Pawlito Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 Siemka Mój samochód o czym jeszcze nie wspomniałem będzie samochodem driftowym, bo a jakżeby inaczej. Ma zaklepane nadkola i kilka pomysłów które dojrzeją w trakcie budowy. Teraz auto wygląda tak: A tu jeszcze filmik jak się prezentuje na żywo na torze wyścigowym: A to że wyprzedził Integrę to nie było zamierzone bo Integry też są kul. Ciekawe ile autek dojedzie na metę, wszystkim wirtualnym mechanikom życzę powodzenia :) A rocznik to nie wiem który bo te samochody produkowali od 1999 do 2002 z tego co wiem, więc niech będzie że mój driftowóz, jego baza jest z 2000.
Kubajaniak Napisano 31 Sierpień 2015 Napisano 31 Sierpień 2015 To już wygląda zajebiście. Zapowiada się dobry model.
Szwadron Napisano 31 Sierpień 2015 Napisano 31 Sierpień 2015 A potem taka sytuacja: W każdym razie Silvia jako dupowóz siądzie (liczę na detal :D)
Szwadron Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Szwadron sobie łocznij to: słodkie! widziałem mocne :D
Pawlito Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Napisano 20 Wrzesień 2015 Postępy. Chcielibyście tutorial z modelowania felg (Enkei RPF1)? Łapkujcie jeśli tak, mogę zrobić video (timelapse) i z komentarzem :)
Akierek Napisano 20 Wrzesień 2015 Napisano 20 Wrzesień 2015 Super sie zapowiada Nissan :) Zycze powodzenia w Bitwie :) Co do felg to oczywiscie jestem za :)
Pawlito Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) No to jak chcesz to będziesz miał. Felgi już gotowe, jutro postaram się wrzucić film. @McGavish: Podlinkowałem do Behanca. Edytowane 23 Wrzesień 2015 przez Pawlito
McGavish Napisano 22 Wrzesień 2015 Napisano 22 Wrzesień 2015 (edytowane) Piękny model się szykuje! @Pawlito: W ostatnim poście nie widać zdjęcia. Edit: Już jest ok. Edytowane 22 Wrzesień 2015 przez McGavish
Pawlito Napisano 24 Wrzesień 2015 Autor Napisano 24 Wrzesień 2015 (edytowane) Zamieszczam tutorial. Proszę się nie śmiać z akcentu bo naprawdę dziwnie się czuję mówiąc na głos do siebie (monitora komputerowego). Jak będzie czas to wrzucę komentarz co i jak robiłem bo sam tutek jest w timelapse (x4) i trudno się miejscami połapać. Edytowane 26 Wrzesień 2015 przez Pawlito
olaf Napisano 24 Wrzesień 2015 Napisano 24 Wrzesień 2015 Glos jest ok, dykcja dobra. Jest spoko. Zawsze wydaje nam sie ze to dziwnie brzmi.
Pawlito Napisano 25 Wrzesień 2015 Autor Napisano 25 Wrzesień 2015 Dodałem komentarz do tutka z opisem sposobów modelowania i trickami ułatwiającymi mi modelowanie, może komuś okaże się to przydatne.
Sebazx6r Napisano 26 Wrzesień 2015 Napisano 26 Wrzesień 2015 Przyjemny glos :) ... dobrze sie oglada xD.
Rekomendowane odpowiedzi