Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super. Obejrzalem sobie twoje pracki na FB - kapitalne te ilustracje w Kricie. Przywodza mi na mysl dawniejsze atlasy - zawsze bardziej podobaly mi sie ilustracje od zdjec. Jest cos fajnego w tym, ze ktos maluje truskawke mimo, ze przeciez nie trudno zrobic jej zdjecie. ZBrushowy slimak tez bardzo fajny. Mase ciekawych rzeczy masz. Pochwal sie oteksturowanymi jesli bedziesz mogl (chocby low res z jakims znakiem wodnym, zeby ci nie podkradli ;))

Napisano

Agdybybyl, dzięki za zainteresowanie. Tasak zawsze można dorobić, ale mięśni to trochę jest. :-)

Nezumi, miło mi, że zadałeś sobie trud i zajrzałeś na FB. Też lubię stare atlasy itp. Może coś jeszcze dorzucę, ale niektóre kolorowe wersje tych obiektów są już na FB. Pozdrawiam.

Napisano

Ale w jaki sposób udało Ci się tak precyzyjnie pozycjonować owe krzywe? Myślałem, ze zazwyczaj nakłada się ich na meshe mający jakieś creasy lub z przytrzymanym Shift żeby zrobić okrąg. Niesamowite prace!

Napisano

Muszę Cię rozczarować - ręczna dłubanina :-) . Niestety, automatyczne funkcje, np. snap w curve mode, przydają się tylko czasami i nie zawsze są przewidywalne.

Napisano

Camel, dzięki. Nie spodziewałem się takich efektów. :-)

JackTheRippy, dzięki i pewnie masz rację, zawsze można jeszcze coś poprawić.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności