Napisano 13 godzin temu13 godz Jeszcze jeden Guybrush, tym razem generowany z czterech widoków. Można linkować, więc tutaj linki:https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=8b592e4b-76c7-42c9-8e89-63b51a759712https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=1464074b-2771-4825-8d23-940675808bc2Oferują też opcję rigowania, zatem tu animowana wersja:https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=b76bcbfd-2b63-423c-83c7-425bf9fda82eCo ciekawe jeszcze bardziej kanciasty wyszedł. Pomimo że wygląda jak lowpoly to ma tak na prawdę pół miliona trójkątów:Efekt jest podobny do skanów 3d. Filiżanka z galerii. To jest zdjęcie które ktoś wrzucił:Wygenerowany model:Ściągnięty plik .glb ma materiał PBR z dwiema teksturami: jedną z kolorem i drugą z Roughness na zielonym kanale i Metallic na niebieskim:@Nezumi Te klipy wyborcze to mniej więcej poziom fejsbukowego AI slopu z krewetkowym Jezusem na czele. Edytowane 13 godzin temu13 godz przez Tvaroog
Napisano 13 godzin temu13 godz Autor @Nezumi Nie wiem co gorsze to co widzę czy to co słyszę. Wiem, że ma to być prześmiewcza parodia i dlatego też "kandyduje" ale niewiele się to różni od prawdziwych wyścigów do koryta. Już wystarczy, że na ulicy patrzą z plakatów te mordy patusów i gangusów to nawet z prywatnych balkonów betonowych gett dla biedoty straszą całe w serduszkach. Ale jeszcze trochę i tym razem po wyborach to na pewno będzie lepiej, tym razem jak z komunizmem na pewno się uda bo do tej pory to nie była prawdziwa demokracja, pełnia władzy i rzeka dobrobytu w końcu zacznie płynąć. I tak całe życie PRL 2.0 Państwo z dykty odc. 2137 :) tu jeszcze kamerka skierowana na plakat żeby chronić czaskoskiego przed wrogiem narodu :D
Napisano 12 godzin temu12 godz 1 hour ago, Destroyer said:Wiem, że ma to być prześmiewcza parodiaPowiem szczerze, ze patrzac na to co ludzie robia, to nie wiedzialem :D
Napisano 3 godziny temu3 godz Autor 7 hours ago, Nezumi said:Powiem szczerze, ze patrzac na to co ludzie robia, to nie wiedzialem :DJeszcze mnie tak dawno podobnie wyglądały normalne spoty wyborcze więc można się pomylić :) Tylko to "niedawno" to niekoniecznie to samo znaczy dla każdego, ze 2-3 miesiące temu gadałem z chłopakiem 25lat i coś tam wspominam co było nie tak dawno w 2015 czy coś a on takie zdziwienie w głosie, że 10 lat to przecież bardzo dawno, i tak to powiedział jakby to była inna epoka :D Dla niego to pól życia temu a pierwszej połowy w większości i tak nie pamięta a jak pamięta to nie to co się działo w większej skali więc tamte czasy mogą być i na równi z dinozaurami :). Dla mnie dawno to lata 90-te gdy w Polsce była jeszcze jawna gangsterka na ulicach a nie jak teraz tylko w polityce, bankowości, urzędach i nieruchomościach :)
Napisano 2 godziny temu2 godz Jak to jest, że ktoś puszcza wodze fantazji, robi sobie film że ujeżdzą smoka, ale nie wpadnie na to, z całym zasobem wiedzy jaki już zostal zgromadzony o wyborach i tym , czym sie kierują wyborcy przy głosowaniu, nie wpaść na to, że może skuteczniej by sie zmanipulowało gdyby dać sobie w tym filmie trochę więcej niż metr pięćdziesąt wzrostu? XDW ogóle zapomniałem, że za miesiąc wybory, może to dlatego zrobiło się tak politycznie? To jest poważny kandydat, czy ta kampania jest dla beki, jakiś eksperyment społeczny, jakaś forma dziennikarska żeby naświetlić jakieś zjawiska?
Napisano 1 godzinę temu1 godz Autor 53 minutes ago, EthicallyChallenged said:To jest poważny kandydat, czy ta kampania jest dla beki, jakiś eksperyment społeczny, jakaś forma dziennikarska żeby naświetlić jakieś zjawiska?To jest żart, chyba ze się uda :) Tak jak elon musk może memami i teetami zdobyć rzeszę wiernych fanów tak może i w Polsce się udać. Prawda? Prawda? :) Tylko w tym równaniu zabrakło opcji żeby porwać młodych wyborców i przyszłość tego narodu :D Gdy cicho otwierasz paczkę czipsów na tylnej ławce w klasie :)
Napisano 1 godzinę temu1 godz Przecież to Stanowski z Kanału Zero, on startuje dla beki. Chociaż też już nie jestem pewien gdzie jest granica między wydurnianiem się a prawdą,
Napisano 1 godzinę temu1 godz 11 godzin temu, Destroyer napisał(a):@NezumiNie wiem co gorsze to co widzę czy to co słyszę. Wiem, że ma to być prześmiewcza parodia i dlatego też "kandyduje" ale niewiele się to różni od prawdziwych wyścigów do koryta. Już wystarczy, że na ulicy patrzą z plakatów te mordy patusów i gangusów to nawet z prywatnych balkonów betonowych gett dla biedoty straszą całe w serduszkach. Ale jeszcze trochę i tym razem po wyborach to na pewno będzie lepiej, tym razem jak z komunizmem na pewno się uda bo do tej pory to nie była prawdziwa demokracja, pełnia władzy i rzeka dobrobytu w końcu zacznie płynąć. I tak całe życie PRL 2.0 Państwo z dykty odc. 2137 :)tu jeszcze kamerka skierowana na plakat żeby chronić czaskoskiego przed wrogiem narodu :DAle jak ty chcesz se ogarnac kamere dla wlasnego bezpieczenstwa to sad zakazuje :D Oj bedzie sie tu działo. https://www.youtube.com/watch?v=SKh82YJT5nU&t=63s
Napisano 55 minut temu55 min Autor 4 minutes ago, Kalberos said:Ale jak ty chcesz se ogarnac kamere dla wlasnego bezpieczenstwa to sad zakazuje :D Oj bedzie sie tu działo. https://www.youtube.com/watch?v=SKh82YJT5nU&t=63sGdyby nie podwójne standardy na każdym kroku nie nie mielibyśmy żadnych :) Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych :)