Napisano 5 Kwiecień 20177 l Rewelka cinematic. Gratulacje Platige - mowie to jako stary, Warhammerowy gracz ;) Dobra robota. Myslalem, ze kolejne armie beda dodane do Total War tego co jest a tu numer 2? Ciekawe.
Napisano 5 Kwiecień 20177 l Mnie jakoś nie porwało. Bardziej przypomina grę niż cinematic. Wszystko staram się porównać do wrażen jakie miałem oglądając kiedyś cinematicy do pierwszego wowa i staram się teraz porównywać te wrażenia. Tutaj jakoś słabo. Animacja trochę sztuczna, loop jak w grze. Dziwne akcje jak z tym dinozaurem. Graficznie też trochę mam mieszane odczucia.
Napisano 5 Kwiecień 20177 l kolory kostiumow jakby dziecko projektowalo. Zestawienie palet otoczenia i tych lalkowych kostiumow wyglada wyjatkowo zle. Chyba zabraklo porzadnego art directingu w tym wszystkim albo czasu by poprawnie to wykonac. Maszerujace wojsko przypomina bardziej Cesar3 animatiki z poczatkow 3d animacji w grach. Nie mam zamiaru wieszac sie na tym ale wole gameplaye ogladac niz to. Jakos bardziej epicko sie prezentuja.
Napisano 5 Kwiecień 20177 l Mam mieszane uczucia, wygląda to jakby PI cofnęło się w czasie. Gdy patrzę na armię elfów te hełmy, uzbrojenie, wygląda to jak z gierek sprzed dekady. Twarze jakieś takie gumowe, wczoraj oglądałem dla przypomnienia trailery z wiedźmina od 1 do 3 i ten trailer od razu jakoś skojarzył mi się z pierwszym, któremu daleko do trailera z 3. Nie bardzo też wiem o co chodzi w tym trailerze. Po co uruchamiał ten mechanizm ? Ma się to nijak do tego Poprzednie trailery zachęcały do kupna, przedstawiały jakąś historię a tu zwykła sieka, po co mam kupować ten produkt, jeżeli powiela (na podstawie tego trailera) Command & Coonquer ?
Napisano 6 Kwiecień 20177 l Jest moc i klimat :) szczegolnie podoba mi sie roslinnosc w tym starym lesie. a zeby sie czegos czepic, to mam wrazenie ze te rude amazonki byly krecone na green screenie.. nie siedza tam, sa jakby wyciete z tla. i Jabba ciut przerysowany, troche z innej kartoonowej bajki, purchle za duze czy cos. Natomiast dymy na koncu.. szczene do tej pory podnosze, ale wciaz opada. generalnie brawo i gratulacje !
Napisano 6 Kwiecień 20177 l Najbardziej ujęła mnie historia tych czterech dzielnych kobiet, które biegły na pułk zbrojnych przystojniaków, ale zjadł je dinozaur :(
Napisano 6 Kwiecień 20177 l Shading postaci strasznie kuleje(chyba że miał być cukierkowy look) las bardzo wporzo (grading, światło, volumetryka) W czym było liczone?
Napisano 6 Kwiecień 20177 l Hmmmm .. poważnie kiedykolwiek Warhammer kleił Wam się w stylizacji ? :D polecam obejrzeć to - może to trochę wyjaśni "dziecinne zestawienie projektów, palet i lalkowych kostiumów";) A co do armii - na prawdę fajne i charakterne wersje przepadły na rzecz "dyscypliny elfickich zbrojnych" ;)
Napisano 7 Kwiecień 20177 l Obserwujac frekwencje ich ostatnich wrzut na siec wydaje sie ze byc moze pracuja nad tym Wiedzminem. Po Watchdogsach od dawna byla cisza. Idaho>// Tak wyglada bo dali do tego druzyne B. Druzyna A robi cos innego. Prawdopodobnie Wiedzmina chociaz to tylko moje przypuszczenie.