Napisano 29 Sierpień 20159 l Siemka Mój samochód o czym jeszcze nie wspomniałem będzie samochodem driftowym, bo a jakżeby inaczej. Ma zaklepane nadkola i kilka pomysłów które dojrzeją w trakcie budowy. Teraz auto wygląda tak: A tu jeszcze filmik jak się prezentuje na żywo na torze wyścigowym: A to że wyprzedził Integrę to nie było zamierzone bo Integry też są kul. Ciekawe ile autek dojedzie na metę, wszystkim wirtualnym mechanikom życzę powodzenia :) A rocznik to nie wiem który bo te samochody produkowali od 1999 do 2002 z tego co wiem, więc niech będzie że mój driftowóz, jego baza jest z 2000.
Napisano 31 Sierpień 20159 l A potem taka sytuacja: W każdym razie Silvia jako dupowóz siądzie (liczę na detal :D)
Napisano 20 Wrzesień 20159 l Autor Postępy. Chcielibyście tutorial z modelowania felg (Enkei RPF1)? Łapkujcie jeśli tak, mogę zrobić video (timelapse) i z komentarzem :)
Napisano 20 Wrzesień 20159 l Super sie zapowiada Nissan :) Zycze powodzenia w Bitwie :) Co do felg to oczywiscie jestem za :)
Napisano 21 Wrzesień 20159 l Autor No to jak chcesz to będziesz miał. Felgi już gotowe, jutro postaram się wrzucić film. @McGavish: Podlinkowałem do Behanca. Edytowane 23 Wrzesień 20159 l przez Pawlito
Napisano 22 Wrzesień 20159 l Piękny model się szykuje! @Pawlito: W ostatnim poście nie widać zdjęcia. Edit: Już jest ok. Edytowane 22 Wrzesień 20159 l przez McGavish
Napisano 24 Wrzesień 20159 l Autor Zamieszczam tutorial. Proszę się nie śmiać z akcentu bo naprawdę dziwnie się czuję mówiąc na głos do siebie (monitora komputerowego). Jak będzie czas to wrzucę komentarz co i jak robiłem bo sam tutek jest w timelapse (x4) i trudno się miejscami połapać. Edytowane 26 Wrzesień 20159 l przez Pawlito
Napisano 24 Wrzesień 20159 l Glos jest ok, dykcja dobra. Jest spoko. Zawsze wydaje nam sie ze to dziwnie brzmi.
Napisano 25 Wrzesień 20159 l Autor Dodałem komentarz do tutka z opisem sposobów modelowania i trickami ułatwiającymi mi modelowanie, może komuś okaże się to przydatne.