Napisano 8 Kwiecień 20204 l Yo! Cześć wszystkim! Jako że forum przeszło reanimację, to pomyślałem że dorzucę i swoje 5 groszy. Pozdr!
Napisano 10 Kwiecień 20204 l Autor Dzięki chłopaki! @JackTheRippy no w końcu wypadało ;) @michalo dzięki. Ostatnio przestałem się napinać na to że wszystko musi być produkcyjnie zrobione i że sporo można wyciągnąć podmalówkami już na samym tylko obrazku @KLICEK mrok musi być :P
Napisano 22 Listopad 20204 l 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: Bardzo ładny, renderowałeś to w Don Keyshot? Przesz od razu widać, że tak............
Napisano 11 Październik 20222 l Autor Hej! Dawno mnie tu nie było, pomyślałem że wrzucę trochę WIPów. Pozdrówki!
Napisano 31 Październik 20222 l Autor Siemanko! Wrzucam Halloweenowy sculpt Edytowane 31 Październik 20222 l przez MrDonut
Napisano 31 Październik 20222 l O ja cie! Jestem podniecony i przerażony w jednym czasie 😄 Brakuje widoku od tyłu! 😛
Napisano 31 Październik 20222 l Super! Musze obejrzec nowego Hellrisera w koncu. Mam nadzieje ze nie jest tak jak z Prey, gdzie sie ludziom podobalo ale... nie wiem dlaczego. Oby byl znosny przynajmniej. A twoja pracka rewelka!
Napisano 1 Listopad 20222 l Autor Nie wrzucam wiecej shotów, bo jeszcze wyjdzie że mi się nie chciało robić reszty 😄 Co do nowego filmu to poza makeupem i protetyką to dla mnie niestety było tak jak mówisz - nie siadł mi. Ale to już sam ocenisz jak zobaczysz 🙂