kamil.ochel Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 hehe... ja teraz sobię na tapetkę zarzuciłem miłą koleżankę z klasy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 2666 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Aktualny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 DraB fajna tapeta a i mam pytanie czy zna ktoś jakąś paczkę do upiększania Windowsa XP x64 na styl Visty bo to co mam nie działa pod 64 bitami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 a tu mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 DraB fajna tapeta Jest na 3dtotal jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Jest na 3dtotal jak chcesz wiem widziałem właśnie ale sam na tapetę ustawiłem prace omena2501 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja aż wstydzę sie pokazać swój, bo aż się ikonki nie mieszczą wieć żadna parada widzieć zamulony ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 ciekawa tapeta drakula :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Drakula sporo masz tych gier, jak znajdujesz czas na grafikę ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 już lat kilka dzielnie służy ta instalacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 masater hehe fajna tapetka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Wreszcie się dorobiłem tapety. Trochę niedopracowana, ale wystarczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 o fluxbox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ardeni co to za skin ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 VistaInspirat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Xp + Tuneup Utilites + jakiś skin z devianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Nowy rok - nowy pulpit, od czasu do czasu trzeba zmienić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 tapeta na rok 2008: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ya tesh mooj nowjiutki poolpicik winapple :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 porządeczek zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Widzę, że teraz niezła jest moda na mac, to sobie z Debiana zrobiłem jednego. (efekty to compiz-fusion) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 ech... moje PIII 450 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 no to i ja tez sie pokaze bo wymieniłem dzis rano tapete. http://img177.imageshack.us/img177/8348/pulpetvj8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 buahah hindus twoja lista gg i tapeta mnie zabila ! :D kurwiszon i kutas masakra ! xD Ale ziommm :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 czerwoną kartkę temu panu proponuję wlepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 sorry zapomniałem o tym gg :) ale mozecie mi dac kartke bo sam sobie nie moge :) a tapeta z rzeczy interesujacych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Uff Hindus :) GG rewela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 jak widać mam problem, ikonki mi się już nie mieszczą :( czy musze kupić większy monitor, czy większy dysk? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Zmień rozmiar ikonek i odstępy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 hehe dobry pomysł, łap repa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Jeszcze lepszym wyjściem wydaje się zrobić porządek na pulpicie ;) Dostanę repa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Moja metoda na ikonki i czysty pulpit, stosuje ten pulpit od lat, oto przepis: 1.stworz sobie pusty katalog ( np - c: // program files / PULPIT ) 2.umiesc do niego skrot na pulpicie 3.przeciagnij ( trzymajac lewym klawiszem myszy LMB - left mouse button ) ten skrot na górna ( lub boczną ) krawędz ekranu - powinien sie pokazac taki obszar 4.pusc LMB - stworzy sie dodatkowy pasek ;) 5.przeciagajac skroty z pulpitu ( nie wiem czy pliki bo mam na pulpicie 2 ikony ) zostana one umieszczone na tym pasku "menu" 6naciskajac prawym na pasku mozna sobie wlaczyc/wylaczyc tekst podpisow(wg mnie lepiej wylaczyc), zmienic wielkosc ikonek ( male sa fajniejsze) i np ustawic autoukrywanie , pokazywanie zawsze na gorze itp - wedle uznan To taka moja uproszczona wersja MACowskiego paska menu z ikonkami - nie zwalnia kompa , zajmuje malo miejsca , mozna sobie zorbic pare paskow i je dodawac na siebie lub na rozne boki ekranu , mozna tez gotowy pasek - przeciagnac na srodek - zamieni sie na prostokatny obszar z ikonkami ... Teraz patrzac do katalogu c: // program files / PULPIT zobaczysz ze sa tam te skroty a to co bylo na pulpicie mozna wywalic bo kopie zrobiles wlasnie na nowym PASKU MENU powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 lepiej wyłączyś auto dopasowywanie, zaznaczyć lewą połowę ikonek i przesunąć ją w przerwy między prawymi. większy monitor by też Ci się przydał. dodatkowo można podłączyć drugi monitor i zainstalować drugi system i używać ich na zmianę. mam tak i w ponad rok nie udało mi się zawalić całego pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 dzięki chłopaki, co ja bym bez was zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 a u mnie tak skromnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Fajna Pani, mrkrzysiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Moja metoda na ikonki i czysty pulpit, stosuje ten pulpit od lat, oto przepis: 1.stworz sobie pusty katalog ( np - c: // program files / PULPIT ) 2.umiesc do niego skrot na pulpicie 3.przeciagnij ( trzymajac lewym klawiszem myszy LMB - left mouse button ) ten skrot na górna ( lub boczną ) krawędz ekranu - powinien sie pokazac taki obszar 4.pusc LMB - stworzy sie dodatkowy pasek ;) 5.przeciagajac skroty z pulpitu ( nie wiem czy pliki bo mam na pulpicie 2 ikony ) zostana one umieszczone na tym pasku "menu" 6naciskajac prawym na pasku mozna sobie wlaczyc/wylaczyc tekst podpisow(wg mnie lepiej wylaczyc), zmienic wielkosc ikonek ( male sa fajniejsze) i np ustawic autoukrywanie , pokazywanie zawsze na gorze itp - wedle uznan To taka moja uproszczona wersja MACowskiego paska menu z ikonkami - nie zwalnia kompa , zajmuje malo miejsca , mozna sobie zorbic pare paskow i je dodawac na siebie lub na rozne boki ekranu , mozna tez gotowy pasek - przeciagnac na srodek - zamieni sie na prostokatny obszar z ikonkami ... Teraz patrzac do katalogu c: // program files / PULPIT zobaczysz ze sa tam te skroty a to co bylo na pulpicie mozna wywalic bo kopie zrobiles wlasnie na nowym PASKU MENU powodzenia :) ahh ci hakerzy czego to oni nie wymyslą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Wszystko pod ręką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Z całą pewnością instalki programów muszą być zawsze pod ręką :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 nowa tapetka :P poprzednio właściwie nie miałem żadnej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 nie no super, naprawde bardzo super... zazdrpszcze wam, pulpitow i tych tapet i ikonek... zalozmy watek "twoja stara" i pokazujmy tam swoje stare co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 he misiekhc troszke za pozno sie obudziles z tym ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 a bo tak dojzalem heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 By lepiej mi sie pracowalo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 o pitera nowi qmple, i pewnie poznani w internecie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 fikołek- pewnie głupie pytanie ale jak sie robi tak żeby jedno tło rozciagało sie na 2 monitory a nie tak jak u pitera? u mnie sie da jak mam jeden monitor 1280x 1024 i 1440 na 900? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi