JohnnieWooker Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 (edytowane) Cześć, Prezentuję pracę wykonaną na konkurs Humster 3D. Modelowanie i render w Blenderze, teksturowanie głównie w Substance Painterze, nie licząc kilku miejsc gdzie ze względów optymalizacyjnych postawiłem na rozwiązania proceduralne. Pozdrawiam, Łukasz Edytowane 9 Grudzień 2016 przez JohnnieWooker 1
michalo Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Wszystko wygląda prześwietnie ;) ale światło i ogólnie nastrój perfect.
keajra Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Gratulacje drugiego miejsca - musiales jednak ustapic drugiemu Polakowi, ktory zreszta obok Ciebie tutaj pokazuje pracke. Mozecie sie przyznac co za nagrody dostaliscie? Co do pracy to wsio super, jedynie niektore tekstury wygladaja na nie przemyslane, ale to pewnie te proceduralne o ktorych wspominasz.
JohnnieWooker Napisano 9 Grudzień 2016 Autor Napisano 9 Grudzień 2016 Dzięki michalo, keajra, Nie przeszkadza mi ustępowanie tak świetnym pracom jak Piotra - zasłużone zwycięstwo :). Tym bardziej cieszy mnie że kolejny Polak pojawił się na podium. Lista nagród znajduje się tutaj: https://hum3d.com/car-challenge-2016/
Pionier Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Pojechaliscie z Piotrem rowno, gratulacje! bardzo fajna pracka :)
polka dot Napisano 12 Grudzień 2016 Napisano 12 Grudzień 2016 zajebista praca, czuć lakier pod palcami. świetna, porąbana, ale przemyślana kompozycja (formalna i kolorystyczna - tonalnej brakuje szczypy absolutnej czerni moim zdaniem).
McGavish Napisano 12 Grudzień 2016 Napisano 12 Grudzień 2016 Gratuluję zajętego miejsca, świetna praca!
2013 Napisano 12 Grudzień 2016 Napisano 12 Grudzień 2016 Świetna ilustracja, kolory ładne, no i te światła, gratulacje!
gigant84 Napisano 16 Styczeń 2017 Napisano 16 Styczeń 2017 Scena jest Twojego autorstwa czy wzorowałeś się na czyjejś pracy?
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Styczeń 2017 Napisano 16 Styczeń 2017 Scena jest Twojego autorstwa czy wzorowałeś się na czyjejś pracy? takich scenek prac jest setki. ino, jeden z najbardziej oklepanych motywów :D
gigant84 Napisano 16 Styczeń 2017 Napisano 16 Styczeń 2017 Nie chce "siać nienawiści", wrzucam tylko to na co natknąłem się na internecie. Czysty przypadek, sam szukałem inspiracji do swojej nowej pracy. Tak, oczywiście korzystam z artów innych ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi