Christian Noir Stein Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Dawno nic nie wrzucałem pora coś nowego pokazać. Total worktime - 3h broń, 1.5h tekstura Ot szybkie zlecenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 jestem na TAK :D relacja czas pracy/efekt B.Dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 mi sie bardzo spodobalo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 mnie rowniez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 No no...sam model fajnie zaprezentowales.. textury tez nie sa zle.. ale widac ze szybkie zleconko i ze zleceniodawca nie byl zbytnio wymagajacy :) A z ciekawosci .. na co jest ta bron? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Thx za opinie :) MaggeM - oj nie mam pojęcia - ale jak sama giwera ma 2,000 faces to nie mam pojęcia co to udźwignie :) Co do teksturek to wiem, że jeszcze to nie to - ale w przeszłości zaniedbałem 2D i teraz wszystko wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 No teraz 2000 to nie tak duzo :) biorac pod uwage dzisiejsze mozliwosci sprzetow i gier... a tak naprawde mowiac "na co" mialem na mysli na co doslownie tzn jaka amunicje czy moze jakis rodzaj energii albo zmixowane pomidory? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Tego niestety nie wiem :) Ja tylko robię bronie. Same 2,000 to niewiele - ale jak na broń np do gry typu FPS to jednak trochę sporo. Do pierwszych gier na U3 jeszcze trochę czasu pozostało, a i karty 512MB+ także dopiero na runek wskakują powoli. Chociaż kwestia pewnie roku zalatwi sprawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Calkiem calkiem ale to juz wiesz, a texturki ... stac Cie na wiecej. Szczegolnie po tym co zobaczylem w tutorialu ... zlosliwy jestem ... e tam zaraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 tutorialu? jakim tutorialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 marudzicie, fajny, brudny gun :) Jak na 4,5h to w ogóle super Jakim tutorialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Faktycznie sporo ma faceow jak na gnata.Na to wyglada ze postac moglaby miec ze 6 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Hatred, Empec - a Poraszek nakłonił mnie do zrobienia jednego i się produkuje. Jest o : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 kul, produkuj, produkuj i się potem podziel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 aha no tak :0 chyba kiedys mi o tym mowiles, sluchaj a co u ciebie te wszystkie texturki takie zarniste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 A nie wiem taki brzydki nawyk ciężki do wyplenienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Dobry nawyk, mnie odpowiada, nawet abardzo mi sie podoba. Keep it on :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Tak, mi też się to podoba :) Czuję niedosyt. Jak jeszcze coś skrobniesz to koniecznie to pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 a ja jestem na nie! > taki dirt dales ze nic nie widac, az sie prosi aby zastosowac tu porysowania metalu > sponge > w photoshopie > jasniej ciemniej > jezdzisz rozjasnieniem po krawedzich i masz super porysownay metal . a ty dodales jakis czarny syf :P. > ask for more > szukaj tutka na 3d total , cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 kurt: a to może specjalnie jest zrobione i tak ma być ? póki nie wiesz jaki ktoś reprezentuje poziom to nie odsyłaj go jako newbie na 3dtotal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Nie będę zaśmiecał i drugiego wątku zakładał. Wrzucam tutaj nową oteksturowaną spluwę z tej samej serii : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 gdzie ty bierzesz po,ysly na takie kolorki? podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 pomysly? pewnie browar rozcienczony spirytusem :> A pukawka ciekawa, tylko wnetrze lufy dziwnie wygląda. Czarne byłoby lepsze IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 ...druga znacznie ciekawsza kolorystycznie od pierwszej i design mniej naiwny (sorki za moje zrzędzenie ale tyle sie juz we wszelakie shootery nagrałem ze cieżko mi dogodzić) ... jak na szybkie zleconko to jest ok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 pierwszy gnacik mi sie bardzo podoba :D ciekawe czy ja sie kiedys wreszcie unwrapa naucze x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Kolorki to pewnie stara dobra szkola quake 3 :P Baaardzo ladnie i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcode Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Wykonanie wszystkiego niezłe >NAWET POWIEM EXTRA to tekstury sątakie nijakie. Ale ogólnie robota na 10 /+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 No flinty całkiem cieakwe choć ta pierwsza ma takie wsiekłe kolorki, druga już mi bardziej pasuje, ogólny zażut jesli moge postawić to taki że trochę mało że tak powiem mało elementów, mało skomplikowne są, tak mi się wydaje ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 technicznie bardo fajne - ale design kompletnie nie w moje klimaty - jak do gierki z targetem do lat sześciu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ta zielonkawa spluwa nawet nawet, ale te pierwsze.... jak z power rangersow... strasznie kiepski wyglad, dal Ci ktos sckice takie? samo wykonanie w porzadku, ale projekt... nie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ŁaŁ...kurcze nie wiem co powiedziec:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 SzU - tak taki dostałem obrazek, więc design nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 wow, jestes geniuszem,,,,: ], mam pyt robisz to do jakiegos konkretnego celu, czy dla wlasnej przyjemnosci ?, bardzo podoba mi sie twoj LP : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 koMic - dawno nic nie robiłem dla własnej przyjemności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Coraz lepiej, zaczynasz wymiatać w game arcie. Dwa kciuki w górę, aleluja i do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi