Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy zwiastun „Wiedźmina” i Liam Hemsworth jako Geralt!

Featured Replies

Napisano

@KLICEK My tu murem za Toba. Przynajmniej tu sobie mozesz napisac co chcesz.

W sumie patrzac na Netflixa jestem zaskoczony, ze Geralt nie zostal czarna kobieta. "We wuz Zerrikanian kangs!".

Kij im w szprychy. Tym co to robia tez juz nie zalezy pewnie tylko chca zarobic kaske. Od dawna mam to poczucie i wielokrotnie to wspominalem ze wiele z tych seriali wyglada jak po prostu fucha do wykonania zeby kaske zwinac ale wszyscy uwiklani w te - BACZNOSC! - Produkcje - SPOCZNIJ! maja gleboko w dupie co z tego wyjdzie. A teraz jak juz wiedza ze dalej tego nie beda ciagnac (chyba bedzie jeszcze piata seria i zakoncza) to poleca po bandzie juz calkiem.

Edytowane przez Nezumi

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 667
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Chyba za dużo się dopatrujesz w tych reakcjach :) Ja nie oglądałem i nie zamierzam ale też rozumiem tych co oglądają bo np z kobietą oglądałem drugi sezon pierścieni władzy bo coś by wypadało puścić a

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Ooo taaak! Jest to prawie tak zajebiste i badass owe, jak "let's fucking move!" Geralta, choc ja osobiście wolałbym, jakby krzyczał "let's fucking gooooo!"I zatańczył jakiś taniec z fortnite'a :) No a

Posted Images

Napisano
Godzinę temu, Destroyer napisał:

No właśnie @KLICEK jakiś rudy zawistnik na Ciebie do baby z HRu donosi, że tak tutaj nie wypisujesz a na innych stronach się z ludziami wykłócasz ile to koni musi mieć samochód żeby w ogóle warto było wsiadać albo jak to chiny zaorały skansen europejski ale jeszcze nie każdy wie w jakiej jest dupie i żeby za wczasu pokłonić się naszym nowym chińskich władcom to może się ustawi wyżej przy zmianie władzy w nowym PRLu 3.0 :) Co to za produkcję zabawek doglądałeś na produkcji? Jakieś figurki z cyberpunka czy coś niezwiązanego?

ajak figureczki z cybera xd dobra robote zrobily ludzie z chin :D

Napisano
1 hour ago, KLICEK said:

No to nawet cdpr nie zleca w polsce to jak w tym kraju ma być dobrze? :D

Z drugiej strony Sikorksi mówi, że Polska dokonuje skoku na gospodarkę opartą na wiedzy a nie żebyśmy byli montownią europy i tanią siłą roboczą dla helmuda :)
Do tego Domański mówi, że Polska puka g20 i w ogóle jest prawie członkiem, czyli jest w pytę :)

A na deser to jeszcze Tusek mówi, że jesteśmy skazani na wielkość i nawet jakbyśmy chcieli być menelami to się nie da i będzie tylko dobrobyt i dostatek :D

Więc niech i pan kińczyk se zarobi, my nie będziemy sobie rąk brudzili upadlającą pracą jak już polityki tak nasza gospodarkę poprawią, że jak kiedyś emeryty z niemeic tylko na wycieczki po świecie będziemy jeździli i żyli w luksusach :) No ale trikle down economy, najpierw polityky się wzbogacą bo w końcu zasługują na to za takie uchylanie nam nieba a potem słynie to błogosławieństwo na całą resztę społeczeństwa, no na starość w koncu sobie odpoczniemy w spokoju, any minute now :)

https://www.polskieradio.pl/399/7977/Artykul/3594170,radoslaw-sikorski-polska-chce-dokonac-skoku-do-gospodarki-opartej-na-wiedzy-rodacy-zza-granicy-moga-to-przyspieszyc

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polska-puka-do-G20-Domanski-Mamy-potencjal-by-byc-czlonkiem-9026613.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Donald-Tusk-o-Polsce-Jestesmy-skazani-sa-na-wielkosc-9026624.html

Napisano
3 hours ago, KLICEK said:

Rozumiem ze Polacy nie umieja figurki zrobic..? Mowi sie trudno. No, na zdjeciach widac ze wyszly duzo lepiej niz serial 🤭

Ale zeby nie bylo - mam kumpli w Stanach co robia collectibles i tam tez "sie nie da".

Tylko w Chinach sie da jakos. Ciekawe nie? Tacy jestesmy madrzy, demokratyczni, rozwinieci a jednoczesnie jak cos trzeba zrobic to sie prosimy tych zacofanych komunistow.

@Destroyer Bedzie wspaniale! A jak sie nie uda to sie zwali wine na kogos bo Polacy nigdy nie sa sobie winni tylko zawsze albo Ruscy, albo Niemcy, albo Stany, albo Chiny, albo Zydzi, cyklisci, opozycja, partia rzadzaca, prawaki, lewaki, jaszczury z Marsa, niepomyslny uklad planet...

My jestesmy zajebisci tylko zawsze sie jakos tak uklada wszystko niepomyslnie, nooo...

Ojczyzna moja kochana 😙:

Przynajamniej mnie nie mozna powiedziec "jak ci sie nie podoba to wyjedz!" 🤣

Edytowane przez Nezumi

Napisano
25 minutes ago, Nezumi said:

Ale zeby nie bylo - mam kumpli w Stanach co robia collectibles i tam tez "sie nie da".

Tylko w Chinach sie da jakos. Ciekawe nie? Tacy jestesmy madrzy, demokratyczni, rozwinieci a jednoczesnie jak cos trzeba zrobic to sie prosimy tych zacofanych komunistow.

Bo się nie da. W stanach i europie są zakały co robią ze 2 śruby i 3 złączki, chcesz coś innego to albo płacisz miliony albo w ogóle nie ma opcji i szukasz innego zakładu a jak przyjdzie co do czego to części elementów i tak sprowadzają z innych krajów więc nawet jak się uprzesz all mad in US and A to się zwyczajnie nie da chyba że otworzysz krajową produkcję jakichś potrzebnych części która będzie windował koszt i się nigdy nie wzróci a dopiero startujesz z pierwszym produktem :) No ale USA jak I Europa podejmuje rękawice, nie poddaje się przecież jak na gigantów przemysłu technologi i walczy z chinami - cłami :)

Chiny w ubiegłym roku wprowadziły do przemysłu więcej robotów niż pozostała część świata razem wzięta a nasz największy partner handlowy który jest teraz chorym człowiekiem Europy Niemcy w zeszłym roku wprowadziły więcej robotów w przemyśle niż Polska ma w ogóle :)

Więc może i tak być że w Polsce nawet figurek się nie da zrobić bo nie ma technologii, jest 10 razy drożej i nie ma technologii :) Poza tym w europie urzędnicy od pierdzenia w stołek duszą przemysł ciągle nowymi regulacjami i normami a w chinach nie ma nawet bhp jak się robotnik wkręci w tokarkę to przecierają z grubsza mopem żeby się produkt za bardzo nie brudził i drugi staje na jego miejscu zęby produkcja nie miała przestojów :)

Jeszcze dojdzie do teog że w chinach ten komunizm się jeszcze uda a nie tak jak w tej demokracji i kapitalizmie tzn w gerontokracji, kleptokracji i kakistokracji :)

Napisano
10 godzin temu, Nezumi napisał:

Rozumiem ze Polacy nie umieja figurki zrobic..? Mowi sie trudno. No, na zdjeciach widac ze wyszly duzo lepiej niz serial 🤭

@Destroyer Bedzie wspaniale! A jak sie nie uda to sie zwali wine na kogos bo Polacy nigdy nie sa sobie winni tylko zawsze albo Ruscy, albo Niemcy, albo Stany, albo Chiny, albo Zydzi, cyklisci, opozycja, partia rzadzaca, prawaki, lewaki, jaszczury z Marsa, niepomyslny uklad planet...

My jestesmy zajebisci tylko zawsze sie jakos tak uklada wszystko niepomyslnie, nooo...

Ojczyzna moja kochana 😙:

Przynajamniej mnie nie mozna powiedziec "jak ci sie nie podoba to wyjedz!" 🤣

nie no nie potrafia, w polsce bys tego nie zrobil bo nie ma gdzie. Nie ma takich linii produkcyjnych :D no nie da sie tego opisac po prostu. Trzeba zobaczyc na wlasne oczy, ze jestesmy madrzy demokratyczni i caly know how przenieslismy tam i zara bedziesz robic w hintolskich firmie za miske ryzu :D pierw zabawki, teraz samochody.

12 godzin temu, Destroyer napisał:

No to nawet cdpr nie zleca w polsce to jak w tym kraju ma być dobrze? :D

Z drugiej strony Sikorksi mówi, że Polska dokonuje skoku na gospodarkę opartą na wiedzy a nie żebyśmy byli montownią europy i tanią siłą roboczą dla helmuda :)
Do tego Domański mówi, że Polska puka g20 i w ogóle jest prawie członkiem, czyli jest w pytę :)

A na deser to jeszcze Tusek mówi, że jesteśmy skazani na wielkość i nawet jakbyśmy chcieli być menelami to się nie da i będzie tylko dobrobyt i dostatek :D

Więc niech i pan kińczyk se zarobi, my nie będziemy sobie rąk brudzili upadlającą pracą jak już polityki tak nasza gospodarkę poprawią, że jak kiedyś emeryty z niemeic tylko na wycieczki po świecie będziemy jeździli i żyli w luksusach :) No ale trikle down economy, najpierw polityky się wzbogacą bo w końcu zasługują na to za takie uchylanie nam nieba a potem słynie to błogosławieństwo na całą resztę społeczeństwa, no na starość w koncu sobie odpoczniemy w spokoju, any minute now :)

https://www.polskieradio.pl/399/7977/Artykul/3594170,radoslaw-sikorski-polska-chce-dokonac-skoku-do-gospodarki-opartej-na-wiedzy-rodacy-zza-granicy-moga-to-przyspieszyc

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polska-puka-do-G20-Domanski-Mamy-potencjal-by-byc-czlonkiem-9026613.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Donald-Tusk-o-Polsce-Jestesmy-skazani-sa-na-wielkosc-9026624.html

no ale gdzie masz to zlecic? :D pokaz mi linie produkcyjna na 100k zabawek + duperele do pudelka + pudelka + malowanie + skladanie + qa. FIzycznie nie ma takiej firmy w polsce, bo nie ma klientow. Nawet jesli jest taka firma, to teraz sobie zobacz ile kosztuje kolekcjonerka a ile by kosztowala. Mozna narzekac, ale finalnie ludzie decyduja a nie firma... czemu sklepy nie sprzedaja tylko jaj z gatunku 0? no bo wiekszosc ludzi ma to w dupie i kupuja najtansze.

Napisano
3 godziny temu, KLICEK napisał:

no ale gdzie masz to zlecic? :D pokaz mi linie produkcyjna na 100k zabawek + duperele do pudelka + pudelka + malowanie + skladanie + qa. FIzycznie nie ma takiej firmy w polsce, bo nie ma klientow. Nawet jesli jest taka firma, to teraz sobie zobacz ile kosztuje kolekcjonerka a ile by kosztowala. Mozna narzekac, ale finalnie ludzie decyduja a nie firma... czemu sklepy nie sprzedaja tylko jaj z gatunku 0? no bo wiekszosc ludzi ma to w dupie i kupuja najtansze.

Tak jest. ALe chiny nie robią źle. Robią z plastiku fig. jakości żywicznych.. lub bardzo blisko.

Tylko trzeba dopilnować zeby modelu 3d nie zmasakrowali pod swoją fabrykę i po kilku back and forth jest jakiś kompromis.

Napisano
W dniu 17.10.2025 o 09:05, michalo napisał(a):

No no ranma jest genialne. Z dzieciakami oglądam ;)

Jeszcze dan da dan jest spoko. No i pełnometrażowych też jest sporo, zwłaszcza ghibli można oglądać co jakiś czas, bo mają dużo świetnych animacji.

Na canal + też są anime jakieś, min. my hero academia 2 sezony. Mam nadzieję że będzie więcej to walnę subskrypcję.

Chyba mają jakiś deal z Crunchyroll.. ale nie chce mi się googlować szczegółów.

Na Prime też dodają ostnio jakieś tytuły.

Podobnie jak @Nezumi do kotleta oglądam czasem powtórki sitcomów. Głownie przyjaciół, teorię wielkiego podrywu, a teraz teh office już kończe ostatnie odcinki. Takie krótkie epizody, niezobowiązująca historia są w sam raz.

Szkoda że ALfa wywalili z netflixa :( A noo i Świat wg. Bundich by się przydał. To bym najchętniej pooglądał.

Dan da dan rowniez. Cudowne zabiegi perspektywicze dla spotegowania sceny walki. Dobry jest tez " Seven Deadly Sins" " Vinland" " Bastardo"

Jak nie ogladales to polecam

Pelne filmy to np od Ghibli "chlopiec i czapla" cudo, no ale w koncu to Ghibli.

Tego crunchrool mialem na probe i lepszy jest canal plus.