SebastianSz Napisano Niedziela o 19:27 Napisano Niedziela o 19:27 (edytowane) Woj Jegiel, rusałka Wilżanka i pogodowy skrzat Płanetniczek w tarapatach na nadbużańskich bagnach 🙂 Etapy: Szkic w digitalu: Przekalkowany, poprawiony szkic: Ołówek przed podmalunkiem: Podmalunek: No i malowanie do końca. Tutaj kolczuga w połowie malowania: Malowane gwaszami na papierze A3, bo nie dodałem, a ktoś może ciekawy 🙂 Edytowane Niedziela o 20:05 przez SebastianSz 8 6
michalo Napisano Niedziela o 19:39 Napisano Niedziela o 19:39 Ooo Panie. Świetna praca! Już pisałem, że to totalnie moje klimaty - stylistyka, klimat, wykonanie. No wszystko! 1
Ania Napisano Poniedziałek o 20:16 Napisano Poniedziałek o 20:16 Już się dłuższy czas wpatruję. Świetne. 1
Nezumi Napisano Poniedziałek o 20:32 Napisano Poniedziałek o 20:32 Nie zeby kolor byl jakkolwiek zly ale ta podmalowka jest genialna. Jakos mi sie kojarzy z Savage Sword of Conan z lat 70, co smaczniejsze kawalki czarnobiale Joe'go Jusko. Rewelacja. 1
JoseConseco Napisano Poniedziałek o 20:34 Napisano Poniedziałek o 20:34 super. Zwłaszcza na szkicu fajnie widać dynamizm proporcji i 'flow' kształtów. Czy masz więcej takich szkiców w ktorych szukałes kompozycji, czy odrazu w głowie wiedziałeś co gdzie ma byc? 1
SebastianSz Napisano Wtorek o 08:05 Autor Napisano Wtorek o 08:05 11 hours ago, JoseConseco said: super. Zwłaszcza na szkicu fajnie widać dynamizm proporcji i 'flow' kształtów. Czy masz więcej takich szkiców w ktorych szukałes kompozycji, czy odrazu w głowie wiedziałeś co gdzie ma byc? Akurat tutaj praktycznie od razu miałem kompozycję - do swoich prac zwykle robię mniej różnych thumbnailsów bo generalnie mam jakąś konkretną na myśli od samego początku i tak było tutaj. Często jak się zmuszam do robienia kilku wersji to i tak potem biorę tą pierwszą. Inaczej dla kogoś, wtedy nie mam jakiegoś konkretnego obrazu w głowię, więc trzeba go znaleźć 🙂 2
Rekomendowane odpowiedzi