Sebazx6r Napisano 18 Czerwiec 2018 Napisano 18 Czerwiec 2018 Jakiś czas temu mieliśmy przyjemność robić taki cinematic do Crossfire HD. Wyszedł on niedawno na światło dzienne. Zapraszam do oglądania: http://www.platige.com/pl/project/filmy-do-gier-komputerowych-pl/crossfire-2/
olaf Napisano 18 Czerwiec 2018 Napisano 18 Czerwiec 2018 Ej wyszło nieźle, wiele przebitek bardzo filmowa i myślę, że nie do odróżnienia. Tylko lektora mogliście wziąć natywnego, bo brzmi koszmarnie.
tr3buh Napisano 18 Czerwiec 2018 Napisano 18 Czerwiec 2018 heh, się zastanawiałem kiedy i czy w ogóle wyjdzie ;] fajnie było maczać w tym paluszki
jaras Napisano 18 Czerwiec 2018 Napisano 18 Czerwiec 2018 (edytowane) no jest grubo ! poprzeczka została podniesiona Edytowane 19 Czerwiec 2018 przez jaras 1
Kroopson Napisano 19 Czerwiec 2018 Napisano 19 Czerwiec 2018 Które ujęcia kto robił? Generalnie najlepszy cinematic od PI od dawna, w wielu miejscach mam zagadkę: CG czy shoot. Gratulacje z mojej strony :)
KICI Napisano 19 Czerwiec 2018 Napisano 19 Czerwiec 2018 Co tu pisać... szacun. Jest gdzieś "lista płac" dostępna? :-)
Sebazx6r Napisano 19 Czerwiec 2018 Autor Napisano 19 Czerwiec 2018 Miło słyszeć. Na dole trzeba kliknąć w napisy końcowe pod screenshotami.
wroniec Napisano 19 Czerwiec 2018 Napisano 19 Czerwiec 2018 Świetne! Dawno nie było od Platige tak soczystego cinematica. Bez prób opowiadania poruszającej historii, która nie porusza. Tego typu gry mnie już nie interesują, ale aż zerknę co to za gra. Super!
pxl666 Napisano 19 Czerwiec 2018 Napisano 19 Czerwiec 2018 hmmmm . dwie sprawy , animacja już zawsze będzie taka silikonowa , jakby zabrakło randomowych wolframowy ? montaż już zawsze będzie wzorowany na 300 spartan ? nie da się inaczej ? slomo , stopmo ... nie chce marudzić ale takie trailery zawsze wyglądają tak samo...
agdybybyl Napisano 19 Czerwiec 2018 Napisano 19 Czerwiec 2018 Cinematiki...muszą być takie same... tak ustalili psychologowie, żeby właściwie odziaływały na nastolatków od 11 do 33 lat.... i tu się trochę gubię, chociaż jasność jest jak na dłoni.... bo to dobrze, że są wojny... czy nie dobrze....??...:) Gratuluję niezwykłej sprawności.... chociaż całość mogłaby być utrzymana w jednej stylistyce... ale wysokość podniesionej poprzeczki ustala tylko klient...:)
szymonique Napisano 27 Sierpień 2018 Napisano 27 Sierpień 2018 Ja się tylko zastanawiam, czy akcja dzieje się w Polsce - jeżeli nie, to znaki drogowe i przystankowe za bardzo przykuły moją uwagę
Rekomendowane odpowiedzi