Sroka8888 Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 AMBITION - Tomek Bagiński’s latest project - tells of a young apprentice (Aisling Franciosi) struggling to master nanotechnology on an alien world and prove herself to her enigmatic master (Aidan Gillen). Will her herculean goals remain tantalisingly out of reach, or will she fulfil them and in the process, change life as we know it? ------------------------------------------------------------------------------------ AMBITION - najnowszy projekt Tomka Bagińskiego opowiada o zmaganiach młodej adeptki (Aisling Franciosi) w opanowaniu nanotechnologii i udowodnienia swojej wartości tajemniczemu mistrzowi (Aidan Gillen). Światowa premiera: Londyn, 24.10.2014 www.ambitionfilm.com www.platige.com/pl/page/459-Ambition_Trailer - Vimeo [video=youtube_share;R4XK_NAToRI]
STRZYG Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Szczenka w piwnicy. Ktoś coś powie więcej na temat projektu?
adek Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Za chwilę tutaj będzie pełna informacja prasowa: http://max3d.pl/news/6580/
Juzwa Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Niesamowicie to wyglada. Wiadomo jak dlugie to bedzie?
plasti Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 platige i Tomek nie proznuja, swietne rzeczy, gratulacje....
ArturSzymczak Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Fajny klimat , super muza, extra shoty :) Konkret robota !
Baggins Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Bardzo chciałbym się podzielić z Wami informacjami, ale na razie ujawniamy to co jest w informacji prasowej. Więcej dopiero 24 października. Wtedy i mi i ekipie rozwiążą się języki. Przygoda jest konkretna. Postaramy się sprostać oczekiwaniom w każdym razie.
adek Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) No ciężko ostatnio coś od Was (Platige) wyciągnąć :) Ale rozumiem, bo to już nie tylko reklamy, inne zasady. Ale widząc coś takiego człowiek od razu chciałby się więcej o tym dowiedzieć wiedząc, że osoby, które jakoś tam się zna przy tym pracowały. Czekam do 24 października cierpliwie. Edit: Mój błąd apropo poprzedniego linka. Ale na oficjalnej stronie filmu jest trochę making ofu: http://www.ambitionfilm.com/#making Edytowane 3 Październik 2014 przez Adek
fps Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 my tu gadu gadu, a tymczasem Tomek nam pod nosem kolejne niespodzianki... ;)
Sjon Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 Z pośród kilku filmików od Platige (chodzi mi o podejścia filmowe, w ostatnich czasach), ten najbardziej mi się podoba. Czekam do 24 bo sam jestem ciekawy co też z tego będzie. Jakby nie było Teaser mnie zaciekawił, a to najważniejsze:).
blinq Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 O kurka blaszka! Niezłe zaskoczenie. Świetny klimat a o wykonaniu technicznym to nawet nie będe się rozpisywał. Gratki Baggins i trzymam kciuki!
staszek Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Zacnie wyglada . Trailer ciekawy , az chce sie wiedziec wiecej. Czy to bedzie full , serial , spot, short ? no nic czekamy :)
Morbid Karbid Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Krok w kierunku fabuły? Trzymam kciuki i dołączam do tłumu oczekujących, bo klimat sprzedał się świetnie w tym trailerze.
Rotomonks Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Mam nadzieję, że ten montaż zoologiczny to tylko w trailerze :) Założę się, że to reklama tych gumek rainbow loom...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Październik 2014 Napisano 7 Październik 2014 Iście Hollywoodzki rozmach- gratulacje pod każdym względem wizualnym. Dodatkowo za muzykę :)
kotisded Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Wygląda i zapowiada się wyjątkowo, a w 1:03 minucie kapibara ttaaddkkaa ;) Gratulacje.
Gość zatrzetrzewieniec Napisano 11 Październik 2014 Napisano 11 Październik 2014 Najbardziej podoba mi sie 0:52 sekunda filmu. Ciekawe, czy te dymki po obu stronach kadru to fumeFX, czy chlopaki z Nasa odpalili specjalnie rakiete, zeby Tomek mogl nakrecic "to" ujecie.
Rekomendowane odpowiedzi