Tomasz G Napisano 12 Listopad 2015 Autor Share Napisano 12 Listopad 2015 Rozpu piszesz serio? Zastanawiam się jaki to ma sens. Będę wdzięczny jak napiszesz. Pozdrawiam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 17 Listopad 2015 Share Napisano 17 Listopad 2015 zobacz, ja robilem cos takiego https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11800307_432949830223005_1511804540668540858_n.jpg?oh=6f1e31f08c1bf39284ab8c2a59eb3dfb&oe=5653201B najpierw najwazniejsze kształty sobie "psikalem" a potem odcinalem od tego twardą gumką to co niepotrzebne. to pomoglo mi zrozumiec, kiedy krawędz nie musi byc ostra i pomoglo bardziej zlewac ze sobą elementy. no i u ciebie wszystko jest namalowane tak samo twardo, ogolnie pomaluj troche wiecej miekkim pedzlem zeby oko sie moglo skupiac tylko na kilku elementach pracy yoyyoyo ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 24 Listopad 2015 Autor Share Napisano 24 Listopad 2015 Analizuję różnych skośnych wymiataczy. Rozgryzam właśnie krawędzie, kompozycje, walor, kolor i co tylko się da... [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 28 Listopad 2015 Share Napisano 28 Listopad 2015 o stary. To ostatnie to jest studium kogoś? jesli to jest twoje, to łał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 29 Listopad 2015 Autor Share Napisano 29 Listopad 2015 Może się niezbyt jasno wyraziłem. To jest studium. W oryginale to jest jakiegoś tam chińczyka. Rozpu pochwaliłeś mnie przedwcześnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 8 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2015 Rysunki na koszulki, które ostatnio zrobiłem. [/img] Rysunek na konkurs zainspirowane japonią. Pewnie i tak wygra jakaś gejsza ;). [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2015 Speed , który wrzuciłem w fejsowej grupie Daily Spitpaint [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Dobry ten samuraj! Jest jakas strona tego konkursu, i nagroda publiczonosci? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2015 Dzięki Zły. Heh, nie ma nagrody publiczności. Konkurs już się skończył. Wygrała inna praca, nawet fajna. Ja nic nie wygrałem. Ale ostatnio wygrałem w totka. Trafiłem 5 liczb, a gdyby szósta zamiast 31 była 32 to bym wygrał 12 baniek. Masakra. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 Husarie bez typo to bym nawet nosił. Kiedyś Wini ze Stoprocent wypuścił fajna bluze z emblematem małego powstańca, ostatnio szukałem w jego sklepie ale niestety chyba juz jej nie mają. faktycznie zabrakło jednej liczby, to życzę Ci byś w następnym losowaniu trafił jeden numer :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2015 Nie kojarzę tej bluzy. Ale wierzę, że była fajna. Dzięki ale chyba limit szczęści się już wyczerpał. Pewnie będzie jeden numer i tylko tyle ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Dobrze, że nie wygrałeś takiej kasy bo byś przestał malować :D A w ogóle to bardzo fajne rzeczy wychodzą, i przede wszystkim bardzo aktywnie! Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2015 Ciężko by było malować z panienkami w dżakuzi i cygarem w ustach ;). Racja. Dzięki Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Z tym lotto to mnie rozwaliłeś, faktycznie masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 21 Grudzień 2015 Share Napisano 21 Grudzień 2015 tamtego samuraja kojarze z konkursu... :D cóż, szkoda że nie pykło... :-/ a z tym lotto... hehe, no byłoby ciekawie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 24 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2015 Pewnie żeby było. A żeby nie było, że bez obrazka. Super szybki szkic z wyobraźni. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2016 Kilka martwych. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 7 Styczeń 2016 Share Napisano 7 Styczeń 2016 Siemka, dużo fajnych ćwiczeń, widać, że jak nie odpuścisz to będzie pełen wypas, czekam na jakaś dopieszczoną na maksa rzecz. Z ostatnich to 1 martwa wgląda lepiej jak ją podkadrować i wyciąć kawał góry i lewej strony, ogólnie też poziom wyżej gdyby troszkę czerń na nich mniej pochłaniała światło i użyć np. lassa do kształtów i dopiero potem skorygować ostrość. Muszę samemu złapać chwilę czasu na martwe żeby sprawdzić czy to co pisze ma sens ; ). Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 9 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2016 [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakal Napisano 9 Styczeń 2016 Share Napisano 9 Styczeń 2016 Zainspirowałeś mnie tymi martwymi! bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2016 Puki co nie ma się czym zachwycać;p ale dzięki. Mam nadzieję, że będą coraz lepsze. W tym roku zamierzam zabrać się za martwe,anatomie i w ogóle podstawy. Tak czy inaczej kolejne martwe. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 12 Styczeń 2016 Share Napisano 12 Styczeń 2016 W tym z kubkiem więcej odważnych pociągnięć pędzla, mniej jednolita czerń i dla mnie wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purin Napisano 12 Styczeń 2016 Share Napisano 12 Styczeń 2016 Akurat kubek imo jest dobrze oddany - jak cos jest gladkie to jest gladkie i nie ma sensu na sile pakowac tam "odwaznych pociagniec pedzla" dla samych pociagniec. Niemniej faktycznie masz problem z kolorem, przeczerniasz i malujesz na zasadzie - jasna/ciemna/srednia zolc a za malo szukasz w tej zolci innych kolorow. No i krawedzie i rozwalanie bryly pedzlem - ale to moze byc kwestia praktyki samego narzedzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2016 Ćwiczenie różnych źródeł światła. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 fajne ćwiczenia! światło światłem, ale jednak staraj się żeby kształty były dokładne, żeby elipsy siedziały, bo gdyby to było tu zrobione to wrażenie byłoby dużo lepsze. Pozdrowienia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ta, masz rację. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 No jednak światło zależy od bryły, a nie na odwrót :) btw. cytryna ta sama co wcześniej? bo pociemniała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2016 Nie, po prostu tą czarną szmate robiłem zbyt jasną. Powinna mieć w najjaśniejszych miejscach kilkanaście procent. Wcześniej robiłem z 30 ;p więc cytryna i cała reszta też wychodziły za jasna. Ale tak ogólnie to jest inna cytryna. Tamta poszła do herbaty. Ale wiadomo, wszystkie są dosyć podobne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 naklepałeś troche tych martwych może czas przysiąść do czegoś innego jakich portret ilustracja,anatomia? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2016 Heh, wiem że to nudne ;). [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 ey no, eleganckie te martwe. aż się sam chyba wezmę za nie w wolnej chwili. i tak jak mówił lucyfer. trzaśnij coś z głowy, bo ileż można martwe tłuc. od czasu do czasu, trzeba sprawdzić czego się nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2016 Martwe robię puki co tylko w soboty i niedziele. Od przyszłego tygodnia będę robił częściej. Anatomia od poniedziałku do piątku po 2-3 godziny. Ostatni miesiąc miałem zawalony. [/img] [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 30 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2016 Gierka, którą robiłem przez ostatni miesiąc. Od wczoraj na Greenlight. Jeśli ma ktoś ochote to może zagłosować. Każdy głos się liczy. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=611096584 [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 31 Maj 2016 Autor Share Napisano 31 Maj 2016 Kilka rysunków i na końcu studium Rapozy [/img] [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 1 Czerwiec 2016 Share Napisano 1 Czerwiec 2016 To do jakieś gry czy dla siebie? bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 1 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Do gry. Ale sam ją robię z kuzynem od długiego już czasu. Można więc powiedzieć, że dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 1 Czerwiec 2016 Share Napisano 1 Czerwiec 2016 A jak ze zleceniami z firm dostajesz jakieś oferty, szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 2 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Tak, walą do mnie drzwiami i oknami. Nie mogę się od nich opędzić;). Na privie napiszę ci co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 9 Czerwiec 2016 Share Napisano 9 Czerwiec 2016 W sumie fajne styl tych z gry, jak możesz to wrzuć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 17 Listopad 2016 Autor Share Napisano 17 Listopad 2016 Dzięki Sławek. Sporo czasu upłynęło. [/img] [/img] W wolnej chwili zrobiłem wieśmina. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zurluk Napisano 18 Listopad 2016 Share Napisano 18 Listopad 2016 Wiedźmak ma trochę jesienną depresję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi