illy Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 ja jutro kupuje furacza! wszyscy odpadniecie ze swoimi zlomami :D zrobie fotki, bedziecie zazdroscic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 125p czy 126p? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2008 900c c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 (edytowane) ja też ostatnio kupiłem fiata :p edit. o takiego: Edytowane 28 Czerwiec 2008 przez pecet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 no to juz druga qupa :). cudowna wloszka z cudownym rodowodem. Ladnie spasowana maska :) ja tez tak chce :(. Tylko zmien felgi na standardowe lub cos ladnego, bo teraz to chyba sa kolpaki? Niema to jak FC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 alu będzie oczywiście, ale raczej nie ori bo wyglądają trochę jak kołpaki ;) ja za to mam klapę bagażnika "pięknie" spasowaną ale już mam pomysł jak to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Mazda 5, przebieg 700km, urwalem relingi dachowe, nie przeszla na parkingu pietrowym, nie mam zdjec - widok bezcenny - za wszystko inne zaplacisz ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 pecet piekne sa felgi org. ale od wersji LE. Piksar ty to masz farta jak nie kamien to parking :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2008 ja za to cienias 950 ccm, 70 tys przebieg jutro fotki wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Mazda 5, przebieg 700km, urwalem relingi dachowe, nie przeszla na parkingu pietrowym, nie mam zdjec - widok bezcenny - za wszystko inne zaplacisz ..... to teraz ja:D Sierra 2.0 DOHC Coupe (nadal:)), -wygięty prawy przedni wahacz (70zł+50minut roboty), -dokładka skruszona w trzech miejscach (3miesiące szukania kolejnego RS3), -sprzęgło nadpalone (tydzień smrodu w aucie ), -ślady hamowania przed krawężnikiem na placu manewrowym (cenna pamiętka :)) nauka driftu-bezcenna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 jutro zaczynam kurs prawa jazdy kategorii A, wiec mieszkańcy wrocławia strzeżcie się!!! i niedlugo z niebieskiego tramwaju przesiąde się na takie coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 zawsze świeże organki się przydadzą - palisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 pijesz? :D a tak swoja droga to nie przesadzajmy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 oj tam upalanie, na tym, to akurat są ciekawsze techniki charytatywnego podbudowywania służby zdrowia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 nie pale (papierosów w sensie), nie pije (za często) - do pracy trzeba czymś dojechać nie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 a ja palę;P: "] [/url] ale tylko na placykach;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 purple, pięknie sie ta ścierka kładzie w drifcie. masz zółte lampy czy to robota PS'a ;) tak jak niebo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 zabawka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 wyglada jak render:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 wiedziałem, że ktoś to powie :D przykro mi nie tym razem :) To nawet nie fotomontaż tylko złudzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Faktycznie:D wczesniej tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 hehe po minucie przyglądania zaczaiłem o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Az sie pochwale (choc nie ma czym) 1,2. Prawko mam jakies 2,5 roku, zdalem za 3 razem, zarazem wtedy peirwszy raz wyszedlem z placu :P nie pamietam manewrow. C mialem okazje zdac w wojsku ale wycofali nas z kursu bo za dlugo trwalo.. z winy organizatorow oczywiscie. Za duzo zolnierzykow, za malo instruktorow. 3. Raz musialem rano jechac samochodem, a impreza skonczyla sie pozno w nocy. Troche oszolomiony wyjezdzalem na glowna. Kiedy mialem okazje wyjechac (ruch straszny) przed moja maska pojawila sie starsza pani na rowerze i na niej tez wyladowala (tzn wsunela sie na maske bo ruszalem powoli, bo samochod zaczal mi sie dusic hehe). Zaczela plakac i sie skarzyc ze na leki nie ma, ze schorowana. Wokol pelno ludzi na przystanku, przechodniow, sznur samochodow za mna, ktore szybko zaczely trabic.. Wylonil sie jakis gosc (wygladajacy na zula) i zaczal numery spisywac. Balem sie zeby policji nie wzywali wiec jej prawnik (ten zul) wynegocjowal 20 zł zadoscuczyninia z czego wzial az 50% od babci.. Babcia cala, nie stracilem prawka a 20 zl to nie majatek. Rower chyba tez caly :) Glupia historia ale smieszna.. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Glupi ma zawsze szczescie, nie :P 4. Mam obitego troche na zderzakach, psujacego sie Lanosa 1,5 na gazie z 2001 roku. Nic specjalnego ale wazne ze moj wlasny. I ladny - czerwony heh. 5. Star 200 (bez wspomagania), starm man i star 266 i Iveco jakies w wojsku :P Oraz maluch mojej dziewczyny - te najciekawsze (nigdy wiecej!) 6. Za skasowanie wozu matki o Jelcza dostalem chyba 6 pkt. karnych i 200 zl mandatu.. uparl sie zeby policje wzywac.. 7. a, b i c - Rover 75, moje marzenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 odświażam temat-bo nie mogę z wami-taki piękny temat,a tak się marnuje...:p purple, pięknie sie ta ścierka kładzie w drifcie. masz zółte lampy czy to robota PS'a ;) tak jak niebo? nie no to PS maxymalny;) a co do drifu-no teraz to będzie jeszcze piekniej dawała-jest obniżona i utwardzona na czerwonych jamexach,ma nowe hamule,amory, dolot i wydech o większym FI,amorki,sprzegiełko spiekowe w planach i kapcie do ślizgania, no i...chyba ją uturbię :) trudna to sprawa,bo te DOHCe to się do uturbiania nie nadają,ale mam(Y) dostęp do Limy-Amerykańskiej wersji tego silnika,na turbo i kutych tłokach-jak się da pożenić,to będzie to niezły potwór:) I ladny - czerwony heh. no ba! w końcu czerwone,to te szybkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Ja prawko będe robił dopiero po maturze :) A samochodzik? Podobają mi się te Hondy Civic TypeR. Pewnie nie będzie to mój 1szy wóz ale może 2... albo 3 :) A marzenia? hmm chyba jakies BMW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 a ja zaczynam robić prawko już w maju 2009 :D szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać bo samochodem kocham jeździć (ale po podwórku jak narazie :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 nie ciesz sie bo moze podniosa wiek do zdawania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) skąd takie info?? że motory podniesli i w karcie motorowerowej też chcą coś zmienić to wiem, ale o że mają coś zmienić w kat. B to nie słyszałem. illy weź mnie nie strasz :) Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 To czas na mnie :P Prawko od hmm, teraz bedzie juz 3 miesiąc... Przejechane prawie 3tysiące km, nie dużo ale na wode nie jeżdze :D Zdane za 1, jakimś cudem :P Pozdro motomaniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 moje nowe 8letnie dziecko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 widlasta ósemka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 posiada ktos Civica 7gen? 3d z poczatku serii moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) widlasta ósemka:D i tłumik przelotowy :D nie no-słodkie maleństwo;) no i...dzięki wadze raje dadę na drodze;) Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Tu sobie napiszę a co mi tam:) Poszła mi uszczelka pod gławicą w mojej polówce, dobrze że nie miałem siekiery pod ręką, bo musiałbym do pracy busem jeździć. Nie rozumiem człowiek sie stara, tłumik nowy założy, kołpaczki ładne kupi, pachnącą choineczkę zawiesi, a taka niewdzięczna bestia weźnie i się zepsuje i to jeszcze tak, żeby uszczelke wydmuchać, no to trzeba byc złośliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 no tak...człowiek się stara,kupuje tłumiczek dla efektu dźwiękowego,choineczkę zapachową,kołpaczki,ale tak żeby obadać chłodzenie,oczyścić chłodnicę, w razie syfu,zobaczyć,czy termostat nie jest uszkodzony,czy wiatrak chłodnicy się załącza(bezpiecznik,przewody),czy gumy trzymają i na pompie się nic nie dzieje, czy nie trzeba wyregulować składu mieszanki,wymienić starą sondę lambda,przegrzewające się świece,zobaczyć,czy przez wilgoć woda nie dostaje się do baku i mieszanka o zaburzonym składzie się źle spala,zaburzając kąt zapłonu (strzał w tłumik brzmi fajnie,ale dla silnika fajny nie jest;P) no... to to już nie-bo po co? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Łoooo; ale żeś mnie purple teraz skwitowała, a niech Cię, ubodło to moje męskie poczucie pewności:) Chociaż z drugiej strony, kobitka znająca się na mechanice, ze świecą(bosha) szukać. A z tą uszczelką to była kwestia czasu, bo już chyba wszystko co sie mogło popsuć to sie popsuło, teraz będę miał przynajmniej na jakiś czas spokój. (A tak wogóle to tłumik kupiłem normalny, lambdę i świece mam nowe, wentylator włącza sie przy 95 stopniach, a tego że mi obudowa od termostatu się rozszczelni, płyn wycieknie i silniczek się z lekka przegrzeje nie mogłem przewidzieć, cóż przypadki chodzą po ludziach) A stare graty maja to do siebie że lubią się psuć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Chociaż z drugiej strony, kobitka znająca się na mechanice, ze świecą(bosha) szukać. Może jednak nie,skoro się zdarzają? Ja szczerze powiedziawszy narazie szukam ze świecą faceta,co by się na mechanice NAPRAWDĘ znał...-i...jakoś trudno mi znaleźć;P A z tą uszczelką to była kwestia czasu, bo już chyba wszystko co sie mogło popsuć to sie popsuło(...) tego że mi obudowa od termostatu się rozszczelni, płyn wycieknie i silniczek się z lekka przegrzeje nie mogłem przewidzieć no to miała pełne prewa sie wydmuchać-a Ty jak masz katar i głowa pęka,a czoło jest rozgrzane, to nie wydmuchujesz nosa?;P A stare graty maja to do siebie że lubią się psuć:) pocieszę Cię,że nowe mają to do siebe,że psują się 3-4razy bardziej i szybciej-wystarczy porównać wytrzymałość 18letniego "grata" z przyszłym...np. pełnoletnim peugeotem 206;) -myślę,że nawet blacha będzie już po procesie rozłozenia się na czynniki pierwsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 wkońcu pokonałem magiczną granicę - 251 km/h nie polecam, powyżej 200 świat staje w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 wkońcu pokonałem magiczną granicę - 251 km/h To powiedz jeszcze, kiedy oglądać TVN Turbo?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Jeszcze kilka eksperymentów i spotkam się z kolegą Zientarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 251 to chyba ze skarpy w dol:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 piksar - To może petycja do BMW Sauber, żeby ci miejsce kolo Kubicy szykowali? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 samolotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 czym i ile dni się rozpędzałeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Piksar wydrukuj sobie, wypełnij i woź ze Sobą, możesz komuś życie uratować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 przy 250 tych tkanek w jednym kawałku za dużo nie zostaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 No to chociaż stopy, stopy też się mogą komuś przydać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 hehe,eeee tam-już tak nie panikujcie-mógł se wynająć lotnisko,albo w Niemcowni poganiać;P nie polecam, powyżej 200 świat staje w miejscu w Omedze? znam ją od tej strony i wiem,że można nawet nie zauważyć tej prędkosci-wygłuszenie,amortyzacja,stabilność-w środku cicho jak makiem zasiał-nie to co w malczanie przy 90km/h ;P ale te 250km/h to mi do Omeżki nie pasuja...najwyższy v-max ok. 240,można go pobić przy dodatkowych wzmocnieniach,podwójnych sprężynach zaworowych etc...ale nie tak łatwo... hmm...czyżby to nie była Omcia? ;) ps - poza tym to nie panikujta tak panowie,250km/h przy doświadczonym łączniku między pedalami a kierownicą w sprawnym ,wzmocnionym aucie,na terenach typu np. lotnisko, nie jest aż tak niebezpiecze- na sierrkowych zlotach norma;P no...yyy...ten teges-ale w sierrce to jednak się czuje taką prędkość...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 taką dzisiaj strzeliłem: co do granic - nie przekroczyłem jeszcze 180. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 A jechał ktoś kiedyś bolidem F1 (chociażby jako pasazer), może? Tak z ciekawości pytam bo chciałbym poznac odczucia zwyklego smiertelnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi