Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Piękna praca. Czuć akcję.

Przejrzałem też WIPa, miałeś dobre podejście do sugestii, nie zamykałeś się na pomysły innych i wyszło to pracy na dobre.

Napisano

Super że się podoba no i wielkie dzięki za fronta i miłe słowa :)

Jeszcze raz dzięki wszystkim którzy pomogli mi w WIPie.

Noooo Panie miazga! A ten gif, bardzo mi się podoba,że pokazałeś jak to szło w wipie ;D Front musi być

Bardzo lubię jak ktoś wrzuca dodatkowe materiały, pokazuje jak się rozwijał projekt, więc osobiście też chciałem pokazać że początki zapowiadały coś nieco innego, a gif się świetnie do tego nadaje :) (W.I.P. to swoją drogą, wiadomo)

Piękna praca. Czuć akcję.

Przejrzałem też WIPa, miałeś dobre podejście do sugestii, nie zamykałeś się na pomysły innych i wyszło to pracy na dobre.

Taki miałem zamiar zaczynając wątek, nawet jak niektóre uwagi na początku wydawały się nieco nie na miejscu, starałem się najpierw zrobić test, przespać się z tym i później zerknąć na to trzeźwym okiem. Dostałem tutaj naprawdę sporo trafnych sugestii. Poza tym chyba każdy wie jak to jest jak się siedzi jakiś czas nad projektem i momentami traci się taką "trzeźwą" opinię czy to jeszcze jest fajne czy już nie :) Wtedy komentarz osoby postronnej jest naprawdę cenny.

Napisano
Dobre, gdyby jeszcze modele były ciut lepsze to by była kosa.

Racja, modele mogłyby być lepsze (zwłaszcza jeśli porównać je z tymi które Ty masz w portfolio :) ale już nie chciałem wchodzić w dopicowanie geometrii tylko bardziej skupić się na dynamice i ogólnej kompozycji sceny.

Świetnie to wygląda!!! Aż się prosi o animację w takim klimacie i jakości :)

..właśnie rino, dawaj animację.

Jakoś bardziej preferuję zabrać się za nowy projekt niż bawić się w animację tego :) Poza tym niespecjalnie fumefxa ogarniam czy innego czarodziejstwa żeby stworzyć satysfakcjonujący kurz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności