Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

qrde vision a do wip`a wzucic cos to nie łaska ? :P czekalismy i nic ... juz myslalem ze sobie to odpusciles ;)

a tu yebut ... i nyyssan finished ... ;)

jesli sie nie myle to DOF z PS`a ? ;) nie lubie go jakos ;) ...

ja bym prosil jeszcze jakies ujecia (i domyslam sie ze to kwestja czasu)

wtf... gdzie jest moja szczęka......

widziales gdzies moją ? ;)

Napisano

Chetnie bym powrzucal wieksze renderkow, ale mam straszny nawal pracy. Poki co zamieszczam kolejne "miniaturki". Jesli chodzi o "DOF'a" to tak - wspomoglem sie PS zeby zaoszczedzic czas. Pozdrawiam.

Napisano

oo... już chciałem narzekać na otoczenie, ale jak zobaczyłem następne renderki to zmieniłem zdanie :>

piękna robota, wszystko zrobione jak trzeba, nie można się do niczego przyczepić. czekam na naprawdę duuuże rendery :)

Napisano

Brakowalo mi takich wozow na forum :) Piekna robota ale... na tych ostatnich renderach wyglada jak resorak, nie czuc wielkosc samochodu, wrecz przeciwnie.

Mi sie osobiscie podoba pierwszy obrazek, gdyby tylko zastapic DOF'a z PS na zwyklego :)

Napisano

CO do sensu takiej zabudowy audio nie bede sie wypowiadal, takie mialem zlecenie i tyle:] Baton chetnie bym zastapil DOFa ale bylaby to czynnosc dosc czasochlonna jesli chodzi o dopasowanie parametrow jak i pozniejszy rendering, wiec wole pozostac przy PS:] Pozdrawiam

Napisano

Wykonanie samochodu jest ok.

Co do wydechu to mi się nie podoba (zakrzywiony do góry i nie chromowany), ale o tym nie powinno się rozmawiać.

Ten samochód nie ma żadnego nawiązania ze starszą wersją Skylina.

Jest okropny :(

Napisano

Na ostatnich renderach wygląda dość zabawkowo. To przez kamerę i rozmyte otoczenie. Ale model niczego sobie. Gdyby nie link na max3d to pewnie nie zobaczyłbym tego samochodu:D

Napisano

Właśnie zastanawiałem się, gdzie ja widziałem ten wóz i przypomniałem sobie, że widziałem go na 3Dtotal.com !! Na pierwszej stronie była miniaturka tej bryki odnosząca do galerii, do tej bryki. Tylko ze nie popatrzyłem na autora :P A'propo samochodów zobaczcie sobie to :D http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?threadid=23392&pagenumber=1 Nie chce robić konkurencji, bo Nissan wypas jest :) , tylko tak dla wielbicieli wypaśnych wozów podaje ten link :)

Napisano

nie wiem dlaczego, ale wyglada mi to jak zabawka... no i szkoda, ze ustawienie wszystich czterech felg jest identyczne, ale ten blad widze w 99% aut 3d... poza tym na prawde ladne, dobra robota, gratuluje...

Napisano

Vision3d, wydaje mi się, że przy przednich słupkach zbyt "kanciaty". Wyokrąglił bym to bardziej. Ale poza tym od strony graficznej bez zarzutu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności