Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Yo! Cześć wszystkim! Jako że forum przeszło reanimację, to pomyślałem że dorzucę i swoje 5 groszy.

Pozdr!

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

1.JPG

2.JPG

3.JPG

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki! 

@JackTheRippy no w końcu wypadało ;)

@michalo dzięki. Ostatnio przestałem się napinać na to że wszystko musi być produkcyjnie zrobione i że sporo można wyciągnąć podmalówkami już na samym tylko obrazku

@KLICEK mrok musi być :P

Napisano
3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał:

Bardzo ładny, renderowałeś to w Don Keyshot?

Przesz od razu widać, że tak............

Napisano
  • Autor

Hej! Dawno mnie tu nie było, pomyślałem że wrzucę trochę WIPów. Pozdrówki!

p3.jpg

p4.jpg

p6.jpg

p7.jpg

Untitled-2.jpg

b1.jpg

b2.jpg

b3.jpg

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

poe front.jpg

poe turntable.jpg

t2.jpg

v1.jpg

Napisano
  • Autor

Siemanko! Wrzucam Halloweenowy sculptmaciej-paczkowski-shot2.thumb.jpg.8a005e9191fbcdbd5a0b77c9936af929.jpgmaciej-paczkowski-shot1.thumb.jpg.f54697759f9c26ff824139466e975059.jpg

Edytowane przez MrDonut

Napisano

O ja cie! Jestem podniecony i przerażony w jednym czasie 😄 Brakuje widoku od tyłu! 😛 

Napisano

Super! Musze obejrzec nowego Hellrisera w koncu. Mam nadzieje ze nie jest tak jak z Prey, gdzie sie ludziom podobalo ale... nie wiem dlaczego. Oby byl znosny przynajmniej. A twoja pracka rewelka!

Napisano
  • Autor

Nie wrzucam wiecej shotów, bo jeszcze wyjdzie że mi się nie chciało robić reszty 😄

Co do nowego filmu to poza makeupem i protetyką to dla mnie niestety było tak jak mówisz - nie siadł mi. Ale to już sam ocenisz jak zobaczysz 🙂