Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 351
  • Wyświetleń 13,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Po tym jak nagrałem prześmiewczego tutka do take recorder dla @RaVirr i dostałem 3 lajki i 2 suby od randomów to postanowiłem zacząć karierę nieznanego youtubera i idzie świetnie, nadal jestem całkowi

• hehe

• dejcie lajka mojemu studenciakowi  https://www.artstation.com/artwork/r9yLB2

Posted Images

Napisano

Zajebiste masz te rendery - taki klimat jak ze starych filmow troche czy cos... Rewelka.

Napisano
  W dniu 5.09.2022 o 08:17, KLICEK napisał:

sorki ze to tak dlugo trwalo, ale niestety nie mialem jak sprawdzac regualrnie maxika 🙂 

Dopiero dochodzisz do siebie po weekendzie? Główka boli co? I to nie od komputerka  😉 

Napisano

@EthicallyChallenged Się naoglądało Vikingów na Netflixie i masz! Chłop grabić poszedł... Ach ta dzisiejsza młodzież 😉 Co na ekranie to od razu w głowie... 😄 

Edytowane przez Mortom

Napisano

To działa, jestem na "trending on artstation", tym samym dzięki Wam moje prace zostaną wessane do modelu szkoleniowego AI i zostanę w ten sposób unieśmiertelniony! Każdy lud, każda cywilizacja ma taką Valhallę, na jaką zasłużyli...

Napisano
  W dniu 7.09.2022 o 16:58, EthicallyChallenged napisał:

To działa, jestem na "trending on artstation", tym samym dzięki Wam moje prace zostaną wessane do modelu szkoleniowego AI i zostanę w ten sposób unieśmiertelniony! Każdy lud, każda cywilizacja ma taką Valhallę, na jaką zasłużyli...

Hyba Helheim - no ale OK. Przyszłe pokolenia bedą spoglądały na cię... witaj w dziedzinach Asów! 😉 
Maestro... muzyka! 😉 

Napisano

Drogi Klicku... z racji, że za niedługo są święta... daje lajka, niech ci służy zamiast prezentu na 6 grudnia, OK? 😄 🎅 Tylko nie przepuść go na pierdoły! Cheers! 😉 

Z poważaniem,
Życzliwy 😉 

Edytowane przez Mortom

Napisano

@michalo Z racji, że jest dzisiaj Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka 😄 a każdy z nas ma go gdzieś tam w środeczku (ja na pewno 😉 ) To lajeczek poleciał Brachu! 🙂 Spokojnego leżakowania i nie zapomnij napić się mleczka na dobranoc! - musowo cieplusigo, można dodać kakałka 😄 

Napisano
  W dniu 20.09.2022 o 17:47, Mortom napisał:

@michalo Z racji, że jest dzisiaj Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka 😄 a każdy z nas ma go gdzieś tam w środeczku (ja na pewno 😉 ) To lajeczek poleciał Brachu! 🙂 Spokojnego leżakowania i nie zapomnij napić się mleczka na dobranoc! - musowo cieplusigo, można dodać kakałka 😄 

Dziękuję i nawzajem! Zdrówko 😉 

Napisano

Duże cyce są? SĄ! Obcisłe portki są? SĄ! No to lajczek poleciał 😛 
Ile bierzesz za lekcje? Może sie załapie na jakiś tryial do nauki u ciebie? Lub jakaś promka na nauczanie może? 🥰
source.gif  200w.gif?cid=82a1493bvtddvitgh9tqfidm06r

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor
  W dniu 8.11.2022 o 16:42, Mortom napisał:

Duże cyce są? SĄ! Obcisłe portki są? SĄ! No to lajczek poleciał 😛 
Ile bierzesz za lekcje? Może sie załapie na jakiś tryial do nauki u ciebie? Lub jakaś promka na nauczanie może? 🥰
source.gif  200w.gif?cid=82a1493bvtddvitgh9tqfidm06r

na luzno  dla dobrych mordeczkek mam znizke 😛 wybacz ze nie zaoferuje za free, ale przerabialem temat kilka razy i wiem ze zawsze jest z tego wielkie nic 🙂 Nie ma lepszego motywatora niz "ujebanie" hajsu 😄

Napisano
  W dniu 8.11.2022 o 18:09, KLICEK napisał:

Nie ma lepszego motywatora niz "ujebanie" hajsu 😄

Kto miał karnet na siłownie na pół roku i nie chodził albo subskrypcje na tutoriale od miesięcy bo zaraz zacznie się uczyć ale jakoś nie zaczłął niechaj pierwszy rzuci kamień 🙂 Już o grach na steamie czy gdzie tam na zapas czy innych netflixach i amazon primach nie wspomnę 😛 

Najlepsza motywacją jest pogarda i złośliwość i ewentualnie trolowanie/ memowanie bo to się robi z czystą przyjemnością 🙂 

OYsCKro.jpg

selfimprovement-5e95d41ed10c3__700.gif

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor
  W dniu 8.11.2022 o 20:19, Destroyer napisał:

Kto miał karnet na siłownie na pół roku i nie chodził albo subskrypcje na tutoriale od miesięcy bo zaraz zacznie się uczyć ale jakoś nie zaczłął niechaj pierwszy rzuci kamień 🙂 Już o grach na steamie czy gdzie tam na zapas czy innych netflixach i amazon primach nie wspomnę 😛 

Najlepsza motywacją jest pogarda i złośliwość i ewentualnie trolowanie/ memowanie bo to się robi z czystą przyjemnością 🙂 

OYsCKro.jpg

selfimprovement-5e95d41ed10c3__700.gif

e tam ja od jakiegos czasu robie tak ze biore hajs z gory, 2 razy brak zadania domowego i naura. SUAJ poki co dziala 🙂

Napisano
  W dniu 8.11.2022 o 20:28, KLICEK napisał:

e tam ja od jakiegos czasu robie tak ze biore hajs z gory, 2 razy brak zadania domowego i naura. SUAJ poki co dziala 🙂

A może bym ci psa powyprowadzał? Godzinka spaceru =  godzinka nauki. Hmm?  

Napisano
  W dniu 8.11.2022 o 20:28, KLICEK napisał:

No i prawidłowo ale Ty stoisz po drugiej stornie barykady to i zasady są inne 😛 Można to jeszcze zoptymalizować tzn bierzesz kasę z góry i pierwsze przewinienie i nara albo od razu nara żeby nie przedłużać 😛 

Napisano
  • Autor
  W dniu 8.11.2022 o 20:30, michalo napisał:

A może bym ci psa powyprowadzał? Godzinka spaceru =  godzinka nauki. Hmm?  

nie, bo to jest akurat jedyna czynnosc ktora kocham robic codziennie 😄

W dniu 8.11.2022 o 20:30, Destroyer napisał:

No i prawidłowo ale Ty stoisz po drugiej stornie barykady to i zasady są inne 😛 Można to jeszcze zoptymalizować tzn bierzesz kasę z góry i pierwsze przewinienie i nara albo od razu nara żeby nie przedłużać 😛 

ta, klasycznego czlowieka skurwiela zrobic 😉 zle sie przywitales? O TY, won z workshopu! road to milionere XD

Napisano

To jak starzy mistrzowie kung-fu. Wielu by odpadło, ale wychował byś prawdziwych masterów.  

Napisano
  W dniu 8.11.2022 o 20:32, KLICEK napisał:

nie, bo to jest akurat jedyna czynnosc ktora kocham robic codziennie

TO ja ci pozwolę swojego powyprowadzać w zamian! 😎

Napisano
  W dniu 8.11.2022 o 20:32, KLICEK napisał:

ta, klasycznego czlowieka skurwiela zrobic 😉 zle sie przywitales? O TY, won z workshopu! road to milionere XD

Możesz już chyba grać gwiazdę i mieć dziwne wymagania i zachcianki.
Przyodziewsz berecik, szalik na szyję, bagietka czosnkowa pod pachę i stary malarki pędzel do kieszonki na klacie. Wchodzisz do klasy i z miejsca wywalasz wszystkich, ktoś zapyta dlaczego bo np jadałeś delcije i myślałeś, że jest jeszcze jedna, sięgasz do opakowania a tam już nic nie ma! i cały dzień zepsuty a takich rzeczy nie będziesz tolerował na swoich zajęciach dlatego głowy muszą polecieć, winnych czy nie winnych to już nie ma żadnego znaczenia, jak na meczu piłkarskim nie ważne w którą bramkę ważne żeby strzelić gola 😄  W myśl zasady, zabijmy wszystkich  bóg rozpozna swoich 🙂

W dniu 8.11.2022 o 20:35, michalo napisał:

To jak starzy mistrzowie kung-fu. Wielu by odpadło, ale wychował byś prawdziwych masterów.  

aż mi się skojarzyło z tym 

ayuhfVJ.jpg

dla kursu lite za pół stawki 😛 ważne że można było obcować z mistrzem 😛

To tak jak w magazynie 3D world jakiś wymaitacz robił wywiad czy jakieś tipy dla poczatkujących i walnął taki żart " dla najwyższej jakości animacji zawsze renderuj od razu do avi uncompresed" i dali to jeszcze w ramce 😄 

Edytowane przez Destroyer