Napisano 4 Grudzień 200717 l DraB fajna tapeta a i mam pytanie czy zna ktoś jakąś paczkę do upiększania Windowsa XP x64 na styl Visty bo to co mam nie działa pod 64 bitami
Napisano 4 Grudzień 200717 l Jest na 3dtotal jak chcesz wiem widziałem właśnie ale sam na tapetę ustawiłem prace omena2501 :)
Napisano 4 Grudzień 200717 l ja aż wstydzę sie pokazać swój, bo aż się ikonki nie mieszczą wieć żadna parada widzieć zamulony ekran
Napisano 8 Styczeń 200817 l Widzę, że teraz niezła jest moda na mac, to sobie z Debiana zrobiłem jednego. (efekty to compiz-fusion)
Napisano 9 Styczeń 200817 l no to i ja tez sie pokaze bo wymieniłem dzis rano tapete. http://img177.imageshack.us/img177/8348/pulpetvj8.jpg
Napisano 9 Styczeń 200817 l buahah hindus twoja lista gg i tapeta mnie zabila ! :D kurwiszon i kutas masakra ! xD Ale ziommm :p
Napisano 9 Styczeń 200817 l sorry zapomniałem o tym gg :) ale mozecie mi dac kartke bo sam sobie nie moge :) a tapeta z rzeczy interesujacych :)
Napisano 9 Styczeń 200817 l jak widać mam problem, ikonki mi się już nie mieszczą :( czy musze kupić większy monitor, czy większy dysk? :p
Napisano 9 Styczeń 200817 l Jeszcze lepszym wyjściem wydaje się zrobić porządek na pulpicie ;) Dostanę repa?
Napisano 9 Styczeń 200817 l Moja metoda na ikonki i czysty pulpit, stosuje ten pulpit od lat, oto przepis: 1.stworz sobie pusty katalog ( np - c: // program files / PULPIT ) 2.umiesc do niego skrot na pulpicie 3.przeciagnij ( trzymajac lewym klawiszem myszy LMB - left mouse button ) ten skrot na górna ( lub boczną ) krawędz ekranu - powinien sie pokazac taki obszar 4.pusc LMB - stworzy sie dodatkowy pasek ;) 5.przeciagajac skroty z pulpitu ( nie wiem czy pliki bo mam na pulpicie 2 ikony ) zostana one umieszczone na tym pasku "menu" 6naciskajac prawym na pasku mozna sobie wlaczyc/wylaczyc tekst podpisow(wg mnie lepiej wylaczyc), zmienic wielkosc ikonek ( male sa fajniejsze) i np ustawic autoukrywanie , pokazywanie zawsze na gorze itp - wedle uznan To taka moja uproszczona wersja MACowskiego paska menu z ikonkami - nie zwalnia kompa , zajmuje malo miejsca , mozna sobie zorbic pare paskow i je dodawac na siebie lub na rozne boki ekranu , mozna tez gotowy pasek - przeciagnac na srodek - zamieni sie na prostokatny obszar z ikonkami ... Teraz patrzac do katalogu c: // program files / PULPIT zobaczysz ze sa tam te skroty a to co bylo na pulpicie mozna wywalic bo kopie zrobiles wlasnie na nowym PASKU MENU powodzenia :)
Napisano 9 Styczeń 200817 l lepiej wyłączyś auto dopasowywanie, zaznaczyć lewą połowę ikonek i przesunąć ją w przerwy między prawymi. większy monitor by też Ci się przydał. dodatkowo można podłączyć drugi monitor i zainstalować drugi system i używać ich na zmianę. mam tak i w ponad rok nie udało mi się zawalić całego pulpitu
Napisano 9 Styczeń 200817 l Moja metoda na ikonki i czysty pulpit, stosuje ten pulpit od lat, oto przepis: 1.stworz sobie pusty katalog ( np - c: // program files / PULPIT ) 2.umiesc do niego skrot na pulpicie 3.przeciagnij ( trzymajac lewym klawiszem myszy LMB - left mouse button ) ten skrot na górna ( lub boczną ) krawędz ekranu - powinien sie pokazac taki obszar 4.pusc LMB - stworzy sie dodatkowy pasek ;) 5.przeciagajac skroty z pulpitu ( nie wiem czy pliki bo mam na pulpicie 2 ikony ) zostana one umieszczone na tym pasku "menu" 6naciskajac prawym na pasku mozna sobie wlaczyc/wylaczyc tekst podpisow(wg mnie lepiej wylaczyc), zmienic wielkosc ikonek ( male sa fajniejsze) i np ustawic autoukrywanie , pokazywanie zawsze na gorze itp - wedle uznan To taka moja uproszczona wersja MACowskiego paska menu z ikonkami - nie zwalnia kompa , zajmuje malo miejsca , mozna sobie zorbic pare paskow i je dodawac na siebie lub na rozne boki ekranu , mozna tez gotowy pasek - przeciagnac na srodek - zamieni sie na prostokatny obszar z ikonkami ... Teraz patrzac do katalogu c: // program files / PULPIT zobaczysz ze sa tam te skroty a to co bylo na pulpicie mozna wywalic bo kopie zrobiles wlasnie na nowym PASKU MENU powodzenia :) ahh ci hakerzy czego to oni nie wymyslą xD
Napisano 21 Styczeń 200817 l nie no super, naprawde bardzo super... zazdrpszcze wam, pulpitow i tych tapet i ikonek... zalozmy watek "twoja stara" i pokazujmy tam swoje stare co wy na to?
Napisano 14 Marzec 200816 l fikołek- pewnie głupie pytanie ale jak sie robi tak żeby jedno tło rozciagało sie na 2 monitory a nie tak jak u pitera? u mnie sie da jak mam jeden monitor 1280x 1024 i 1440 na 900?