Napisano 14 Październik 200420 l Zamieszczam efekt koncowy mojego WIP'a. Pozdrawiam. Pozniej postaram sie zalczcyc wiekszy render.
Napisano 14 Październik 200420 l qrde vision a do wip`a wzucic cos to nie łaska ? :P czekalismy i nic ... juz myslalem ze sobie to odpusciles ;) a tu yebut ... i nyyssan finished ... ;) jesli sie nie myle to DOF z PS`a ? ;) nie lubie go jakos ;) ... ja bym prosil jeszcze jakies ujecia (i domyslam sie ze to kwestja czasu) wtf... gdzie jest moja szczęka...... widziales gdzies moją ? ;)
Napisano 14 Październik 200420 l bajer lansacja :)ja tez niewidzialem jej ale pewnie gdzies z moja poszly
Napisano 14 Październik 200420 l Autor Chetnie bym powrzucal wieksze renderkow, ale mam straszny nawal pracy. Poki co zamieszczam kolejne "miniaturki". Jesli chodzi o "DOF'a" to tak - wspomoglem sie PS zeby zaoszczedzic czas. Pozdrawiam.
Napisano 14 Październik 200420 l oo... już chciałem narzekać na otoczenie, ale jak zobaczyłem następne renderki to zmieniłem zdanie :> piękna robota, wszystko zrobione jak trzeba, nie można się do niczego przyczepić. czekam na naprawdę duuuże rendery :)
Napisano 14 Październik 200420 l A ja mam wrażenie że to już jakis czas temu było... Chyba na cgtalku :) Kawał dobrej roboty. Ale desgin dalej mi sie nie podoba:P kozioo
Napisano 14 Październik 200420 l no dobra załatwiłeś mnie - świetna robota - masa detali - świetny rener - :) - chociaż obrazki sky1-4 bardziej mi się podobają
Napisano 14 Październik 200420 l niestety nie ;/ a chociaż moją ? Vision , świetny car! co to za HDRI?:>
Napisano 14 Październik 200420 l hym no wiedze ze poprawiles podłoze :) teraz to wyglada fajnie jak ziemia niejest rozmyta fajnie to wyglada. na sky2 fajne ustawiona kamerka
Napisano 14 Październik 200420 l no wykonanie profesjonalne ale te głośniki to kompletna paranoja i padaka :P
Napisano 14 Październik 200420 l Brakowalo mi takich wozow na forum :) Piekna robota ale... na tych ostatnich renderach wyglada jak resorak, nie czuc wielkosc samochodu, wrecz przeciwnie. Mi sie osobiscie podoba pierwszy obrazek, gdyby tylko zastapic DOF'a z PS na zwyklego :)
Napisano 14 Październik 200420 l Autor CO do sensu takiej zabudowy audio nie bede sie wypowiadal, takie mialem zlecenie i tyle:] Baton chetnie bym zastapil DOFa ale bylaby to czynnosc dosc czasochlonna jesli chodzi o dopasowanie parametrow jak i pozniejszy rendering, wiec wole pozostac przy PS:] Pozdrawiam
Napisano 14 Październik 200420 l hmm ... czasochlonne ? ;) wylaczasz wszystkie bajery GI HDRI REFLEX i testujesz ;) zajmuje nie wiecej nic 5-10 min ;)
Napisano 14 Październik 200420 l Wykonanie samochodu jest ok. Co do wydechu to mi się nie podoba (zakrzywiony do góry i nie chromowany), ale o tym nie powinno się rozmawiać. Ten samochód nie ma żadnego nawiązania ze starszą wersją Skylina. Jest okropny :(
Napisano 14 Październik 200420 l No ico, myślisz że taki mądry jesteś!!! A pieniądze na nowe szczęki gdzie??!!!
Napisano 14 Październik 200420 l eee ??no to ee?? ja pujdę zobaczyć czy mnie tam nie ma!! zaraz zaraz?? ee?? gdzie ja idę ??
Napisano 14 Październik 200420 l Na ostatnich renderach wygląda dość zabawkowo. To przez kamerę i rozmyte otoczenie. Ale model niczego sobie. Gdyby nie link na max3d to pewnie nie zobaczyłbym tego samochodu:D
Napisano 14 Październik 200420 l Zgadzam sie z Panem Bacry, swieci sie jak psu jaja i momentami wyglada jak zabawka. A tak poza tym model jak zwykle bardzo dobry. Pozdrawiam
Napisano 14 Październik 200420 l Właśnie zastanawiałem się, gdzie ja widziałem ten wóz i przypomniałem sobie, że widziałem go na 3Dtotal.com !! Na pierwszej stronie była miniaturka tej bryki odnosząca do galerii, do tej bryki. Tylko ze nie popatrzyłem na autora :P A'propo samochodów zobaczcie sobie to :D http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?threadid=23392&pagenumber=1 Nie chce robić konkurencji, bo Nissan wypas jest :) , tylko tak dla wielbicieli wypaśnych wozów podaje ten link :)
Napisano 14 Październik 200420 l heehehehe dziękuję, że przypomniałeś mi dlaczego nie zabieram się za rendering, a tymbardziej za modelowanie ;) Chylę czoła.
Napisano 15 Październik 200420 l Oh my God, ja trace sens zabaw w 3d jak widze takie cuda :O A co do szczęk to jakas epidemia chyba, bo mi tez gdzies zwiała :/
Napisano 15 Październik 200420 l Jezu jak ja lubie ten kolor. A tak apropos zgubilem szczeke z wrazenia
Napisano 15 Październik 200420 l nie wiem dlaczego, ale wyglada mi to jak zabawka... no i szkoda, ze ustawienie wszystich czterech felg jest identyczne, ale ten blad widze w 99% aut 3d... poza tym na prawde ladne, dobra robota, gratuluje...
Napisano 17 Październik 200420 l oO. *slychac dzwiek spadajacego ciala* To ja - spadlem z krzesla :). Good Job!
Napisano 18 Październik 200420 l Vision3d, wydaje mi się, że przy przednich słupkach zbyt "kanciaty". Wyokrąglił bym to bardziej. Ale poza tym od strony graficznej bez zarzutu.