Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zamieszczam efekt koncowy mojego WIP'a. Pozdrawiam. Pozniej postaram sie zalczcyc wiekszy render.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

qrde vision a do wip`a wzucic cos to nie łaska ? :P czekalismy i nic ... juz myslalem ze sobie to odpusciles ;)

a tu yebut ... i nyyssan finished ... ;)

jesli sie nie myle to DOF z PS`a ? ;) nie lubie go jakos ;) ...

ja bym prosil jeszcze jakies ujecia (i domyslam sie ze to kwestja czasu)

wtf... gdzie jest moja szczęka......

widziales gdzies moją ? ;)

Napisano

bajer lansacja :)ja tez niewidzialem jej ale pewnie gdzies z moja poszly

Napisano
  • Autor

Chetnie bym powrzucal wieksze renderkow, ale mam straszny nawal pracy. Poki co zamieszczam kolejne "miniaturki". Jesli chodzi o "DOF'a" to tak - wspomoglem sie PS zeby zaoszczedzic czas. Pozdrawiam.

Napisano

oo... już chciałem narzekać na otoczenie, ale jak zobaczyłem następne renderki to zmieniłem zdanie :>

piękna robota, wszystko zrobione jak trzeba, nie można się do niczego przyczepić. czekam na naprawdę duuuże rendery :)

Napisano

A ja mam wrażenie że to już jakis czas temu było... Chyba na cgtalku :) Kawał dobrej roboty. Ale desgin dalej mi sie nie podoba:P

kozioo

Napisano

no dobra załatwiłeś mnie - świetna robota - masa detali - świetny rener - :) - chociaż obrazki sky1-4 bardziej mi się podobają

Napisano
niestety nie ;/

a chociaż moją ?

Vision , świetny car!

co to za HDRI?:>

Napisano

hym no wiedze ze poprawiles podłoze :) teraz to wyglada fajnie jak ziemia niejest rozmyta fajnie to wyglada. na sky2 fajne ustawiona kamerka

Napisano

no wykonanie profesjonalne ale te głośniki to kompletna paranoja i padaka :P

Napisano

Brakowalo mi takich wozow na forum :) Piekna robota ale... na tych ostatnich renderach wyglada jak resorak, nie czuc wielkosc samochodu, wrecz przeciwnie.

Mi sie osobiscie podoba pierwszy obrazek, gdyby tylko zastapic DOF'a z PS na zwyklego :)

Napisano
  • Autor

CO do sensu takiej zabudowy audio nie bede sie wypowiadal, takie mialem zlecenie i tyle:] Baton chetnie bym zastapil DOFa ale bylaby to czynnosc dosc czasochlonna jesli chodzi o dopasowanie parametrow jak i pozniejszy rendering, wiec wole pozostac przy PS:] Pozdrawiam

Napisano

hmm ... czasochlonne ? ;) wylaczasz wszystkie bajery GI HDRI REFLEX i testujesz ;) zajmuje nie wiecej nic 5-10 min ;)

Napisano

Wykonanie samochodu jest ok.

Co do wydechu to mi się nie podoba (zakrzywiony do góry i nie chromowany), ale o tym nie powinno się rozmawiać.

Ten samochód nie ma żadnego nawiązania ze starszą wersją Skylina.

Jest okropny :(

Napisano

eee ??no to ee?? ja pujdę zobaczyć czy mnie tam nie ma!! zaraz zaraz?? ee?? gdzie ja idę ??

Napisano

Na ostatnich renderach wygląda dość zabawkowo. To przez kamerę i rozmyte otoczenie. Ale model niczego sobie. Gdyby nie link na max3d to pewnie nie zobaczyłbym tego samochodu:D

Napisano

Zgadzam sie z Panem Bacry, swieci sie jak psu jaja i momentami wyglada jak zabawka. A tak poza tym model jak zwykle bardzo dobry.

Pozdrawiam

Napisano

Właśnie zastanawiałem się, gdzie ja widziałem ten wóz i przypomniałem sobie, że widziałem go na 3Dtotal.com !! Na pierwszej stronie była miniaturka tej bryki odnosząca do galerii, do tej bryki. Tylko ze nie popatrzyłem na autora :P A'propo samochodów zobaczcie sobie to :D http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?threadid=23392&pagenumber=1 Nie chce robić konkurencji, bo Nissan wypas jest :) , tylko tak dla wielbicieli wypaśnych wozów podaje ten link :)

Napisano

heehehehe dziękuję, że przypomniałeś mi dlaczego nie zabieram się za rendering, a tymbardziej za modelowanie ;)

Chylę czoła.

Napisano

Oh my God, ja trace sens zabaw w 3d jak widze takie cuda :O

A co do szczęk to jakas epidemia chyba, bo mi tez gdzies zwiała :/

Napisano

Jezu jak ja lubie ten kolor.

A tak apropos zgubilem szczeke z wrazenia

Napisano

8-0 Dech Mi ZabraŁo. Rispekt.

Napisano

nie wiem dlaczego, ale wyglada mi to jak zabawka... no i szkoda, ze ustawienie wszystich czterech felg jest identyczne, ale ten blad widze w 99% aut 3d... poza tym na prawde ladne, dobra robota, gratuluje...

Napisano

oO. *slychac dzwiek spadajacego ciala*

To ja - spadlem z krzesla :). Good Job!

Napisano

Vision3d, wydaje mi się, że przy przednich słupkach zbyt "kanciaty". Wyokrąglił bym to bardziej. Ale poza tym od strony graficznej bez zarzutu.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności