MrDonut Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Yo! Cześć wszystkim! Jako że forum przeszło reanimację, to pomyślałem że dorzucę i swoje 5 groszy. Pozdr! 19 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 O KTO TO TU JEST 🙂 🙂 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 świetne folio! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Eleganckie prace. Fajne rendery te podmalowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 sztosiwo 🙂 tlo mogloby byc mniej czarne 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Szczena opada! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Wow kawał solidnej roboty! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDonut Napisano 10 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Dzięki chłopaki! @JackTheRippy no w końcu wypadało ;) @michalo dzięki. Ostatnio przestałem się napinać na to że wszystko musi być produkcyjnie zrobione i że sporo można wyciągnąć podmalówkami już na samym tylko obrazku @KLICEK mrok musi być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 11 Kwiecień 2020 Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Ale sztos ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDonut Napisano 22 Listopad 2020 Autor Share Napisano 22 Listopad 2020 (edytowane) Maly update 😉 Edytowane 22 Listopad 2020 przez MrDonut 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 elegancki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Wspaniały 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Bardzo ładny, renderowałeś to w Don Keyshot? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: Bardzo ładny, renderowałeś to w Don Keyshot? Przesz od razu widać, że tak............ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDonut Napisano 11 Październik 2022 Autor Share Napisano 11 Październik 2022 Hej! Dawno mnie tu nie było, pomyślałem że wrzucę trochę WIPów. Pozdrówki! 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Piękne rzeczy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Wspaniałości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 PIĘKNE RZECZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 emajzink 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Sztosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 a co to za Pan artysta, moze go do CDPu @KLICEK? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 nie, niech se robi speedy do teczki na max3d.pl 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDonut Napisano 31 Październik 2022 Autor Share Napisano 31 Październik 2022 (edytowane) Siemanko! Wrzucam Halloweenowy sculpt Edytowane 31 Październik 2022 przez MrDonut 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Październik 2022 Share Napisano 31 Październik 2022 Ekstra. Dawaj więcej ujęć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2022 Share Napisano 31 Październik 2022 kozak 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Październik 2022 Share Napisano 31 Październik 2022 O ja cie! Jestem podniecony i przerażony w jednym czasie 😄 Brakuje widoku od tyłu! 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 31 Październik 2022 Share Napisano 31 Październik 2022 Super! Musze obejrzec nowego Hellrisera w koncu. Mam nadzieje ze nie jest tak jak z Prey, gdzie sie ludziom podobalo ale... nie wiem dlaczego. Oby byl znosny przynajmniej. A twoja pracka rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDonut Napisano 1 Listopad 2022 Autor Share Napisano 1 Listopad 2022 Nie wrzucam wiecej shotów, bo jeszcze wyjdzie że mi się nie chciało robić reszty 😄 Co do nowego filmu to poza makeupem i protetyką to dla mnie niestety było tak jak mówisz - nie siadł mi. Ale to już sam ocenisz jak zobaczysz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi