Cpt.Obvious Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 mazłem scenke s/f. z nudów, z malej ilosci prac s/f w portfolio, no i dla checy ;) ogolnie, jakies 3 niepełne wieczory, troche prac po pracy zeby sie nie zameczyc. no i zeby pracy nie zameczyc detalem, nie widzialem sensu jechac z szczegolem dalej wiec zarzucam pracke jako skonczona. opinie i krytyki mile widziane :)
Amrun Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 very miłe...dobrze że nie dłubałeś dalej ;) pzdr...
sanki Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 nienawidze cie tiger. Wypuszczajac takie swietne pracki raz na tydzien wzbudzasz we mnie niepochamowana zazdrosc ;p
Phantom Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 haha...jestem tak zmeczony ze myslaUem ze to z linkami to pylony mostu Świetokrzyskiego :P piekne tiger ;) cheers...
tweety Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 kompzycyjnie super! wykonanie super! szkoda że nie podłubałeś więcej nad detalami domków w tle (po lewej) ale może to i dobrze... sam nie wiem. po prostu jak dla mnie za czysto i sterylnie wyglądają te mury ogólnie jak zwykle CZAD! :D
dzudzu Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 szkoda gadać; juz widzę, że nie warto śledzić tego wątku bo same słodkości będą leciały :/ eeeech ... monotonia. od jutra out-uję z tego forum; wracam za rok i zobaczę twoje postępy :). cze ... trzymajta się ludziki :)
slizgi Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 heh i tylko 3 wieczory :) hmm masta ;) aa.. tak z ciekawosci jaka rozdzialka.. ??
doppelganger Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 super, nie wiem za bardzo do czego przyczepić ... bardzo porządne DP.
Pionier Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 super, nie wiem za bardzo do czego przyczepić ... bardzo porządne DP. ja tez nie wiem ;(, bardzo ladna pracka.
thestallion Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 swego czasu postanowilem sobie, ze nie bede komentowal postow tigera1313, bo wiekszego sensu to nie ma: wiekszosc forumowiczow wyrecza mnie i siebie nawzajem zalewem komplementow. po coz chlopaka wpedzac w megalomanie jeszcze wieksza? ...ale skoro juz tu pisze to sprobuje sie do czegos przyczepic: rzecz wydaje mi sie troche plaska, tzn. wyraznie wybijaja sie z 3-4 plaszczyzny (blokowiska, statku, "rampy" z przodu) i niespecjalnie sie ze soba lacza, przez co nawet sam statek moglby byc makieta. trzy wieczory? olejcie to co mowilem powyzej, praca jest swietna...
biglebowsky Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 idziesz do przodu jak burza, to trzeba przyznac i to z pracy na prace coraz lepiej, to sie robi grozne, trzeba bedzie jakis zamaszek na twoje zycie zrobic:). Budynek za kolesiem mozna by przesunac, ale o tym juz se gadalismy.
Tomur Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Dosc ! Dobrze ci poszlo z tym jonowym plomieniem :). Po dluzszym zastanowieniu doszedlem do wniosku ze to czerwone na plecach prawego gostka za bardzo odwraca uwage ale lewy facio chyba nieprzestrzega BHP stoi za blisko ladownika. Pozatym urzadzenia (radary) dokola ladowiska sprawiaja wrazenie niesolidnych. Pracuj pracuj plastycznie malo mam do dodania ale jezeli chodzi o klimat SF to stac cie na wiecej :) Pozdro
buczer Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ehh...bigleb, uwazasz ze jestes lepszy? to smutne ;) a obrazek mi sie podoba ...srednio
biglebowsky Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 'ehh...bigleb, uwazasz ze jestes lepszy? to smutne ;)' ???Nie, ja tylko mam wieeeelkie Ego przez duze 'E' niewiedziales?
Reanimator Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 A mnie sie podoba, szczegolnie sam concepcik pojazdu (chociaz inzynierowie pewnie by nie jedno rozwiazanie poddali w watpliwosc;) ).
kengi Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 mnie tez sie podoba, najbardziej ten koles na pierwszym planie, a konkretniej lewa nogawka ;)
giorgione Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 pikne - co tu wiecej mówić coraz lepsze twoje pracki aż człowieka zazdrość bierze :D pozdr giorgione
Ania Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 nie wiem za bardzo co to za slupek po lewej, troche przypomina glosniki mocowane linkami. a ze praca mimo to swietna pewnie juz sie zorientowales po poprzednich postach, moge tylko powtorzyc.
Salvator Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 dobra robota, japoński ogródek znudził mi się już na tapecie ;]
misiekhc Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 fajne, ale jakbyś dodał do pracki więcej koloru, bo jest taka wyblakła jakaś....
Conrad Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Dołujesz mnie, czuje się taki mały :P. Zabieram się do nauki i jakoś nie mogę zabrać, a im więcej takich prac oglądam tym bardziej myślę, że nic takiego nie zrobię. To jest jakby seria Twoich prac i mi się podoba, można by jakiś komiks zrobić.
DarCon Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Tigger,Tigger jak zwykle mistrzostwo :) Całe szczęście że znam osoby które też tak pięknie bazgrolą:) bo myślałbym że jesteś wyjątkiem :)
Seo000 Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Przyjemne w odbiorze coś mi sie kojarzy z HL2. Pinkna pracka. PS. Niestety tym razem za jasne na tapete. :P
jaras Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 ja też tak jak kolega thestallion nie czuję się kompetentny do wyrażania swoich uwag ... ale zauważyłem jeden mały szczególik :) mianowicie jak idzie ogień od silników rakietowych to powinno być też lekko zblurowane, rozgrzane powietrze .. wiem to detalik ale mnie to troszkę razi , co do reszty to nie wypowiadam się :) bo już wszyscy to pisali . pozdawiam
Wert Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 stateczek genialny, kolorystyka genialna (jak zawsze)...coś skrytykować? kolesie są za symetryczni, trochę na pierwszy rzut oka wyglądają na ctrl-c, ctrl-v :)
Morbid Karbid Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 kompozycja, kolorki, światło super. Ale design pojazdu raczej bez pomysłu i przekombinowany.
Dr0cK Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 mnie tez sie podoba, najbardziej ten koles na pierwszym planie, a konkretniej lewa nogawka ;) he dla mnie te nogawki to rewelacja...kojarza mi sie z pracami Kev'a Walker... gratulacje Tiger :)
Gość n3o Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Zaparlo mi dech w piersiach :) az zalogowalem sie :D Naprawde jesli robiles to w 3 nocki to naprawde pod wrazeniem :) w jakim programie to robiles ?? Pozdro
Hindus Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 ja powim tylko tyle że Tiger'a prace wyglądają lepiej niż rendery :D :D
Drakula Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 nie rozumiem troche... dlaczego macie na punkcie Tigera taka obsesje? o_O Przeciez na forum sa osoby IMO lepsze od Niego. Chociazby Kengi, Kris_R czy Mime :]. z deka przesada. Tiger ma ladne i dobre pracki, ale troche mu jeszcze brakuje do idealu ;)
asfalton Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 nie mozna nic innego powiedziec poza tym, ze jest to absolutny wypas !!!
vilmar Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 jak ty to robisz to jest niesamowite i te 3 wieczory VERY GOOD
xeav Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 czasami warto wiedzieć coza dzień dzisaj :]
Gość Caspik Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 xeav ;] -tez tak mysle hehe ;]. Pracka jest naprawde ekstra ale po co ja odkopywac jak sa nowe pracki tigera i inych ;] -moze nawet i lepsze ,wiec nie odkopuj takich starych watkow ;] prosze pozdro
Rekomendowane odpowiedzi