Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To final tej loterii paragonowej o ktorej gdzies czytalem? Zapowiada sie ciekawie. Niedawno byl event sonego ale nie wyluskalem zadnego nowego fajnego trailera, ale division rusza z alfa w tym tyg i moze cos dodadza.

Po trailerze wnosze ze nic do gatunku nie wniesie.

Napisano

No slabo sie zapowiada. Epic chyba odpuscil robienie gier na powaznie i zajol sie enginem. Zobaczymy czy wyjdzie mu to na zdrowie.

Napisano

Nuda. Cinematic? To jest prawdziwy cinematic (!!) -

EDIT:

.... k@!wa, jaki ten Warhammer jest zajebisty!

Edytowane przez STRZYG

Napisano

Jak się dowiedziałem że to jest na silniku to mi gacie spadły. Ciekawe na jakim GPU to renderowali, chciałbym je mieć. :D Nie pogram bo to nie mój gatunek ale graficznie to jest świetne (cinematic jak i gameplay).

Napisano

Już miałem napisać że wygląda prawie jak na silniku kiedy przeczytałem że to jest na silniku i hmmm... eeee.... to jest na silniku?!?!! :)

Napisano

Moja pierwsza myśl to "Na cholerę robią CGI zamiast pocisnąć to na silniku i wyrenderować na 2 titanach". Niezłe zdziwko zaliczyłem. ;) Ten silnik to jednak potęga, zapas ficzerów renderingu przekracza moc dzisiejszych kompów o lata. Jak dodadzą wokselowe GI w standardzie to już w ogóle pozamiatają.

Napisano

czekaj, czekaj, jeżeli to wszystko jest na silniku to po jakiego grzyba ja jeszcze renderuję tradycyjnie? :)

Napisano
Jak się dowiedziałem że to jest na silniku to mi gacie spadły. Ciekawe na jakim GPU to renderowali, chciałbym je mieć. :D

Na pewno maja wypasione kompy (demo Kite wymagalo mocnych kart, inaczej sie w ogole nie odpalalo), ale rendering juz niekoniecznie wymaga chyba GPU. Rendering do pliku idzie wolniej niz real-time, szczegolnie do wyzszych rozdzielczosci.

To, ze to na silniku widac w sumie, ale tez mam potwierdzenie z pierwszej reki ;)

Napisano

Wszystko ładnie, pięknie, ale dlaczego nie zrobią nowego UT, albo jeszcze lepiej singlowego Unreala? Taka moda?

Napisano

@wujek_kane Ale przecież robią nowe UT i będzie całkowicie darmowe :) (nawet nie free-to-play, bo płacić będziesz mógł jedynie za mody stworzone przez społeczność)

Napisano

Dokladnie, jak sciagasz nowa wersje UE w zestawie jest aktualna wersja nowego UT, mozesz sam dodawac, zmieniac, kodzic i moze Twoja zmiana bedzie zaakcpetowana przez Epic. Nowy UT to gra tworzona przez spolecznosc w sensie doslownym.

Napisano

W 144p to akurat nic nie widać - sprawdzałem, ale dzięki tobie zauważyłem, że jest w 4k. Tylko pomijając wydajność, to kompresja YT jest tak skopana, że w większości ujęć z dużą ilością ruchu widać piksele wielkości kilkunastu pikseli :P

Napisano
A to przepraszam, nie jestem na bieżąco :P Po prostu nie rozumiem tego fenomenu MOBA ;)

Ja nie rozumialem poki nie sprobowalem Heroes of the Storm...

Napisano
Ja nie rozumialem poki nie sprobowalem Heroes of the Storm...

Trzeba będzie w końcu spróbować, ale boję się, że wsiąknę na długie miesiące :P

Napisano
Wsiakniesz;)

Zabiję Cię! Jak tylko zobaczyłem Raynora na koniu, to uświadomiłem sobie, że mnie kupili :)

Napisano

To M83? Nie wiedzialem, nie wnikalem.

Bardzo podobal mi sie moment, kiedy strzelanie synchronizowalo sie z muza. Niby banalne, ale niespodziewane.

A HotS Ci sie nie znudzi, jezeli bedziesz mial z kim grac. Jezeli bedziesz dobry i bedziesz gral z noobami, to sie zniechecisz. True story.

Napisano

szczerze mówiąc wolę nie próbować - leczenie z Kerbali zajęło mi pół roku, teraz jestem "czysty" :)

Napisano

Dobrze to wygląda, dobrze się to ogląda… Engine nie przeszkadza. Zapowiadają się dobre czasy.