Napisano 11 Grudzień 200816 l Ja bym zmiksował ciasto na naleśniki ;] albo tequile z truskawkami ;] Chyba ,że 3DSMaxa zmiksujemy ;p
Napisano 11 Grudzień 200816 l to już siedmiu. nie wiem, co daje bycie w tej grupie, ale Blender FTW więc poczułem taką potrzebę :>
Napisano 19 Styczeń 200916 l Dlaczego nasz fanclub nie ma zarządu? ;] Ja mogę być skarbnikiem ;p Może takie logo? ;p http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/objects/101488_main.jpg
Napisano 2 Luty 200916 l nie zamieszcze takiego obrazka bo lubie koty :] za to chętnie wrzucę logo jak padnie sensowna propozycja, a na razie wrzucam standard
Napisano 15 Marzec 200915 l Witajcie :D nie wiedziałeś że na max3D są grupy xD. Wypasione zdjęcie z kotem :D
Napisano 19 Kwiecień 200915 l Witam, może taki obrazek? ;D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/85dc46626afe6525.html
Napisano 2 Maj 200915 l proponuje ten avatar w którym blender leje maxa, tylko nie wiem gdzie on jest, ale dobre na monopol Awtodeski... ;P Tomek S ten też jest dobry... ;)
Napisano 4 Maj 200915 l spoko, mogę zmienić, tylko nie wiem czy wszystkim odpowiada taki avatar - niestety nie ma w grupie opcji ankiety, pozostaje mi poczekać na kilka opinii, jeżeli wszystkie będą za to zmieniam :)
Napisano 28 Sierpień 200915 l Dobry tutorial dla was: -Trzy garści świeżych truskawek bez szypułek. - Dwie galaretki truskawkowe. - 450 mililitrów bardzo gorącej wody. - 4 łyżki gładkiego leistego miodu. Galaretkę mieszamy w wodzie do prawie całościowego rozpuszczenia. Nie wszystkie grudki koniecznie muszą się rozpuścić. Truskawki wrzucamy do Blendera i blendujemy. Do Blendera wlewamy gęstą galaretke oraz miód i blendujemy ponownie. Taką masę wlewamy do małych miseczek i wstawiamy do zamrażarki aż do lekkiego zmarznięcia. Tym sposobem otrzymujemy orzeświający deser podobny do sorbetu owocowego. Smacznego!
Napisano 23 Grudzień 200915 l Ja też :) (pisze to cosik w nawiasie bo muszę mieć 10 znaków by wysłać wiadomość :)
Napisano 18 Marzec 20159 l Autor Witam, jestem nowy. Choć w blenderze robię od kilku lat. Gdyby ktoś szukał porady, albo miał chęć na kolaborację w jakimś fajnym temacie, to byłbym zainteresowany.