Napisano 8 Kwiecie艅 20204 l Yo! Cze艣膰 wszystkim! Jako 偶e forum przesz艂o reanimacj臋, to pomy艣la艂em 偶e dorzuc臋 i swoje 5 groszy. Pozdr! 聽
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l Autor Dzi臋ki ch艂opaki!聽 @JackTheRippy聽no w ko艅cu wypada艂o ;) @michalo聽dzi臋ki. Ostatnio przesta艂em si臋 napina膰 na to 偶e wszystko musi by膰 produkcyjnie zrobione i 偶e sporo mo偶na wyci膮gn膮膰 podmal贸wkami ju偶 na samym tylko obrazku @KLICEK聽mrok musi by膰 :P 聽
Napisano 22 Listopad 20204 l 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisa艂: Bardzo 艂adny, renderowa艂e艣 to w Don Keyshot? Przesz od razu wida膰, 偶e tak............
Napisano 11 Pa藕dziernik 20222 l Autor Hej! Dawno mnie tu nie by艂o, pomy艣la艂em 偶e wrzuc臋 troch臋 WIP贸w. Pozdr贸wki!
Napisano 31 Pa藕dziernik 20222 l Autor Siemanko! Wrzucam Halloweenowy sculpt Edytowane 31 Pa藕dziernik 20222 l przez MrDonut
Napisano 31 Pa藕dziernik 20222 l O ja cie! Jestem podniecony i przera偶ony w jednym czasie 馃槃聽Brakuje widoku od ty艂u! 馃槢聽
Napisano 31 Pa藕dziernik 20222 l Super! Musze obejrzec nowego Hellrisera w koncu. Mam nadzieje ze nie jest tak jak z Prey, gdzie sie ludziom podobalo ale... nie wiem dlaczego. Oby byl znosny przynajmniej. A twoja pracka rewelka!
Napisano 1 Listopad 20222 l Autor Nie wrzucam wiecej shot贸w, bo jeszcze wyjdzie 偶e mi si臋 nie chcia艂o robi膰 reszty聽馃槃 Co do nowego filmu to poza makeupem i protetyk膮 to dla mnie niestety by艂o tak jak m贸wisz - nie siad艂 mi. Ale to ju偶 sam ocenisz jak zobaczysz聽馃檪
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto