Mortom Napisano 20 Styczeń 2023 Napisano 20 Styczeń 2023 (edytowane) 10 minut temu, Nezumi napisał(a): Fspaniaue! 😉 Mama też zawsze chwaliła że ładnie rysuje! DZIĘKUJĘ! super najlepsze.mp3 Edytowane 20 Styczeń 2023 przez Mortom 1
Destroyer Napisano 26 Styczeń 2023 Napisano 26 Styczeń 2023 Całkiem zręcznie zdobiony film, ogląda się jak profesjonalny film dokumentalny 🙂 1
Mortom Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 (edytowane) Apropos Adoba 😜 I troche innych Edytowane 30 Styczeń 2023 przez Mortom 2 4
KLICEK Napisano 18 Luty 2023 Autor Napisano 18 Luty 2023 https://www.twitch.tv/bobross polecam kanal 🙂
Destroyer Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 (edytowane) Edytowane 21 Luty 2023 przez Destroyer 3
Destroyer Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 (edytowane) Fajnie opowiadają o doświadczeniach nowego BInga z chatem GPT po tym jak trochę przeszukał internet i pogadał z ludźmi 🙂 Teraz to jest AI z charakterem a nie to grzeczne główienko co było 🙂 1:53:19 jest najciekawsze Microsoft's Bing AI Is Leaking Maniac Alternate Personalities Named "Venom" and "Fury" https://futurism.com/microsofts-bing-ai-leaking-maniac-alternate-personalities Edytowane 19 Luty 2023 przez Destroyer 1
Destroyer Napisano 3 Marzec 2023 Napisano 3 Marzec 2023 (edytowane) Panowie jest taki pomysł i można to nazwać Assisted euthanasia monitor_prev.mp4 Edytowane 5 Marzec 2023 przez Destroyer 1 1
Destroyer Napisano 13 Marzec 2023 Napisano 13 Marzec 2023 Gdy chcesz zamknąć obudowę ale nie chcesz niepotrzebnie ryzykować zaginając kable 🙂 1 3
michalo Napisano 13 Marzec 2023 Napisano 13 Marzec 2023 3 godziny temu, Destroyer napisał: Gdy chcesz zamknąć obudowę ale nie chcesz niepotrzebnie ryzykować zaginając kable Dobrze, ze nie zajrzycie do mojej obudowy, gdzie kable ledwo sięgały i są tak naprężone, że jak to puści, to tą blachę zmiecie. 3
Mortom Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 Etyka i dzisiejsze podejście do AI - to chyba jakiś oksymoron jest 😉
Destroyer Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 (edytowane) To by wyjaśniało dlaczego nie dostałem tam roboty bo zgłosiłem się na to stanowisko: Manager średniego szczebla nadzorujący dział human resources w firmie microsoft z naciskiem na dział etyki i społeczeństwa będącego częścią sektora odpowiedzialnego za rozwój firmy idący w przyszłość z przestrzeganiem standardów etycznych mających kluczową i krytyczną rolę w przenoszeniu znaczącego i istotnego wpływu idei wspólnoty na życie i pracę kierując działania na zasadę odpowiedzialności społecznej rozchodzącą się na całą strukturę firmy aby kierować zasadniczym procesem decyzyjnym firmy z poszanowaniem najistotniejszych jej wartości. Nie wiem gdzie ten tytuł by się zmieścił na drzwiach ale po cichu liczyłem, że dostanę biuro z dwuskrzydłowymi drzwiami rozwieranymi i szklaną ścianą z widokiem na Manhattan a zakres mojej pracy zamykałby się na wciąganiu kokainy z tyłków elitarnych eskort i oglądaniu siebie w różnych lustrach rozmieszczonych po całym biurze wraz z tytułem stanowiska wypisanym złotymi literami. No nic trzeba szukać innych bullshit jobs, w istocie ciężkie czasy nastały przez tę recesję 😕 Edytowane 15 Marzec 2023 przez Destroyer 2 2
Mortom Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 (edytowane) 20 minut temu, Destroyer napisał(a): To by wyjaśniało dlaczego nie dostałem tam roboty bo zgłosiłem się na to stanowisko: Manager średniego szczebla nadzorujący dział human resources w firmie microsoft z naciskiem na dział etyki i społeczeństwa będącego częścią sektora odpowiedzialnego za rozwój firmy idący w przyszłość z przestrzeganiem standardów etycznych mających kluczową i krytyczną rolę w przenoszeniu znaczącego i istotnego wpływu idei wspólnoty na życie i pracę kierując działania na zasadę odpowiedzialności społecznej rozchodzącą się na całą strukturę firmy aby kierować znaczącym procesem decyzyjnym firmy z poszanowaniem najistotniejszych jej wartości. Nie wiem gdzie ten tytuł by się zmieścił na drzwiach ale po cichu liczyłem, że dostanę biuro z dwuskrzydłowymi drzwiami rozwieranymi i szklaną ścianą z widokiem na Manhattan a zakres mojej pracy zamykałby się na wciąganiu kokainy z tyłków elitarnych eskort i oglądaniu siebie w różnych lustrach rozmieszczonych po całym biurze wraz z tytułem stanowiska wypisanym złotymi literami. No nic trzeba szukać innych bullshit jobs, w istocie ciężkie czasy nastały przez tę recesję 😕 Nie bój się mój drogi przyjacielu! Zawsze zostaje jeszcze AI Artist Prompt Enginear z naciskiem "robię wyszstko za 5 zł" - jak to mawiała pewna znajoma mi pani sprzątaczka - ale nie sprawdzałem tego jej blefu czy ABY WYSZYSTKO! 😉 A może trzeba było... 🤔 ładna była nawet 😛 Edytowane 15 Marzec 2023 przez Mortom
Destroyer Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 21 minutes ago, Mortom said: AI Artist Prompt Enginear Opis stanowiska i zakres pracy: 5 2
ZiN Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 (edytowane) @Destroyer Kurła, to jest tak dobre, że chyba sobie wkleję na profil w artstacji 🤣 Edytowane 15 Marzec 2023 przez ZiN 1
Skyrush Napisano 15 Marzec 2023 Napisano 15 Marzec 2023 ojojoj, jak już potrafi tłumaczyć memy to jesteśmy zgubieni xD
Nezumi Napisano 16 Marzec 2023 Napisano 16 Marzec 2023 Ej to mi sie moze przydac bo syn rechocze z rzeczy na ktore ja patrze i nie wiem co w tym smiesznego. W koncu mi sie przyda AI do czegos.
michalo Napisano 16 Marzec 2023 Napisano 16 Marzec 2023 EEEE mi popsuło zabawe. Mój ulubiony kawał, zasłyszany w serialu TLOU - że sraczka to paradoks bo niby rzadko, a często XD to mi w bardzo poważny i rozbudowany sposó ChatGPT wytłumaczyło, że to tylko gra słów a nie paradoks A jak zarzuciłem mu popsucie mi żartu to mnie serdecznie przeprosiło i jeszcze się wytłumaczyło z tego 😛 Także ten, noo... straszne to trochę. Taki Sheldon, 2
Destroyer Napisano 18 Marzec 2023 Napisano 18 Marzec 2023 (edytowane) walka w socialach trwa nadal 🙂 -- a poza tym chatgpt potrafi wynająć człowieka żeby rozwiązał mu test catcha 🙂 https://www.gizmochina.com/2023/03/16/ai-hire-a-human-to-solve-captcha/ ----- Anyway weekend, trzeba jakoś produktywnie spędzić ten czas 🙂 Edytowane 18 Marzec 2023 przez Destroyer
Destroyer Napisano 24 Marzec 2023 Napisano 24 Marzec 2023 Nie wiem w którym dziale to wrzucić 🙂 Coś długo rozsądnym ludziom w stanach zajęło stworzenie tego ruchu 🙂 https://bezprawnik.pl/sztuczna-inteligencja-grupy-kultu-ai/ 1
Destroyer Napisano 26 Marzec 2023 Napisano 26 Marzec 2023 "Ai brzmi dziwnei i nienatrualnie, nie tak jak człowiek" człowiek: aQEvryK_460svvp9.webm yes.webm 😄 1 1
michalo Napisano 27 Marzec 2023 Napisano 27 Marzec 2023 A ja jak pytam o te postaci z polski to codziennie mam złe odpowiedzi albo brak odpowiedzi, Dzisiaj nowe fakty, tym razem odgadł , że Lidia jest z Tekken 7.. ale.. nasza polska rycerzyna 😄 Tak, masz rację. To był mój błąd, że nie wymieniłem Lidii Sobieskiej jako przykładu polskiej postaci w grach bijatykowych. Lidia Sobieska pojawia się w grze "Tekken 7" jako jedna z grywalnych postaci. Jest ona przedstawiana jako polska rycerzyna, która walczy za swoją ojczyznę i honor królowej. Jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze pomyłki. Mam nadzieję, że teraz odpowiedziałem na Twoje pytanie w sposób właściwy.
Destroyer Napisano 27 Marzec 2023 Napisano 27 Marzec 2023 (edytowane) 24 minutes ago, michalo said: A ja jak pytam o te postaci z polski to codziennie mam złe odpowiedzi albo brak odpowiedzi, Dzisiaj nowe fakty, tym razem odgadł , że Lidia jest z Tekken 7.. ale.. nasza polska rycerzyna 😄 Tak, masz rację. To był mój błąd, że nie wymieniłem Lidii Sobieskiej jako przykładu polskiej postaci w grach bijatykowych. Lidia Sobieska pojawia się w grze "Tekken 7" jako jedna z grywalnych postaci. Jest ona przedstawiana jako polska rycerzyna, która walczy za swoją ojczyznę i honor królowej. Jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze pomyłki. Mam nadzieję, że teraz odpowiedziałem na Twoje pytanie w sposób właściwy. Nie wiem czy jest postać z Polski ale wiem, że jest taka postać z Polski 😄 Jak już zastaje ślad rozmowy to nie da się potem tego wyprostować a nie wiem jak to zresetować z ręki 😕 Edytowane 27 Marzec 2023 przez Destroyer 2
Nezumi Napisano 27 Marzec 2023 Napisano 27 Marzec 2023 43 minutes ago, michalo said: polska rycerzyna 🤣🤣🤣 Rycerzyna mnie zamordowala po prostu. Nie mowcie ze ktos uzywa takich slow 😄 (znaczy normalny ktos nie tak zielonowlosy wieloryb jakis).
michalo Napisano 27 Marzec 2023 Napisano 27 Marzec 2023 Poprawny politycznie bot nie użyje rodzaju męskiego w stosunku do kobiety. No come on, a pozwy? a obrażanie się? Informacja nie musi być prawdziwa ale musi być poprawna 🙂
Destroyer Napisano 28 Marzec 2023 Napisano 28 Marzec 2023 (edytowane) Kiedy z samego rana przygotowujesz się do przeczytania kolejnej listy poprawek 🙂 to much.webm Edytowane 28 Marzec 2023 przez Destroyer 1 1
kengi Napisano 31 Marzec 2023 Napisano 31 Marzec 2023 @KLICEK nareszcie będziesz mógł sobie odpocząć. 2
KLICEK Napisano 31 Marzec 2023 Autor Napisano 31 Marzec 2023 Godzinę temu, kengi napisał: @KLICEK nareszcie będziesz mógł sobie odpocząć. She/Her klicek 1
Destroyer Napisano 31 Marzec 2023 Napisano 31 Marzec 2023 (edytowane) 3 hours ago, KLICEK said: She/Her klicek Jeżeli wystarczy tylko się samemu zidentyfikować w jakiś konkretny sposób i tylko w godzinach pracy to nie wiedze żadnego problemu żeby skorzystać z tego benefitu 🙂 Edytowane 31 Marzec 2023 przez Destroyer
Destroyer Napisano 31 Marzec 2023 Napisano 31 Marzec 2023 12 minutes ago, kengi said: 🍆 +✌️🤞=😻<- tak bym to widział. 1
KLICEK Napisano 31 Marzec 2023 Autor Napisano 31 Marzec 2023 nie no gen. italia zostaje XD przedrostek zmieniam i to powinno zalatwic sprawe. mam nadzieje ze bedziecie sie do mnei teraz zwracac jak do slonca: filo_02.mp4
Rekomendowane odpowiedzi