Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 7,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To final tej loterii paragonowej o ktorej gdzies czytalem? Zapowiada sie ciekawie. Niedawno byl event sonego ale nie wyluskalem zadnego nowego fajnego trailera, ale division rusza z alfa w tym tyg i moze cos dodadza.

Po trailerze wnosze ze nic do gatunku nie wniesie.

Napisano

No slabo sie zapowiada. Epic chyba odpuscil robienie gier na powaznie i zajol sie enginem. Zobaczymy czy wyjdzie mu to na zdrowie.

Napisano

Nuda. Cinematic? To jest prawdziwy cinematic (!!) -

EDIT:

.... k@!wa, jaki ten Warhammer jest zajebisty!

Edytowane przez STRZYG

Napisano

Jak się dowiedziałem że to jest na silniku to mi gacie spadły. Ciekawe na jakim GPU to renderowali, chciałbym je mieć. :D Nie pogram bo to nie mój gatunek ale graficznie to jest świetne (cinematic jak i gameplay).

Napisano

Już miałem napisać że wygląda prawie jak na silniku kiedy przeczytałem że to jest na silniku i hmmm... eeee.... to jest na silniku?!?!! :)

Napisano

Moja pierwsza myśl to "Na cholerę robią CGI zamiast pocisnąć to na silniku i wyrenderować na 2 titanach". Niezłe zdziwko zaliczyłem. ;) Ten silnik to jednak potęga, zapas ficzerów renderingu przekracza moc dzisiejszych kompów o lata. Jak dodadzą wokselowe GI w standardzie to już w ogóle pozamiatają.

Napisano

czekaj, czekaj, jeżeli to wszystko jest na silniku to po jakiego grzyba ja jeszcze renderuję tradycyjnie? :)

Napisano
Jak się dowiedziałem że to jest na silniku to mi gacie spadły. Ciekawe na jakim GPU to renderowali, chciałbym je mieć. :D

Na pewno maja wypasione kompy (demo Kite wymagalo mocnych kart, inaczej sie w ogole nie odpalalo), ale rendering juz niekoniecznie wymaga chyba GPU. Rendering do pliku idzie wolniej niz real-time, szczegolnie do wyzszych rozdzielczosci.

To, ze to na silniku widac w sumie, ale tez mam potwierdzenie z pierwszej reki ;)

Napisano

Wszystko ładnie, pięknie, ale dlaczego nie zrobią nowego UT, albo jeszcze lepiej singlowego Unreala? Taka moda?

Napisano

@wujek_kane Ale przecież robią nowe UT i będzie całkowicie darmowe :) (nawet nie free-to-play, bo płacić będziesz mógł jedynie za mody stworzone przez społeczność)

Napisano

Dokladnie, jak sciagasz nowa wersje UE w zestawie jest aktualna wersja nowego UT, mozesz sam dodawac, zmieniac, kodzic i moze Twoja zmiana bedzie zaakcpetowana przez Epic. Nowy UT to gra tworzona przez spolecznosc w sensie doslownym.

Napisano

W 144p to akurat nic nie widać - sprawdzałem, ale dzięki tobie zauważyłem, że jest w 4k. Tylko pomijając wydajność, to kompresja YT jest tak skopana, że w większości ujęć z dużą ilością ruchu widać piksele wielkości kilkunastu pikseli :P

Napisano
A to przepraszam, nie jestem na bieżąco :P Po prostu nie rozumiem tego fenomenu MOBA ;)

Ja nie rozumialem poki nie sprobowalem Heroes of the Storm...

Napisano
Ja nie rozumialem poki nie sprobowalem Heroes of the Storm...

Trzeba będzie w końcu spróbować, ale boję się, że wsiąknę na długie miesiące :P

Napisano
Wsiakniesz;)

Zabiję Cię! Jak tylko zobaczyłem Raynora na koniu, to uświadomiłem sobie, że mnie kupili :)

Napisano

To M83? Nie wiedzialem, nie wnikalem.

Bardzo podobal mi sie moment, kiedy strzelanie synchronizowalo sie z muza. Niby banalne, ale niespodziewane.

A HotS Ci sie nie znudzi, jezeli bedziesz mial z kim grac. Jezeli bedziesz dobry i bedziesz gral z noobami, to sie zniechecisz. True story.

Napisano

szczerze mówiąc wolę nie próbować - leczenie z Kerbali zajęło mi pół roku, teraz jestem "czysty" :)

Napisano

Dobrze to wygląda, dobrze się to ogląda… Engine nie przeszkadza. Zapowiadają się dobre czasy.