Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:)

Dawno nic nie umieszczałem..praca, praca, praca.

Wrzucam moją ostatnią figurkę.

Ciekaw jestem waszego zdania..więc komentarze mile widziane:)

Pozdrawiam

Podziękowania dla JESION'a za pomoc przy fotach;)

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sansserif-zależało mi na tym by postać było rubaszna:), więc niektóre cześci jej ciała są karykaturalne.na pomysł samej postaci złożyło się wiele inspirującyhc mnie gadów,gollumów i innych nietoperzy;)

Simple_man-bardzo możliwe że widziałeś koncept tej postaci który imieściłem na forum w speedach lub gdzie indziej w sieci;)...trochę mi sie zeszło ze skończeniem tej figurki

Napisano

[Leru mode on] zmien temat na zgodny z regula.. bla... bla... bla... [Leru mode off]

interesujaca pracka.

pozdrawiam :)

Napisano
[Leru mode on] zmien temat na zgodny z regula.. bla... bla... bla... [Leru mode off]

co tu chcesz Leru porządny chłopak...taki ma obowiązek :P

a co do

fajna , super realistyczny render, powiedz w czym renderowałes ? pokazesz siatke ? to zbrush ?
to najpierw napisałem w shucie ze robie sobie jaja żeby nie było ze nie umiem odróżnic ;) poza tym kiedys dawałes siateczke a teraz już nie dasz ?? to moze ja ?? http://www.andreas-griesser.de/live/archives/wire_fence.jpg pozdrawiam ;)
Napisano

no smart :) świetnie, że go skończyłeś.

Przyczepiłbym się do nóg, a szczególnie tylnych. Bardzo dziwne jest umięśnienie, nogi jakby zaraz miały opaść :/ rozumiem karykatura, ale karykatury powstają na bazie tego co istnieje więc myślę, że tu raczej naśladownictwo by było bardziej na miejscu. Chodzi o to jak mają tylne kończyny zbudowane np lwy, psy czy inne koty czy krewniacy wilków. Tu ubolewam.

Głowa jednak jest bardzo przyjemna. Biorąc pod uwagę materiał w których nie łatwo taką dokładność osiągnąc to wyszło Ci to super. Szczególnie zbliżenie na twarz jest ciekawe. Ładnie osiągnąłeś zmarszczki i wgłębienia w skórze (zalatuje to mi smellybug`iem ale to chyba dobrze, nauka nie idzie w las :]). Na zdjęciach też jest ładnie gładka na rzeźba. To też plus (znów biorąc pod uwagę materiał). Uszy lepiej wyglądają z boku, ich zagięcia.

Ogólnie myślę, że można promować to co zrobiłeś mimo błędów. :)

pozdrawiam

arevulopapo -> LOL :D

Napisano

IMHO słodziutki- chrzanić realizmy. Jak to rozmnażasz, ile kosztuje i czy napewno strawi teściową ?

Napisano

Dziękuje wszystkim, nie spodziewałem sie tak dużego odzewu:)

zainteresowanych postępem w pracach nad grą zapraszam na:

http://www.aazero.com

Hindus-dzięki za siatke, rozwiałeś wszelkie wątpliwości;)pozdrawiam

Leru-oj długa jest lista błędów jakie popełniłem przy tej figurce, jednak

eliminuje to popełnienie ich w pszyszłych pracach;)

RK-pewnie że strawi:D! zobacz na jego brzuch:P Jeśli chodzi o odlew

to na razie ucze sie rzeźbić, potem naucze się odlewać.

MasterKiełbaster-ja nie trzydowiec :/ ale fajnie by było zobaczyc jak

się gnida łasi o kawał ścierwa od swego równie pazernego pana ;)

pozdrawiam:)

Napisano

w du&@*% wam się poprzewracało z tym zbrushem

miałem to paskudztwo w łapach i wiesz, że w/g mnie szczęka jest za płaska, nos w stosunku do roli jaką pełni jest za mały, mam wątpliwości co to anatomii tylnych łap, a tylne 'stopy' są za małe i jeszcze ten wielki brzuch, tylko mu przeszkadza, łączenie nasady czaszki z szyją wymaga dopracowania, inaczej sobie go wyobrażam ;) za to skóra na grzbiecie, krzyżu i ogonie pierwsza klasa

poważnie, świetna robota. nie maluj go !! taki jest git

Gość raminez
Napisano

orginalna postac ...bylo by duzo ciekawiej gdyby byly wieksze rendery ( wiem ze serwer forum jest skromny) ..ale mozna by lepiej przyjzec sie postaci ...brawo za orginalnosc..pozdro

Napisano

Giorgione-toto ma około 30-25 cm długości i wysokości około 12 cm ;)

widziałem Twoją stronke, masz świetne rysunki! najlepszy gość z dzikim bicepsem;)

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności