Loozack Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Witam, tak wygląda to co chcę wymodelować... ...a tak to co już zrobiłem :) nie jest tego zbyt dużo ale wiem, że jakbym nie założył WIPa to zaraz by mi się znudziło i zacząłbym robić coś innego a tak jest nadzieja, że go skończę ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 No Loozack dużo pracy przed toba, ciekawy model wybrałes, życzę powodzenia i działaj dalej czekam na nastepne posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 taki fajny samochodzik wsam raz na igesy aty te amerykanskie badziewie robisz w poly :( no coz ale powodzenia. ps. gdyby to bylo przynajmniej w XSIju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 ehh jak zwylke dodając 2005 coś popsuli ;/ modeluj modeluj zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 A to psikus. Na razie ładnie, ale nie oszukujmy sie - jeszcze nie miales okazji czegos zepsuc, hehe;> Czekam na wiecej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 piekna kolumbryna :] powodzenia w modelowaniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 dawaj dawaj suczko! pokaz klase ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 brzydki samochod jak jasny gwinT. ale i tak powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Coz dzipek fajowy lecz trudny :D Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 hehe jak zwykle widząc prace loozacka wszyscy słodzą jak się da :] ale nie ja albo dałeś fotki innego modelu niż modelujesz albo totalnie skopałeś listwe pod drzwiami i jej okolice przypatrz się lepiej fotkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 no mi sie tez wydaje ze cos nie tak z ta listwa, tego dolnego rowka chyba nie ma, cala ta dolna czesc pod listwa jest wtloczona glebiej, przynajmniej nie widac go na zdjeciach ktore dales, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 javor masz racj hihi po pwiekszeniu zdjecia widac dokladnie ze jest to calkowicie inaczej skonstruowane :) do poprawy :D. wogole chyba profil drzwi jest so bani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2005 Bzyku, na XSI jeszcze przyjdzie czas :> Kozioo, aaahahahah... aahah.. ha :P Pionier, czujesz ten bauns ? ;P Raffaello, Sikham, Chveti, Predator, Draakul, DraB, (uff) dzięki :D Javor, no ty jeden się tu na coś przydajesz ;) trochę przesadziłem z tym wcięciem ale nikt mi nie powie, że go tam nie ma :> jutro to naprawię bo po "American Beauty" już mi się nie chce dłubać przy nim, dzięki za komentarze :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 no ok, z tym ze tego wglebienia nie ma przesadzilem, ale sam musisz przyznac, ze u ciebie wyglada calkowicie inaczej, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 samochod jak to terenowka nie jest zbyt pozaokraglany, z wyjatkiem przednich swiatel sic! brzydactwo, wogole nie pasuja.. mysle ze bedzie sie przyjemnie robilo, jesli chodzi o model to narazie malo zeby cos konkretnego powiedziec, wciecie do poprawy, ta gorna linia ktora przebiega nad klamkami tez jakby zbyt ostra powodzenia i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 powiem jak bedzie wiecej ;) chociaz boczek niczego sobie ale auto wybrales naprawde brzydkie :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 sorki za brak update'ów dzisiaj, ale to co zrobiłem musiałem wywalić, ehh... tak to jest jak się nie ma blueprintów :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 hmm glupie pytanie ale jak Ty to chcesz zrobic bez planow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 a jaki problem a tymbardziej majac takiego klocka najwazniejsze to miec wmiare dobrej rozdzialki zdjecia no oczywiscie wymiary troche w wypadku poly bazierów a najlepiej tableta i sobie wszystko naszkicowac takimi a potem to juz idzie choc wiadomo mozna sie gdzies walnac na wymiarowaniu na czasami oko bo jednak zdjecia z perspektywą trzeba traktowac z dosc duzym dystansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 i zapomniales dodac ze najlepiej zeby wszystkie zdjecia byly z jednego zrodla, te na ktorych sie wzorojesz, roznice perspektywy moga byc mylace.. przydaja sie filmiki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 ujęcia niby są z jednego źródła, ale naprzykład widok od przodu ani trochę nie pokrywa się z widokiem z tyłu... jednak większym problemem jest brak widoku od góry, wiele rzeczy muszę robić na czuja... ale nie mogę wszystkiego zwalić na brak rzutów, chyba po prostu trochę wyszedłem z wprawy :) jutro od rana (hmm, 15? :D) jeszcze z tym powalcze, teraz mykam spać ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Czesc miszczu :) Jak zwykle niszowe autko sobie wybrales do modelowania :). WIPY w twoim wykonaniu zawsze cechowaly sie starannoscia i regularnymi updejtami wiec bede spogladal