rulonis Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Wszystkie obiekty zostały wykonane w ZBrushu, a rendering, na potrzeby tej prezentacji, w Cinema 4D. Wersje oteksturowane wykorzystane zostaną w portalu edukacyjnym. Niektóre prace w kolorze można zobaczyć https://www.facebook.com/rulonis/?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 Świetne i potrzebne...!!!.... BRAWO...!!! W odróżnieniu do krwawych mięśniaków z tasakami....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Super. Obejrzalem sobie twoje pracki na FB - kapitalne te ilustracje w Kricie. Przywodza mi na mysl dawniejsze atlasy - zawsze bardziej podobaly mi sie ilustracje od zdjec. Jest cos fajnego w tym, ze ktos maluje truskawke mimo, ze przeciez nie trudno zrobic jej zdjecie. ZBrushowy slimak tez bardzo fajny. Mase ciekawych rzeczy masz. Pochwal sie oteksturowanymi jesli bedziesz mogl (chocby low res z jakims znakiem wodnym, zeby ci nie podkradli ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 9 Luty 2016 Autor Share Napisano 9 Luty 2016 Agdybybyl, dzięki za zainteresowanie. Tasak zawsze można dorobić, ale mięśni to trochę jest. :-) Nezumi, miło mi, że zadałeś sobie trud i zajrzałeś na FB. Też lubię stare atlasy itp. Może coś jeszcze dorzucę, ale niektóre kolorowe wersje tych obiektów są już na FB. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Swietny material Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Luty 2016 Share Napisano 10 Luty 2016 Bardzo ładnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naionel Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 W jaki sposób zrobiłeś układ nerwowy? Chodzi mi o ten render wrzucony na ZBrush Central. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Jeśli chodzi o włókna, to zwykle przy takich obiektach korzystam z brush'a "CurveTube". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Kilka dalszych przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Top Row na ZBC. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 13 Luty 2016 Autor Share Napisano 13 Luty 2016 (edytowane) Dzięki! Bardzo to doceniam, w świecie potworów i superbohaterów. :-) Wrzucam coś kolorowego, trochę więcej można obejrzeć na mojej stronie. http://www.andrulonis.pl/ Edytowane 13 Luty 2016 przez rulonis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naionel Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Ale w jaki sposób udało Ci się tak precyzyjnie pozycjonować owe krzywe? Myślałem, ze zazwyczaj nakłada się ich na meshe mający jakieś creasy lub z przytrzymanym Shift żeby zrobić okrąg. Niesamowite prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 13 Luty 2016 Autor Share Napisano 13 Luty 2016 Muszę Cię rozczarować - ręczna dłubanina :-) . Niestety, automatyczne funkcje, np. snap w curve mode, przydają się tylko czasami i nie zawsze są przewidywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Człowieku, to jest jakiś obłęd. Ciary mi po plecach przeszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Gratuluje topki na ZBC :) Wszystko mi sie niesamowiecie podoba, poza tym ecorche calego ciala, jest troche niedociagniec. Brakuje fronta tutaj moim zdaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulonis Napisano 15 Luty 2016 Autor Share Napisano 15 Luty 2016 Camel, dzięki. Nie spodziewałem się takich efektów. :-) JackTheRippy, dzięki i pewnie masz rację, zawsze można jeszcze coś poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeunesse Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 Wysoki poziom - gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi