Napisano 20 Styczeń 20232 l 10 minut temu, Nezumi napisał(a): Fspaniaue! 😉 Mama też zawsze chwaliła że ładnie rysuje! DZIĘKUJĘ! super najlepsze.mp3 Edytowane 20 Styczeń 20232 l przez Mortom
Napisano 26 Styczeń 20232 l Całkiem zręcznie zdobiony film, ogląda się jak profesjonalny film dokumentalny 🙂
Napisano 30 Styczeń 20232 l Apropos Adoba 😜 I troche innych Edytowane 30 Styczeń 20232 l przez Mortom
Napisano 19 Luty 20232 l Fajnie opowiadają o doświadczeniach nowego BInga z chatem GPT po tym jak trochę przeszukał internet i pogadał z ludźmi 🙂 Teraz to jest AI z charakterem a nie to grzeczne główienko co było 🙂 1:53:19 jest najciekawsze Microsoft's Bing AI Is Leaking Maniac Alternate Personalities Named "Venom" and "Fury" https://futurism.com/microsofts-bing-ai-leaking-maniac-alternate-personalities Edytowane 19 Luty 20232 l przez Destroyer
Napisano 3 Marzec 20232 l Panowie jest taki pomysł i można to nazwać Assisted euthanasia monitor_prev.mp4 Edytowane 5 Marzec 20232 l przez Destroyer
Napisano 13 Marzec 20232 l Gdy chcesz zamknąć obudowę ale nie chcesz niepotrzebnie ryzykować zaginając kable 🙂
Napisano 13 Marzec 20232 l 3 godziny temu, Destroyer napisał: Gdy chcesz zamknąć obudowę ale nie chcesz niepotrzebnie ryzykować zaginając kable Dobrze, ze nie zajrzycie do mojej obudowy, gdzie kable ledwo sięgały i są tak naprężone, że jak to puści, to tą blachę zmiecie.
Napisano 15 Marzec 20232 l To by wyjaśniało dlaczego nie dostałem tam roboty bo zgłosiłem się na to stanowisko: Manager średniego szczebla nadzorujący dział human resources w firmie microsoft z naciskiem na dział etyki i społeczeństwa będącego częścią sektora odpowiedzialnego za rozwój firmy idący w przyszłość z przestrzeganiem standardów etycznych mających kluczową i krytyczną rolę w przenoszeniu znaczącego i istotnego wpływu idei wspólnoty na życie i pracę kierując działania na zasadę odpowiedzialności społecznej rozchodzącą się na całą strukturę firmy aby kierować zasadniczym procesem decyzyjnym firmy z poszanowaniem najistotniejszych jej wartości. Nie wiem gdzie ten tytuł by się zmieścił na drzwiach ale po cichu liczyłem, że dostanę biuro z dwuskrzydłowymi drzwiami rozwieranymi i szklaną ścianą z widokiem na Manhattan a zakres mojej pracy zamykałby się na wciąganiu kokainy z tyłków elitarnych eskort i oglądaniu siebie w różnych lustrach rozmieszczonych po całym biurze wraz z tytułem stanowiska wypisanym złotymi literami. No nic trzeba szukać innych bullshit jobs, w istocie ciężkie czasy nastały przez tę recesję 😕 Edytowane 15 Marzec 20232 l przez Destroyer
Napisano 15 Marzec 20232 l 20 minut temu, Destroyer napisał(a): To by wyjaśniało dlaczego nie dostałem tam roboty bo zgłosiłem się na to stanowisko: Manager średniego szczebla nadzorujący dział human resources w firmie microsoft z naciskiem na dział etyki i społeczeństwa będącego częścią sektora odpowiedzialnego za rozwój firmy idący w przyszłość z przestrzeganiem standardów etycznych mających kluczową i krytyczną rolę w przenoszeniu znaczącego i istotnego wpływu idei wspólnoty na życie i pracę kierując działania na zasadę odpowiedzialności społecznej rozchodzącą się na całą strukturę firmy aby kierować znaczącym procesem decyzyjnym firmy z poszanowaniem najistotniejszych jej wartości. Nie wiem gdzie ten tytuł by się zmieścił na drzwiach ale po cichu liczyłem, że dostanę biuro z dwuskrzydłowymi drzwiami rozwieranymi i szklaną ścianą z widokiem na Manhattan a zakres mojej pracy zamykałby się na wciąganiu kokainy z tyłków elitarnych eskort i oglądaniu siebie w różnych lustrach rozmieszczonych po całym biurze wraz z tytułem stanowiska wypisanym złotymi literami. No nic trzeba szukać innych bullshit jobs, w istocie ciężkie czasy nastały przez tę recesję 😕 Nie bój się mój drogi przyjacielu! Zawsze zostaje jeszcze AI Artist Prompt Enginear z naciskiem "robię wyszstko za 5 zł" - jak to mawiała pewna znajoma mi pani sprzątaczka - ale nie sprawdzałem tego jej blefu czy ABY WYSZYSTKO! 😉 A może trzeba było... 🤔 ładna była nawet 😛 Edytowane 15 Marzec 20232 l przez Mortom
Napisano 15 Marzec 20232 l 21 minutes ago, Mortom said: AI Artist Prompt Enginear Opis stanowiska i zakres pracy:
Napisano 15 Marzec 20232 l @Destroyer Kurła, to jest tak dobre, że chyba sobie wkleję na profil w artstacji 🤣 Edytowane 15 Marzec 20232 l przez ZiN
Napisano 16 Marzec 20232 l Ej to mi sie moze przydac bo syn rechocze z rzeczy na ktore ja patrze i nie wiem co w tym smiesznego. W koncu mi sie przyda AI do czegos.
Napisano 16 Marzec 20232 l EEEE mi popsuło zabawe. Mój ulubiony kawał, zasłyszany w serialu TLOU - że sraczka to paradoks bo niby rzadko, a często XD to mi w bardzo poważny i rozbudowany sposó ChatGPT wytłumaczyło, że to tylko gra słów a nie paradoks A jak zarzuciłem mu popsucie mi żartu to mnie serdecznie przeprosiło i jeszcze się wytłumaczyło z tego 😛 Także ten, noo... straszne to trochę. Taki Sheldon,
Napisano 18 Marzec 20232 l walka w socialach trwa nadal 🙂 -- a poza tym chatgpt potrafi wynająć człowieka żeby rozwiązał mu test catcha 🙂 https://www.gizmochina.com/2023/03/16/ai-hire-a-human-to-solve-captcha/ ----- Anyway weekend, trzeba jakoś produktywnie spędzić ten czas 🙂 Edytowane 18 Marzec 20232 l przez Destroyer
Napisano 24 Marzec 20232 l Nie wiem w którym dziale to wrzucić 🙂 Coś długo rozsądnym ludziom w stanach zajęło stworzenie tego ruchu 🙂 https://bezprawnik.pl/sztuczna-inteligencja-grupy-kultu-ai/
Napisano 26 Marzec 20232 l "Ai brzmi dziwnei i nienatrualnie, nie tak jak człowiek" człowiek: aQEvryK_460svvp9.webm yes.webm 😄
Napisano 27 Marzec 20232 l A ja jak pytam o te postaci z polski to codziennie mam złe odpowiedzi albo brak odpowiedzi, Dzisiaj nowe fakty, tym razem odgadł , że Lidia jest z Tekken 7.. ale.. nasza polska rycerzyna 😄 Tak, masz rację. To był mój błąd, że nie wymieniłem Lidii Sobieskiej jako przykładu polskiej postaci w grach bijatykowych. Lidia Sobieska pojawia się w grze "Tekken 7" jako jedna z grywalnych postaci. Jest ona przedstawiana jako polska rycerzyna, która walczy za swoją ojczyznę i honor królowej. Jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze pomyłki. Mam nadzieję, że teraz odpowiedziałem na Twoje pytanie w sposób właściwy.
Napisano 27 Marzec 20232 l 24 minutes ago, michalo said: A ja jak pytam o te postaci z polski to codziennie mam złe odpowiedzi albo brak odpowiedzi, Dzisiaj nowe fakty, tym razem odgadł , że Lidia jest z Tekken 7.. ale.. nasza polska rycerzyna 😄 Tak, masz rację. To był mój błąd, że nie wymieniłem Lidii Sobieskiej jako przykładu polskiej postaci w grach bijatykowych. Lidia Sobieska pojawia się w grze "Tekken 7" jako jedna z grywalnych postaci. Jest ona przedstawiana jako polska rycerzyna, która walczy za swoją ojczyznę i honor królowej. Jeszcze raz przepraszam za wcześniejsze pomyłki. Mam nadzieję, że teraz odpowiedziałem na Twoje pytanie w sposób właściwy. Nie wiem czy jest postać z Polski ale wiem, że jest taka postać z Polski 😄 Jak już zastaje ślad rozmowy to nie da się potem tego wyprostować a nie wiem jak to zresetować z ręki 😕 Edytowane 27 Marzec 20232 l przez Destroyer
Napisano 27 Marzec 20232 l 43 minutes ago, michalo said: polska rycerzyna 🤣🤣🤣 Rycerzyna mnie zamordowala po prostu. Nie mowcie ze ktos uzywa takich slow 😄 (znaczy normalny ktos nie tak zielonowlosy wieloryb jakis).
Napisano 27 Marzec 20232 l Poprawny politycznie bot nie użyje rodzaju męskiego w stosunku do kobiety. No come on, a pozwy? a obrażanie się? Informacja nie musi być prawdziwa ale musi być poprawna 🙂
Napisano 28 Marzec 20232 l Kiedy z samego rana przygotowujesz się do przeczytania kolejnej listy poprawek 🙂 to much.webm Edytowane 28 Marzec 20232 l przez Destroyer
Napisano 31 Marzec 20231 r Autor Godzinę temu, kengi napisał: @KLICEK nareszcie będziesz mógł sobie odpocząć. She/Her klicek
Napisano 31 Marzec 20231 r 3 hours ago, KLICEK said: She/Her klicek Jeżeli wystarczy tylko się samemu zidentyfikować w jakiś konkretny sposób i tylko w godzinach pracy to nie wiedze żadnego problemu żeby skorzystać z tego benefitu 🙂 Edytowane 31 Marzec 20231 r przez Destroyer
Napisano 31 Marzec 20231 r Autor nie no gen. italia zostaje XD przedrostek zmieniam i to powinno zalatwic sprawe. mam nadzieje ze bedziecie sie do mnei teraz zwracac jak do slonca: filo_02.mp4