Napisano 12 Listopad 20159 l Autor Rozpu piszesz serio? Zastanawiam się jaki to ma sens. Będę wdzięczny jak napiszesz. Pozdrawiam Panowie
Napisano 17 Listopad 20159 l zobacz, ja robilem cos takiego https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11800307_432949830223005_1511804540668540858_n.jpg?oh=6f1e31f08c1bf39284ab8c2a59eb3dfb&oe=5653201B najpierw najwazniejsze kształty sobie "psikalem" a potem odcinalem od tego twardą gumką to co niepotrzebne. to pomoglo mi zrozumiec, kiedy krawędz nie musi byc ostra i pomoglo bardziej zlewac ze sobą elementy. no i u ciebie wszystko jest namalowane tak samo twardo, ogolnie pomaluj troche wiecej miekkim pedzlem zeby oko sie moglo skupiac tylko na kilku elementach pracy yoyyoyo ;ddd
Napisano 24 Listopad 20159 l Autor Analizuję różnych skośnych wymiataczy. Rozgryzam właśnie krawędzie, kompozycje, walor, kolor i co tylko się da... [/img]
Napisano 28 Listopad 20159 l o stary. To ostatnie to jest studium kogoś? jesli to jest twoje, to łał.
Napisano 29 Listopad 20159 l Autor Może się niezbyt jasno wyraziłem. To jest studium. W oryginale to jest jakiegoś tam chińczyka. Rozpu pochwaliłeś mnie przedwcześnie :P
Napisano 8 Grudzień 20159 l Autor Rysunki na koszulki, które ostatnio zrobiłem. [/img] Rysunek na konkurs zainspirowane japonią. Pewnie i tak wygra jakaś gejsza ;). [/img]
Napisano 13 Grudzień 20159 l Dobry ten samuraj! Jest jakas strona tego konkursu, i nagroda publiczonosci? :D
Napisano 14 Grudzień 20159 l Autor Dzięki Zły. Heh, nie ma nagrody publiczności. Konkurs już się skończył. Wygrała inna praca, nawet fajna. Ja nic nie wygrałem. Ale ostatnio wygrałem w totka. Trafiłem 5 liczb, a gdyby szósta zamiast 31 była 32 to bym wygrał 12 baniek. Masakra. [/img]
Napisano 14 Grudzień 20159 l Husarie bez typo to bym nawet nosił. Kiedyś Wini ze Stoprocent wypuścił fajna bluze z emblematem małego powstańca, ostatnio szukałem w jego sklepie ale niestety chyba juz jej nie mają. faktycznie zabrakło jednej liczby, to życzę Ci byś w następnym losowaniu trafił jeden numer :D
Napisano 14 Grudzień 20159 l Autor Nie kojarzę tej bluzy. Ale wierzę, że była fajna. Dzięki ale chyba limit szczęści się już wyczerpał. Pewnie będzie jeden numer i tylko tyle ;).
Napisano 15 Grudzień 20159 l Dobrze, że nie wygrałeś takiej kasy bo byś przestał malować :D A w ogóle to bardzo fajne rzeczy wychodzą, i przede wszystkim bardzo aktywnie! Tak trzymać.
Napisano 15 Grudzień 20159 l Autor Ciężko by było malować z panienkami w dżakuzi i cygarem w ustach ;). Racja. Dzięki Kamil.
Napisano 21 Grudzień 20159 l tamtego samuraja kojarze z konkursu... :D cóż, szkoda że nie pykło... :-/ a z tym lotto... hehe, no byłoby ciekawie... :P
Napisano 24 Grudzień 20159 l Autor Pewnie żeby było. A żeby nie było, że bez obrazka. Super szybki szkic z wyobraźni. [/img]
Napisano 7 Styczeń 20169 l Siemka, dużo fajnych ćwiczeń, widać, że jak nie odpuścisz to będzie pełen wypas, czekam na jakaś dopieszczoną na maksa rzecz. Z ostatnich to 1 martwa wgląda lepiej jak ją podkadrować i wyciąć kawał góry i lewej strony, ogólnie też poziom wyżej gdyby troszkę czerń na nich mniej pochłaniała światło i użyć np. lassa do kształtów i dopiero potem skorygować ostrość. Muszę samemu złapać chwilę czasu na martwe żeby sprawdzić czy to co pisze ma sens ; ). Pzdr.
Napisano 11 Styczeń 20169 l Autor Puki co nie ma się czym zachwycać;p ale dzięki. Mam nadzieję, że będą coraz lepsze. W tym roku zamierzam zabrać się za martwe,anatomie i w ogóle podstawy. Tak czy inaczej kolejne martwe. [/img]
Napisano 12 Styczeń 20169 l W tym z kubkiem więcej odważnych pociągnięć pędzla, mniej jednolita czerń i dla mnie wypas.
Napisano 12 Styczeń 20169 l Akurat kubek imo jest dobrze oddany - jak cos jest gladkie to jest gladkie i nie ma sensu na sile pakowac tam "odwaznych pociagniec pedzla" dla samych pociagniec. Niemniej faktycznie masz problem z kolorem, przeczerniasz i malujesz na zasadzie - jasna/ciemna/srednia zolc a za malo szukasz w tej zolci innych kolorow. No i krawedzie i rozwalanie bryly pedzlem - ale to moze byc kwestia praktyki samego narzedzia.
Napisano 18 Styczeń 20169 l fajne ćwiczenia! światło światłem, ale jednak staraj się żeby kształty były dokładne, żeby elipsy siedziały, bo gdyby to było tu zrobione to wrażenie byłoby dużo lepsze. Pozdrowienia ;)
Napisano 18 Styczeń 20169 l No jednak światło zależy od bryły, a nie na odwrót :) btw. cytryna ta sama co wcześniej? bo pociemniała :D
Napisano 18 Styczeń 20169 l Autor Nie, po prostu tą czarną szmate robiłem zbyt jasną. Powinna mieć w najjaśniejszych miejscach kilkanaście procent. Wcześniej robiłem z 30 ;p więc cytryna i cała reszta też wychodziły za jasna. Ale tak ogólnie to jest inna cytryna. Tamta poszła do herbaty. Ale wiadomo, wszystkie są dosyć podobne;)
Napisano 18 Styczeń 20169 l naklepałeś troche tych martwych może czas przysiąść do czegoś innego jakich portret ilustracja,anatomia? :P
Napisano 24 Styczeń 20169 l ey no, eleganckie te martwe. aż się sam chyba wezmę za nie w wolnej chwili. i tak jak mówił lucyfer. trzaśnij coś z głowy, bo ileż można martwe tłuc. od czasu do czasu, trzeba sprawdzić czego się nie wie.
Napisano 28 Styczeń 20169 l Autor Martwe robię puki co tylko w soboty i niedziele. Od przyszłego tygodnia będę robił częściej. Anatomia od poniedziałku do piątku po 2-3 godziny. Ostatni miesiąc miałem zawalony. [/img] [/img] [/img]
Napisano 30 Styczeń 20169 l Autor Gierka, którą robiłem przez ostatni miesiąc. Od wczoraj na Greenlight. Jeśli ma ktoś ochote to może zagłosować. Każdy głos się liczy. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=611096584 [/img] [/img]
Napisano 1 Czerwiec 20168 l Autor Do gry. Ale sam ją robię z kuzynem od długiego już czasu. Można więc powiedzieć, że dla siebie.
Napisano 2 Czerwiec 20168 l Autor Tak, walą do mnie drzwiami i oknami. Nie mogę się od nich opędzić;). Na privie napiszę ci co i jak.
Napisano 17 Listopad 20168 l Autor Dzięki Sławek. Sporo czasu upłynęło. [/img] [/img] W wolnej chwili zrobiłem wieśmina. [/img]