mara Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 witam w grupie i zapraszam nowych członków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Dopiero co się nawróciłem. Może czas rozpromować grupę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 co masz na myśli? :) wątek o grupie w dziale Blendera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Na przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 jakoś mi się nie chce :p jak chcesz to możesz pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Witam ,witam również =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 zmiksujmy coś... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Ja bym zmiksował ciasto na naleśniki ;] albo tequile z truskawkami ;] Chyba ,że 3DSMaxa zmiksujemy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 to już siedmiu. nie wiem, co daje bycie w tej grupie, ale Blender FTW więc poczułem taką potrzebę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 yeeeeeeeeeey, hellou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 dlaczego nasz fanklub nie ma wypasionego obrazka... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Dlaczego nasz fanclub nie ma zarządu? ;] Ja mogę być skarbnikiem ;p Może takie logo? ;p http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/objects/101488_main.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 witam wszystkich, adrian2608 bardzo fajny obrazek jest za ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 adrian2608 promujesz brutalną politykę... :P jednak jestem za... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 nie zamieszcze takiego obrazka bo lubie koty :] za to chętnie wrzucę logo jak padnie sensowna propozycja, a na razie wrzucam standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Hehe z tym kotem to żart ;] No i standard najlepiej wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Witajcie :D nie wiedziałeś że na max3D są grupy xD. Wypasione zdjęcie z kotem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trojgraniec Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 khem, dzieńdobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 *macha ręką na powitanie* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek S Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Witam, może taki obrazek? ;D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/85dc46626afe6525.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 proponuje ten avatar w którym blender leje maxa, tylko nie wiem gdzie on jest, ale dobre na monopol Awtodeski... ;P Tomek S ten też jest dobry... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 spoko, mogę zmienić, tylko nie wiem czy wszystkim odpowiada taki avatar - niestety nie ma w grupie opcji ankiety, pozostaje mi poczekać na kilka opinii, jeżeli wszystkie będą za to zmieniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Eh dubel ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterFantaster Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Dobry ;) Chce ktoś goferka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Dobry tutorial dla was: -Trzy garści świeżych truskawek bez szypułek. - Dwie galaretki truskawkowe. - 450 mililitrów bardzo gorącej wody. - 4 łyżki gładkiego leistego miodu. Galaretkę mieszamy w wodzie do prawie całościowego rozpuszczenia. Nie wszystkie grudki koniecznie muszą się rozpuścić. Truskawki wrzucamy do Blendera i blendujemy. Do Blendera wlewamy gęstą galaretke oraz miód i blendujemy ponownie. Taką masę wlewamy do małych miseczek i wstawiamy do zamrażarki aż do lekkiego zmarznięcia. Tym sposobem otrzymujemy orzeświający deser podobny do sorbetu owocowego. Smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 BLENDER 2.5 padłem! i zakochałem się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ja też :) (pisze to cosik w nawiasie bo muszę mieć 10 znaków by wysłać wiadomość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Ja tu nowy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnaman Napisano 18 Marzec 2015 Autor Share Napisano 18 Marzec 2015 Witam, jestem nowy. Choć w blenderze robię od kilku lat. Gdyby ktoś szukał porady, albo miał chęć na kolaborację w jakimś fajnym temacie, to byłbym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi