Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich ,

Dziś wpadł mi w ręce news o naszym forumowym koledze Piotrze Forkasiewiczu .

Na łamach kanadyjskiego serwisu vintagewings (http://www.vintagewings.ca/en-ca/home.aspx)

znaleźć można artyków "A terrifying beauty -the art of Piotr Forkasiewicz"

Zachęcam do lektury i oraz podziwiania prac .

poniżej link to artykułu

http://www.vintagewings.ca/VintageNews/Stories/tabid/116/articleType/ArticleView/articleId/483/language/en-CA/A-Terrifying-Beauty-the-Art-of-Piotr-Forkasiewicz.aspx

Kawał świetnej roboty Piotrze !!!

Edytowane przez Pixel-Factory

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak zwykle w pracach Piotra - piękno i perfekcja.

świetny, obszerny artykuł.

gratulacje!

Napisano

Kurcze, bardzo dziękuję Adku za ten News, choć muszę stwierdzić, że jestem kompletnie zakłopotany tym szumem wobec artykułu bo wiem, że niemal każdy z grafików na naszym forum zasługuje bardziej na taki artykuł niż ja. Bardzo dziękuję Adku i chłopaki. Mam nadzieję, że wkrótce będę w stanie pokazać coś nowego niż ten oklepany temat, ale wierzcie mi lista muzeów, rodzin weteranów i stowarzyszeń RAF nie ma końca. Dziękuję ogromnie.

Napisano

Szacun ziomek , prace bomba ! :D

Napisano

Niesamowite prace, fantastyczna malarskość prac i przerażająca detaliczność ;)

Gratulacje i pokłony dla autora.

Kiedy album? Z chęcią bym coś takiego nabył i z tego, co widzę/czytam, nie tylko ja :)

Napisano

Podzielam zdanie reszty. Rewelacyjne prace Piotrze. Dawno nie widziałem tak pięknych, malowniczych obrazów. Niesamowita dbałość o szczegóły i świetnie odwzorowanie zjawisk zachodzących w optyce. Dla mnie miazga.

Gratulacje.

Napisano

Dzięki ogromne chłopaki. Ciężko mi w to wszystko uwierzyć i dzieje się to jakby obok mnie. Ale bardzo pozytywna jest reakcja ludzi na grafikę cyfrową. Dostaję maile od wielu, często wiekowych już osób, które przestają widzieć w komputerze maszynę, robiącą wszystko bez udziału człowieka, a po prostu twórcze narzędzie do wyrażania siebie jak pędzel czy dłuto. To nastraja bardzo optymistycznie.

@Pixel-Factory: Dzięki Sławku :) będę.