regularnie :). Z tego co teraz widac to faktycznie od pierwszej hondy zrobiles duzy postep :) Hejka ! PS Lykam ten bauns :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 Tomur, no siema :) aaaleeee jaaa maaaam teeempooooo... pozdrawiam P.S. sorki za taką częstotliwość update'ów, ale chyba już teraz będzie lepiej... chociaż wolę nie zapeszać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 Troche z ostro ci tu plastik wyszedl :) Ale komora halogena fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 hmm, bo ja wiem czy za ostro... a niech już se tak będzie ;) wcięcie na masce zrobię jutro bo już padam... trzymta się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Tak, auto fajne... i co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe99 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Uwielbiam Jeepy :) Pracu pracuj z chęcią sobie pooglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 no dale to pewnie dach, boki i na koncu tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 Bzyku, jeszcze koła, zapomniałeś o kołach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 no tak kola no ale nie chcialem zbytnio wybiegac w przyszlosc ;). no to dokoncze kola to bedą napewno bardzo ladne kola i opony tez bedą ladne dalej wnetrze jakies pseudo podwozie choc nie mowie wal by sie przydal uklady roznicowe itd. :D no i wnetrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 no francja elegancja poki co wyglada bardzo ladnie :] uwielbiam zderzaki przednie i tylne terenowek :D maja piekne ksztalty fajnie sie je modeluje ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Git :). Moj nauczyciel od w-f'u ma cos podobnego :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Swietna robota, siatka piekna nie to co u mnie jak ja kiedys robilem samochod :). Hmm kiedy ja bede tak robil ??? Juz wiem nigdy ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 dzięki za komentarze :) Predator, taa, fajnie... Lukasz2244, już ty na pewno nie powinieneś narzekać na swoje umiejętności :P kolejna porcja bugów: teraz czeka mnie wymodelowanie lamp, ehh... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 eeee tam brzdyko:P:P wszedzie widze jakies kanty zalamania....................ale wlasnie takie cos kreci i jeszcze jak nie ma bugow:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 a ja tam widze swoje przezto mowielem ze caly urok przodu JGC gromadzi sie w tej atrapie i jak sie zle to zrobi to bedzie wygladac zle. ty masz co prawie jak ta blekitna linia a to musi byc talki sliczny luk ktury prawie do polowy od dolu jest pionowy ale gdzies w polowie zaczyna bardziej mocniej sie zalamywac dopiero jak przechodzi do poku to zaczyna sie prostowac coc tez nie dokonca a przynajmniej patrzac sie na zdjecia a dokladnie na odbica na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 a no masz rację, będe musiał się z tym jeszcze pobawić, dzięki za uwagę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 show wire of 1st from 2 last renders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Chveti, trochę siatek dawałem wcześniej ale nie martw się, dam jeszcze jak będe miał co pokazać bardziej... a teraz moja nieudolna próba zrobienia lampek, niestety już ich raczej nie poprawię bo wiązałoby się to z przebudową zderzaka, maski, części karoserii i atrapy :| myślę jeszcze czy nie zastąpić ich teksturką no ale to się jeszcze zobaczy... pozdrawiam P.S. sorki za tak "częste" update'y :( P.S.2. mapka HDRI to dzieło Bzyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 troszke porobiłem... i siateczka... dach i przednia szyba są jeszcze "niedopieszczone", reszta czeka na wasze uwagi ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 nienajbrzydsze to ;] (chodzi o model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 what can i say... swietna robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Yo... fajowa bryka. I mam pytanie od razu: jak zrobiłeś ten materiał na lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 modeling spox, ale co za brzydkie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 ladnie, ladnie jak zwykle zreszta...no ale bez podniety ;) poczekamy do etapu renderingu :D bo tam sie wszystko wyjasni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Chyba dobrze jest ;) Dobrze widze, że klosze lamp nie są jednobryłowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Bardzo ladnie Loozack :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2005 thx, thx :) El Wieczór, to czysty Brazil Chrome, Kozioo, lampy są jednobryłowe oprócz tego poziomego "przedziałka", dam zbliżenie jutro, Pionier, nic mi nie mów :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Aha...a jest coś takiego jak fR chrome? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi