Skocz do zawartości

Featured Replies

  • Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 737
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co masz na myśli? :) wątek o grupie w dziale Blendera?

Napisano

jakoś mi się nie chce :p jak chcesz to możesz pisać

Napisano

Ja bym zmiksował ciasto na naleśniki ;] albo tequile z truskawkami ;]

Chyba ,że 3DSMaxa zmiksujemy ;p

Napisano

to już siedmiu. nie wiem, co daje bycie w tej grupie, ale Blender FTW więc poczułem taką potrzebę :>

Napisano

adrian2608 promujesz brutalną politykę... :P jednak jestem za... ;P

Napisano

nie zamieszcze takiego obrazka bo lubie koty :]

 

za to chętnie wrzucę logo jak padnie sensowna propozycja, a na razie wrzucam standard

Napisano

khem, dzieńdobry!

Napisano

proponuje ten avatar w którym blender leje maxa, tylko nie wiem gdzie on jest, ale dobre na monopol Awtodeski... ;P

 

Tomek S ten też jest dobry... ;)

Napisano

spoko, mogę zmienić, tylko nie wiem czy wszystkim odpowiada taki avatar - niestety nie ma w grupie opcji ankiety, pozostaje mi poczekać na kilka opinii, jeżeli wszystkie będą za to zmieniam :)

Napisano

Dobry tutorial dla was:

-Trzy garści świeżych truskawek bez szypułek.

- Dwie galaretki truskawkowe.

- 450 mililitrów bardzo gorącej wody.

- 4 łyżki gładkiego leistego miodu.

Galaretkę mieszamy w wodzie do prawie całościowego rozpuszczenia. Nie wszystkie grudki koniecznie muszą się rozpuścić.

Truskawki wrzucamy do Blendera i blendujemy. Do Blendera wlewamy gęstą galaretke oraz miód i blendujemy ponownie. Taką masę wlewamy do małych miseczek i wstawiamy do zamrażarki aż do lekkiego zmarznięcia. Tym sposobem otrzymujemy orzeświający deser podobny do sorbetu owocowego.

Smacznego!

Napisano

Ja też :) (pisze to cosik w nawiasie bo muszę mieć 10 znaków by wysłać wiadomość :)

Napisano
  • Autor

Witam, jestem nowy. Choć w blenderze robię od kilku lat. Gdyby ktoś szukał porady, albo miał chęć na kolaborację w jakimś fajnym temacie, to byłbym zainteresowany.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności