Xaia Napisano 30 Kwiecień 2020 Share Napisano 30 Kwiecień 2020 Temat: Mitologia Od koloru do wyboru https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mythologies Fajnie by bylo zeby oprocz ilustracji byl krotki opis glownego bohatera, moze byc copy pasta z sieci. Powodzenia! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 1 Maj 2020 Share Napisano 1 Maj 2020 Do kiedy termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 1 Maj 2020 Autor Share Napisano 1 Maj 2020 2 hours ago, Papa Pio said: Do kiedy termin? Tak jak przy poprzednich speedach ~ 7-10 dni, tutaj wypada, ze 11 Maja poniedzialek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 3 Maj 2020 Share Napisano 3 Maj 2020 Sigyn i kara Lokiego 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 6 Maj 2020 Share Napisano 6 Maj 2020 (edytowane) Takashmen: Kozackie! 🙂 Ode mnie 3 grosze: Smok – fikcyjne stworzenie, najczęściej rodzaj olbrzymiego, latającego gada. Występuje w licznych mitach i legendach oraz w literaturze, filmach i grach. Według wielu mitów smoki obdarzone były dużą inteligencją, potrafiły posługiwać się magią, znały ludzką mowę, a także ziały ogniem. Poza tym posiadały lub strzegły rozmaitych skarbów. Edytowane 6 Maj 2020 przez Myth 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 6 Maj 2020 Share Napisano 6 Maj 2020 No dobra, taki powiedzmy, że speedpainting. Dwa dni mi zajęło, z 10 godzin w sumie pewnie. Jak na moje normalne tempo to i tak ekspresowo, więc wrzucam :] Odyseusz u Kalipso 17 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Maj 2020 Share Napisano 6 Maj 2020 ja p... 😄 ale dobre 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Maj 2020 Share Napisano 6 Maj 2020 @SebastianSz prześwietne! pozamiatałeś 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 7 Maj 2020 Share Napisano 7 Maj 2020 @SebastianSz zgadzam się z przedmówcą 🙂 Ciekawe czy ktoś podejmie rękawice haha 🙂 powodzenia chłopaki poprzeczka zawieszona baaardzo wysoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 9 Maj 2020 Autor Share Napisano 9 Maj 2020 (edytowane) Wendigo – wielkie człekopodobne ponadnaturalne stworzenie zamieszkujące rzekomo lasy w Quebecu i północnej części Stanów Zjednoczonych, będące częścią mitologii Indian z plemion Algonkinów. Wendigo powstaje z człowieka odrzuconego przez ukochaną osobę. W czasie dnia posiada ludzką postać i atakuje ludzi, którzy mają z tą osobą coś wspólnego, np. grupę krwi. Według wierzeń Wendigo wyrywa serca swym ofiarom, a sam ma serce z lodu. Boi się jedynie ognia, który może go zabić, roztapiając jego serce. Miało być szybko ale znów coś nie wyszło. Pewnie poprawie później jeszcze pare rzeczy i posiedze trochę nad tymi gałęziami bo pusto :D. Enjoy Edytowane 9 Maj 2020 przez Xaia 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaza Napisano 10 Maj 2020 Share Napisano 10 Maj 2020 Głupio mi teraz te moje bohomazy wrzucać 😐 Chociaż zrobię sztuczny tłok. Nie patrzyłem na zegarek, ale tak jakoś 3-4h Czarny Żółw (chin.: 玄武; pinyin: Xuán Wǔ; w dosłownym przekładzie Czarny Wojownik) – stworzenie z mitologii chińskiej, jeden z czterech Strażników Nieba, a także jeden z gwiazdozbiorów chińskich. Czasami nazywany Czarnym Wojownikiem Północy (北方玄武), gdyż w podziale kompetencji przypadła mu domena Północy (w sensie strony świata) oraz zimy. Znany jest również pod chińskim imieniem Xuánwǔ, często tłumaczonym jako Czarny Żółw, a zazwyczaj przedstawiany jako żółw i wąż, a dokładniej - jako wąż owinięty wokół żółwia. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 10 Maj 2020 Share Napisano 10 Maj 2020 6 godzin temu, Blaza napisał: Głupio mi teraz te moje bohomazy wrzucać 😐 Chociaż zrobię sztuczny tłok. Nie patrzyłem na zegarek, ale tak jakoś 3-4h @Blaza: dobrze że wrzucasz 😉 nie ma się czego wstydzić, każdy kiedyś zaczynał. Porównując swoje prace do innych w taki sposób, szkodzisz sobie. W końcu dzieli kilka lat doświadczenia, wypełnionego w moim wypadku porażkami, frustracją i błędami które popełniłem żeby robić to co robię ;D Zdecydowanie zdrowiej jest porównywać swoje rzeczy do innych na zasadzie : co dana osoba zrobiła że jej praca mi się podoba i co mogę z niej wyciągnąć i zaimplementować w swoim procesie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav31 Napisano 10 Maj 2020 Share Napisano 10 Maj 2020 jednorożec- 40 minut, żeby podbić frekwencję 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 11 Maj 2020 Share Napisano 11 Maj 2020 tez robione na szybko zeby podbic frekwencje, zwykly wilkolak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi