Napisano 5 Grudzie艅 20231 r W艂a艣nie mi jutjub chwil臋 temu to poleci艂. Lada chwila b臋dzie 2025 i mo偶e jeszcze przesun膮 na 2026 馃檪 Ale kolejna gra gloryfikuj膮ca patologi臋 i gangsterk臋 a nie prawdziwie warto艣ci. Mogliby zrobi膰 wysokobud偶etow膮 gr臋 艣ladami Jezusa, np we wsp贸艂czesnym zepsutym 艣wiecie do kt贸rego zst臋puje Jezus, paczy i oczom niedowierza a potem zaczyna naprawia膰 艣wiat moc膮 swojego mi艂osierdzia i mi艂o艣ci - oraz聽 gwo藕dziarki akumulatorowej i waterboarding wod膮 艣wi臋con膮 na przybitych grzesznikach, lewakach i innych sodomitach 馃檪聽
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r Obrzydliwy po prostu ten trailer miejscami. Tluste babsztyle "twerkujace", same jakies patologie kompletne... Moze sie dzieciaki beda jarac bo im jeszcze moze imponowac ze jakis debil ma zlotego zeba, jakies ogorki na lbie zamiast wlosow i czaszke wytatulowana na dupie. Jedyny powod dla ktorego moglbym chciec w to zagrac to mozliwosc rozstrzelania tych wszystkich kretynow, oczyscic to miasto niczym Brudny Harry. Ale to w rok po premierze, 75% off minimum i jeszcze sie zastanowie. Spoko nawet glowna parka, przynajmniej nie ma jakiegos podstarzalego narkomana w zaszczanych majtach jako "bohatera" jak w GTAV, ktore dostalem za darmo na Epicu i nigdy w nie nie zagralem. Mega jakos ta cywilizacja zachodu wyglada jak taki ludzki smietnik... Niby ma byc "fun" i w ogole super, a ten trailer bardziej mnie przygnebil niz zachecil do kupna gry 馃槃 Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez Nezumi
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r No dla mnie trailer super. Czeka艂em 10 lat a nawet wi臋cej na to, jestem fanboyem GTA. Pono膰 mapa ma by膰 2x wi臋ksza od Los Santos
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 1 hour ago, Nezumi said: Obrzydliwy po prostu ten trailer miejscami. Tluste babsztyle "twerkujace" Dok艂adnie, te偶 mia艂em to napisa膰, te dwa momenty te偶 najbardziej mnie odrzuci艂y, obrzydliwe.聽 Jeszcze ten klasyczny zabieg w filmach czy grach gdzie pokazuj膮 festiwal spierdolenia, zab贸jstwa, kradzie偶e, narkotyki a na ko艅cu dodadz膮 jakie艣 puste s艂owa jak rodzina, przyja藕艅, zaufanie no i elegancko teraz mamy warto艣ciowy produkt dla dzieciaczk贸w ucz膮cy moralno艣ci i wa偶nych zasad czy co tam sobie wmawiaj膮 馃檪聽
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r Dla mnie to wygl膮da jak trailer nowych聽 modern sims贸w聽馃槢 聽 Najlepsze na koniec聽 -Trust? -Trust! -OK, turn back.聽 i jedziemy po t臋nczy 馃槃 聽 A powa偶nie to jak na trailer dupy nie urwa艂. Wiadomo, ze聽Rockstar nie zawiedzie, byle tylko nie dali si臋 porwa膰 za bardzo dzisiejszym聽standardom a b臋dzie ok.聽 Ja by艂em graczem w gta i i ii a pozosta艂e jako艣 ola艂em. A ulica si臋 prezentuje jak na filmikach YT z usa wi臋c chyba trafnie to pokazuj膮 , przynajmniej dla europejskiej spo艂eczno艣ci graczy ;_)聽 聽
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r chcieli zrobic boni i klide chyba XD 10 minut temu, michalo napisa艂: mam tylko nadziej臋, ze w cdpro si臋 nie dajecie.. 聽
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r Jestem ciekaw czy murzyni beda w wiedzminku najnowszym? bo jak beda to kupuje na premiere, jak i gta VI xD A co do gta , to mi sie podoba bo chcialem w koncu zobaczyc par臋 i romantico w jakiejs grze ktora stawia na gangsterke. Moze byc ciekawie 馃槈
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 1 hour ago, Akierek said: Jestem ciekaw czy murzyni beda w wiedzminku najnowszym? bo jak beda to kupuje na premiere, jak i gta VI xD 馃槣馃ぃ Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez kengi
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r The Witcher: African's adventure only ps5 and x series x coming 2025 2 days after Gta VI debut. xD Ale bym sie wykosztowal , chociaz moze oba studia by obnizyli cene gier ze wzgledu na zawartosc w grze czarnej populacji. Sorry , wiem, troche rasistowskie ale pomarzyc dobra rzecz xD 馃檪
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 4 minuty temu, Akierek napisa艂: The Witcher: African's adventure only ps5 and x series x coming 2025 2 days after Gta VI debut. xD Ale bym sie wykosztowal , chociaz moze oba studia by obnizyli cene gier ze wzgledu na zawartosc w grze czarnej populacji. Sorry , wiem, troche rasistowskie ale pomarzyc dobra rzecz xD 馃檪 nic nie moge mowic, ostatnio napisalem cos na fejsie i jakis leb doniosl na mnie do Hru XD聽
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 2 minutes ago, KLICEK said: nic nie moge mowic, ostatnio napisalem cos na fejsie i jakis leb doniosl na mnie do Hru XD聽 Zapraszam na spowied藕 priv 馃槣 haha Obiecuj臋, 偶e rozgrzesz臋 $$$ 馃槣 Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez kengi
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r @KLICEK- spoko, rozumiem.Rozumiem ze ani nie potwierdzasz ani nie zaprzeczasz? xD Ale czy tak czy tak czekam na obie gry z mocnym hypem i jezorem na wierzchu, bez wzgledu na to czy beda czarnoskorzy czy tez nie. 馃槈
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 4 hours ago, KLICEK said: czekalem 10 lat na san andreas 2 馃檪聽dostalem historie kukolda... nice聽 cuckold to b臋dzie z gracza jak gra wyjdzie tylko na konsole za 150$ za podstawk臋, always online z abonamentem, dlcekami po 50$, nft, metaverse, Shark Cards clubs only i kasynem online聽馃槃聽Zanim wyjdzie gta 6 to 5 powinna dobi膰 do 10 miliard贸w聽zysku. Grand Theft Auto VI, will launch on Xbox Series X/S and PS5 only, with no mention of a PC version Blizard osttanio pyta艂 graczy w ankietce czy nie chcieliby dlceka do dabolo za聽$49,99, $69,99, $79,99 oraz $99,99 馃檪聽Maj膮 podobno da膰 nawet dodatkowe聽miejsca聽w kuferku dla p艂ac膮cych najwi臋cej, to mi przypomina jak konami w swoim metal gear solid wyprzeda艂o nasze czasy gdy liczyli sobie 10$ za ka偶dy dodatkowy聽slot zapisu w swojej g贸wno gierce 馃槈聽 Po trailerze mo偶na odnie艣膰 wra偶enie, 偶e jest troch臋 nadreprezentacja czarnych kt贸rych聽w stanach聽jest tylko 12% populacji聽ale to jest gra o przest臋pach聽i patologiach wi臋c chyba si臋 zgadza i jest true to life jednak 馃槢聽聽 Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez Destroyer
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r mam mieszane uczucia, troch臋 wygl膮da mi na gta6 part2, znowu s艂onecznie, znowu wsp贸lczesna metropolia itp. plus z Rockstara odszed艂 Dan Houser kt贸ry odpowiada艂 za fabu艂y poprzednich ods艂on, a ja w gta to najbardziej ceni臋 w艂a艣nie fabu艂臋, czarny humor, bezkompromisowe wyraziste postacie, klimat Scorsese i Tarantino i tak dalej, na razie nie b臋d臋 nic wyrokowa艂, wszystko wyjdzie w praniu
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r Z tym "a na PC to nie bedzie" to juz nudne jest 馃槃 Za kazdym razem przez dwa lata napierdzielaja potem wszyscy "przecieki" - "Na azarbejdzanskiej stronce lokalnego supermarketu pojawilo sie gta 6 na windows12.5 ale szybko zniknelo - tu screenshot. "GTA NA PC POTWIERDZONE!!!!".聽馃檮 Nie chcesz zarobic to nie wydawaj w ogole. Zrob se, kurna, in-house gre i tylko wy w nia grajcie wk..jac dzieciaki na socjalach ze wy macie a oni nie 馃槃 Czekajcie, juz lece kupowac konsole, az mi sie podeszwy topia tak szybko biegne. Even-newer-generation! "GTA6 for PS6!!!!!!!!!!!!!!!! 馃槺馃槺馃槺馃槺馃槺馃槺馃槺". 6 hours ago, Destroyer said: Maj膮 podobno da膰 nawet dodatkowe聽miejsca聽w kuferku dla p艂ac膮cych najwi臋cej, to mi przypomina jak konami w swoim metal gear solid wyprzeda艂o nasze czasy gdy liczyli sobie 10$ za ka偶dy dodatkowy聽slot zapisu w swojej g贸wno gierce 馃槈聽 W GTA6 powinni zrobic ze jak chcesz mniej (albo wiecej) czarnych na ulicach to mozesz dokupic procent generowanych NPC. I jak chcesz seksowne panienki zeby chodzily a nie te wieloryby to tez musisz miesiecznie zaplacic a jak nie to mozesz grac ale bedziesz musial podziwiac te wspaniale ksztalty Wenus z Willendorfu.
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r @Nezumi聽ale to te偶 jest jak w prawdziwo艣ci, czarne kobiety w stanach s膮 najbardziej oty艂e wi臋c s膮dz膮c po trailerze to troch臋 przekoloryzowali ale mo偶e do premiery to jeszcze naprawi膮 i rzeczywi艣cie b臋dzie potrzebny taki dlc albo b臋dzie trzeba gra膰 w masce do spawania聽馃檪聽https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/oby.23640https://minorityhealth.hhs.gov/obesity-and-african-americans#:~:text=About 4 out of 5,compared to non-Hispanic whites.聽https://frac.org/obesity-health/obesity-u-s-2#:~:text=Racial-Ethnic Disparities,Black men (36.9 percent). 聽 A co do tego, 偶e nie b臋dzie na k膮kutery to znowu robi膮 t臋 zagrywk臋 co poprzednio. Wydadz膮 na konsole starej generacji. Potem wjedzie PS6 i XboxXx 720 noScopeX SeriesX Double X x to wydadz膮 wersje na next geny i wtedy tez na pacety i t膮 sam膮 gr臋 sprzedadz膮 3 razy, prawie jak Skyrim kt贸ry wyszed艂 na wszystko co si臋 da po 5 razy 馃檪聽 聽 Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez Destroyer
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 6 minutes ago, Destroyer said: ale to te偶 jest jak w prawdziwo艣ci GTA6 - Documentary. 馃槈
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r W tym filmiku co @kengi wrzucil mowia ze nad kazdym watkiem pracowalo co najmniej piecdziesieciu pisarzy. Jak to dziala niby?.. To jak z tym mysleniem ze 9 kobiet urodzi dziecko w miesiac... Edytowane 5 Grudzie艅 20231 r przez Nezumi
Napisano 5 Grudzie艅 20231 r 11 minutes ago, Nezumi said: W tym filmiku co @kengi wrzucil mowia ze nad kazdym watkiem pracowalo co najmniej piecdziesieciu pisarzy. Jak to dziala niby?.. To jak z tym mysleniem ze 9 kobiet urodzi dziecko w miesiac... Zapewne kolejny przyk艂ad z klasyki聽 Swego czasu troch臋 ogl膮da艂em ten kana艂 ale tam wszystko jest doom and gloom, wszyscy zaraz zginiemy, ju偶 jest za p贸藕no... ale nie jest za p贸藕no 偶eby zainwestowa膰 w to co oferuje sponsor tego odcinka 馃檪聽Taki model biznesowy. M贸wi ca艂kiem ciekawie i jest w tym sporo racji ale jak to zwykle bywa za wywa偶one i pow艣ci膮gliwe opinie jeszcze nikt nigdy popularno艣膰 nie zdoby艂 dlatego wybierasz temat, opowiadasz si臋 po jeden ze stron i polaryzujesz do oporu sprawiaj膮c, 偶e jedni kochaj膮 a inni nienawidz膮 馃檪聽 聽
Napisano 6 Grudzie艅 20231 r Tak jeszcze w temacie dokumentalnego GTA6: https://www.facebook.com/watch/?v=238452229263494 Murica! Zalamka...
Napisano 6 Grudzie艅 20231 r 4 godziny temu, Nezumi napisa艂: Tak jeszcze w temacie dokumentalnego GTA6: https://www.facebook.com/watch/?v=238452229263494 Murica! Zalamka... Tak jak m贸wi艂em, trailer to ameryka z social medi贸w. Mam nadziej臋, ze ukazane to b臋dzie nagatywnie a nie jako achivement za "twerkowanie na samochodach i samolotach". 聽
Napisano 6 Grudzie艅 20231 r A co je艣li GTA celowo stara si臋 odwzorowa膰 1:1 patologi臋 ameryka艅skich ulic, 偶eby ci, kt贸rzy maj膮 tego do艣膰, mogli si臋 wy偶y膰 i zaspokoi膰 swoje pragnienia w 艣wiecie wirtualnym, zamiast wychodzi膰 na ulic臋 i zrobi膰 z tym porz膮dek? Gra mo偶e by膰 traktowana przez jednych jako katalizator wzrostu przest臋pczo艣ci a przez drugich jako bezpiecznik przed eskalacj膮 niezadowolonych tym, dok膮d ten 艣wiat zmierza.聽馃
Napisano 6 Grudzie艅 20231 r 2 minuty temu, ZiN napisa艂(a): A co je艣li GTA celowo stara si臋 odwzorowa膰 1:1 patologi臋 ameryka艅skich ulic, 偶eby ci, kt贸rzy maj膮 tego do艣膰, mogli si臋 wy偶y膰 i zaspokoi膰 swoje pragnienia w 艣wiecie wirtualnym, zamiast wychodzi膰 na ulic臋 i zrobi膰 z tym porz膮dek? Gra mo偶e by膰 traktowana przez jednych jako katalizator wzrostu przest臋pczo艣ci a przez drugich jako bezpiecznik przed eskalacj膮 niezadowolonych tym, dok膮d ten 艣wiat zmierza.聽馃 To jest dobra hipoteza, tez o tym myslalem. Ale patrzac na amreykanow i ich wybryki oraz to ze posiadajac swobodny dostep do broni palnej moga i tak dalej wyzywac sie w realu na ludziach niczemu winnych ludziach. Wi臋c jesli chodzi o logike rockstar to chyba nikt nie ogarnie o co im naprawde chodzi.聽
Napisano 6 Grudzie艅 20231 r A propo murzynow i polskiej spolecznosci na wykopie: 聽 Ludzie sie zesrali ze za duzo czarnoskorych bedzie na ulicach Miami xDD
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto