Napisano 21 Wrzesień 200519 l Witam, a pomyslałem, że też pokaże mój pulpit :D http://img15.imageshack.us/my.php?image=mjpulpit4ug.png
Napisano 22 Wrzesień 200519 l hehe maguu ja też jej nie lubię :P junior - widzę że ty wolisz chłopców ;] standard hd jest stary jak świat i niewiele młodszy od pal'a ;] tylko że popadł w zapomnianie aż do niedawna, kiedy dvd stało się popularne nie wiem jaki sens telewizora hd skoro nie ma ani jednej stacji nadawanej w tym formacie
Napisano 22 Wrzesień 200519 l A ja przechodze na rozowy. ;) Specjalnie posprzatalem dla was. :] pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200519 l macie jakies fajne strony z tapetami? http://www.fototapety.com.pl/tapety.htm włala :D
Napisano 23 Wrzesień 200519 l junior - widzę że ty wolisz chłopców ;] hehe, byłem prawie w 100% pewien ze ktoś mi to w końcu uświadomi ;p a tak na serio to dziewczyny wole, a tapetka to mojego ulubionego skatera :]
Napisano 23 Wrzesień 200519 l hindus miałem to samo jak podlączyłem dysk od starego kompa do nowego i spowrotem
Napisano 23 Wrzesień 200519 l ale syyyyyyyyyyyyyyf gdzie kome to najnowszy plugin do zmieny wyglądu - cos pokroju stylexp - tylko nazywa sie jakos...ehh..jak to szło..??...aha...microsoft windows xp ;] nie(?)zawodny system :]
Napisano 23 Wrzesień 200519 l ten plugin to specjalny dodatek do wXP a nazywa się tryb awaryjny :D U mnie w tamtym tygodniu zrobiło się podobnie może wirus jakiś? Najgorsze że mam mnustwo ikon na pulpicie i musiałem potem znowu je układać :D więc zrobiłem porządki i oto efekt: http://home.derby.waw.pl/b.rybak/pulpit.jpg
Napisano 23 Wrzesień 200519 l mała zmiana wystroju, wywaliłem podgląd okładek do amaroka bo nie miałem gdzie go podziać na ekranie żeby ładnie wyglądał :P za mała rozdzielczośc czasem boli.
Napisano 23 Wrzesień 200519 l czasem, tylko i wyłącznie dla Kristin Kreuk ;] chociaż fabuła też nie jest na aż tak niskim poziomie by nie dało się tego oglądać
Napisano 8 Październik 200519 l ot moj nowy pulpit :D http://img147.imageshack.us/img147/9439/ulpit5me.jpg
Napisano 8 Październik 200519 l wywal IE i będzie ładny ;] a tak btw. to nie wiem czy jest na świecie coś brzydszego od paska menu w win 9x, nawet ten w xp jakoś wygląda edit: szybki to ty jesteś, niczym staszek :D
Napisano 8 Październik 200519 l IE wlasnie przed chwila wywalilem :D A z tym paskiem to racja, ale jakos nie wiem czym bezpiecznie sobie to pozmieniac :/
Napisano 8 Październik 200519 l Ehh...załozył bym sobie jakiegoś fajnego skina na XP ale mój komp i tak już jest troche zaśmiecony i czasem wolno chodzi:P
Napisano 8 Październik 200519 l nom tez mi sie podoba ale jeszcze nie dopracowane bo niektore elementy sie albo nie laduja albo mi error wyskakuje hehe :)
Napisano 8 Październik 200519 l używasz tej visty na codzień? narazie to niestabilny szit, odradzam instalowanie
Napisano 8 Październik 200519 l U mnie spokojnie...choć ostatnio na pulpicie bylo tyle ikon ze tapety nie potrzebowalem wpadlem na genialnym pomysl stworzenia folderu pulpit :]
Napisano 8 Październik 200519 l chveti - gratki za geniusz=P Deus: masz cos do WMP? moim zdaniem najwygodniejszy pzy moich zbiorach=]
Napisano 8 Październik 200519 l lol, ja uzywam WMP ew. tylko po to, zeby sprawdzic jaki plik zaserwowal mi kumpel i czy warto to ogladac. Pozniej leci jakis allplayer, albo vaplayer. WMP ssie glownie za to, ze laczy sie z netem zaraz po wlaczeniu i z tego co wiem nie da sie tego wylaczyc (przynajmniej w mojej wersji)
Napisano 8 Październik 200519 l Deus: masz cos do WMP? wprubój winamp, dobry :] ps. wyprubój "u" zamknięte?
Napisano 8 Październik 200519 l winamp mi nie podchodzi jakas ta playlista chaotyczna no i dźwięk zupełnie inny=P Do filmów to oczywiście że allplayer ale muzyczka tylko w wmp a tak btw: macie jakieś namiary na tapetki w klimacie gotyku;> ?
Napisano 8 Październik 200519 l u mnie z mala zmiana na inna tapete z serii, i troche pulpit mi zasypalo
Napisano 15 Październik 200519 l Autor nie.. nie snisz :) az tak zle? :> mnie sie tam podoba, na lapku dziala poki co swietnie ;)