Baldack Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 HD?... hardcore?...nie?...czy...tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 HighDefinition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Przestan, po IFA05 mam niesmak do telewizorow HD. BYLY WSZEDZIE!! aaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Witam, a pomyslałem, że też pokaże mój pulpit :D http://img15.imageshack.us/my.php?image=mjpulpit4ug.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 illy -> ale nikt nie mówi nic o telewizorach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hehe maguu ja też jej nie lubię :P junior - widzę że ty wolisz chłopców ;] standard hd jest stary jak świat i niewiele młodszy od pal'a ;] tylko że popadł w zapomnianie aż do niedawna, kiedy dvd stało się popularne nie wiem jaki sens telewizora hd skoro nie ma ani jednej stacji nadawanej w tym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hd...ja nadal upieram sie ze to hardcore:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hc raczej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Stan 22.09.05 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 A ja przechodze na rozowy. ;) Specjalnie posprzatalem dla was. :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 macie jakies fajne strony z tapetami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 kome ja znam tapety :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 macie jakies fajne strony z tapetami? http://www.fototapety.com.pl/tapety.htm włala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 http://skins.be/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 junior - widzę że ty wolisz chłopców ;] hehe, byłem prawie w 100% pewien ze ktoś mi to w końcu uświadomi ;p a tak na serio to dziewczyny wole, a tapetka to mojego ulubionego skatera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 no to ja znowu :] rozdziała orginalna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 800x600x16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 skopany geforce i tak jak piszesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 hindus miałem to samo jak podlączyłem dysk od starego kompa do nowego i spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ale syyyyyyyyyyyyyyf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ale syyyyyyyyyyyyyyf gdzie kome to najnowszy plugin do zmieny wyglądu - cos pokroju stylexp - tylko nazywa sie jakos...ehh..jak to szło..??...aha...microsoft windows xp ;] nie(?)zawodny system :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ten plugin to specjalny dodatek do wXP a nazywa się tryb awaryjny :D U mnie w tamtym tygodniu zrobiło się podobnie może wirus jakiś? Najgorsze że mam mnustwo ikon na pulpicie i musiałem potem znowu je układać :D więc zrobiłem porządki i oto efekt: http://home.derby.waw.pl/b.rybak/pulpit.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 hindus, poznaje tapetke z devianart? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 mała zmiana wystroju, wywaliłem podgląd okładek do amaroka bo nie miałem gdzie go podziać na ekranie żeby ładnie wyglądał :P za mała rozdzielczośc czasem boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 salvator co ty tajemnice smolviel ogladasz?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 czasem, tylko i wyłącznie dla Kristin Kreuk ;] chociaż fabuła też nie jest na aż tak niskim poziomie by nie dało się tego oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 ot moj nowy pulpit :D http://img147.imageshack.us/img147/9439/ulpit5me.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 wywal IE i będzie ładny ;] a tak btw. to nie wiem czy jest na świecie coś brzydszego od paska menu w win 9x, nawet ten w xp jakoś wygląda edit: szybki to ty jesteś, niczym staszek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 IE wlasnie przed chwila wywalilem :D A z tym paskiem to racja, ale jakos nie wiem czym bezpiecznie sobie to pozmieniac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Ehh...załozył bym sobie jakiegoś fajnego skina na XP ale mój komp i tak już jest troche zaśmiecony i czasem wolno chodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Hehe o o to mój od niedawna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 a oto moj balagan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 "Vista inspirat" - to jakaś skandynawska wersja? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 vista ma takie skorki w standardzie? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 nom tez mi sie podoba ale jeszcze nie dopracowane bo niektore elementy sie albo nie laduja albo mi error wyskakuje hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 używasz tej visty na codzień? narazie to niestabilny szit, odradzam instalowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Heh ja tam mógł bym na byle czym pracowac byle max chodził i WMP:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 windows media player? uzywasz tego? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 masz jakiś kontrakt z m$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 U mnie spokojnie...choć ostatnio na pulpicie bylo tyle ikon ze tapety nie potrzebowalem wpadlem na genialnym pomysl stworzenia folderu pulpit :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 chveti - gratki za geniusz=P Deus: masz cos do WMP? moim zdaniem najwygodniejszy pzy moich zbiorach=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 lol, ja uzywam WMP ew. tylko po to, zeby sprawdzic jaki plik zaserwowal mi kumpel i czy warto to ogladac. Pozniej leci jakis allplayer, albo vaplayer. WMP ssie glownie za to, ze laczy sie z netem zaraz po wlaczeniu i z tego co wiem nie da sie tego wylaczyc (przynajmniej w mojej wersji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Deus: masz cos do WMP? wprubój winamp, dobry :] ps. wyprubój "u" zamknięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 winamp mi nie podchodzi jakas ta playlista chaotyczna no i dźwięk zupełnie inny=P Do filmów to oczywiście że allplayer ale muzyczka tylko w wmp a tak btw: macie jakieś namiary na tapetki w klimacie gotyku;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 u mnie z mala zmiana na inna tapete z serii, i troche pulpit mi zasypalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 odswieze ten watek :P moj nowy pulpicik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 ja chyba śnię, toż to zuza pingwin ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 nie.. nie snisz :) az tak zle? :> mnie sie tam podoba, na lapku dziala poki co swietnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ot taka moja tapetka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 hehe oto moj smietnik, i wypas tapetka z Adriana Lima ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi