Imperator Napisano 25 Październik 2017 Share Napisano 25 Październik 2017 (edytowane) Wow! feast your eyes! :) Edytowane 2 Listopad 2017 przez Imperator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Październik 2017 Share Napisano 25 Październik 2017 Piekne rzeczy. Chcialbym miec czas na nauke czesci z tego arsenalu - widac ze dodaja tez rzeczy nie tylko zwiazane z symulowaniem efektow. Dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 26 Październik 2017 Share Napisano 26 Październik 2017 Robi wrażenie. Poprzednio aż sciągnąłem learning edition ale już chyba zgniła totalnie gdzieś na dysku. Szkoda, że nie mam czasu, bo chętnie bym się go nauczył. Bankowo bardziej zachęca niż autodeski lub modo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 26 Październik 2017 Share Napisano 26 Październik 2017 czy tylko ja niedowidzę linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Październik 2017 Share Napisano 26 Październik 2017 Cud dla oczu. Z ta elektroniczna muzyka czulem sie jakbym ogladal demo z demosceny. Ficzersy smaczne. vimeo nie potrafi siebie samego embedowac porządnie wiec polecam flashblocka - wtedy mozna skopiowac linka do video: http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=239828144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 3 Listopad 2017 Autor Share Napisano 3 Listopad 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Listopad 2017 Share Napisano 3 Listopad 2017 Chciałbym to wszystko umieć. Houdini moją platoniczną miłością! P.s. Olaf - link który dałeś prowadzi do ściągnięcia jakiegoś "moogaloop.swf". Znajdź odważnego, który to ściągnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Listopad 2017 Share Napisano 3 Listopad 2017 tak, to bezposredni link do video na vimeo - mozna wtedy odpalac bez czekania na cały sajt (ktory mi sie czesto nie odpala za pierwszym razem). Ale masz rację lepiej byc przezornym i nie klikać we wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Mimo ze nie posluguje sie Houdinim (a chcialbym :)) to jaram sie nowy "ficzersami" jak dziecko na swiateczny prezent :D. Zeby autodesk mial takie podejscie do rozwoju swojego soft ja panowie z SideFX... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 tak się ciesze że wraz z premiera H16 zaczołem się uczyć Houdinego :D ten update jest tak genialny że oh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 200$ rocznie to dużo? przy zysku poniżej 100 tyś dolarów? c'mon... toć to darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Magia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Listopad 2017 Share Napisano 14 Listopad 2017 Fajny artykuł o tym jak użyli Hudego w Moanie. https://www.sidefx.com/community/walt-disney-animation-studios-moana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi