Skocz do zawartości

Który temat wybierasz? 368 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który temat wybierasz?

• ... zabawki
      10
    • Grzech
      13
    • Kobieta idealna
      35
    • Maszyny bojowe
      99
    • Moment krytyczny
      68
    • Pojedynek tytanów
      59
    • Postać z gry/filmu
      12
    • Scena bibilijna
      24
    • Twierdza
      23
    • Wreszcie wolni
      25

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych i zagladających!

"Nadejszla wiekopomna chwila...".

Widnieją przed Wami tematy z których możecie wybrać jeden.

Będzie on tematem równolegle rozgrywającej się Bitwy zarówno 3D jak i 2D.

Wszystkie tu przedstawione propozycje są Waszymi pomysłami.

Zostały one ułożone w kolejności alfabetycznej, ich interpretację pozostawiamy Wam.

Zaraz po zakończeniu sondy rozpoczyna się Bitwa.

Zapraszamy zatem do oddania głosu i zatarcia rączej!

Nadchodzi kolejna Bitwa! :D

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 32,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trudna decyzja zwłaszcze że tematów mało do wyboru, prawde mówiąc to liczyłem że znajdzie się tu jeszcze troche innych.

Napisano

ja juz w sumie mam koncept i na maszyny bojowe i na moment krytyczny sasasaaa

tematy naprawde sliczne, więc ogólnie zadowolenie panuje, bo co nie wypadnie to i tak bedzie sweet ;]

Napisano

No i wybrałem: Moment krytyczny

Wiem mało orginalnie ale już mam koncept

Teraz tylko go dochować przez te 6 dni

Napisano

Mało tematów ? "Popowiększali się i w dupach się poprzewracało" jak mawiał szyszkownik. Pomyśl że mógł być jeden narzucony i bez żadnych dyskusji.

Napisano

"Wreszcie wolni" to chyba najgłębszy temat z zaproponowanych, dlatego jestem za nim.

Napisano
  • Autor

Oooo Simple_man przykro mi :/ teraz Ci musimy mózg wyprać...

Bardzo mnie to cieszy Panowie, że jest ok :) Dzięki za oddane już głosy!

Napisano

Wiedziałem że tak będzie z tym momentem krytycznym że dacie się ponieść zbiorowej halucynacji.

:) . Jak na początek jest OK

Napisano

dobra starczy glosowania :P i tak juz wiemy ktory temat wygra wiec :]

ja juz sie nie moge doczekac uhh

Napisano
  • Autor

tweety -> jak najbardziej, to już było ustalone z góry przez (jak to Salvator określił) gtw ;)

Napisano

poszedł głos na scenę biblijną. (mogłeś jednak leru nie kroić tak tego tematu)

Napisano

Swój głos oddałem na pojedynek tytanów - jak sesja i robota da, to się pierwszy raz do bitwy włączę. Pozdr.

Napisano

No fajne tematy, az trudno sie zdecydowac, jednak pojedynek tytanów moze być bardzo fajny.

Napisano

ja tam głosuje na Kobiete Idealna...juz dawno powinna byc bitwa na ładne laski:)

Napisano

Pojedynek Tytanów, Moment Krytyczny i Maszyny bojowe :) . Mozna serio ladne arty wykombinowac :)

Napisano

Biorąc pod uwagę, że to bedzie takze temat Bitwy 2D to 'maszyny bojowe' mnie nie kreca.

Napisano

ja jestem za tytanami, dobre tematy, ah bitwa na wakacje mmmmm tego potrzeba, senks panowie moderatorowie, pozdr

Napisano

ej nie no panowie podbijajcie 'pojedynek tytanów' :/ bo spada nam powoli ;)

Napisano

Postać z gry/filmu jakos tak proponowalem to do poprzedniej odslony ;p

Napisano

maszyny bojowe mnie 3d pasuja... 2d mi pasuje pojedynek tytanow (mozna brac udzial w 2 bitwach nie?;P). Czyli po dlugim namysle stawiam na maszyny bojowe

Napisano

Hehe widzę, że trafiłem z tematem pojedynku :) Dla tych, których przeraża organika - zawsze można zrobić walczące roboty (i macie coś z maszyn bojowych wtedy).

Głosujcie na pojedynek tytanów! (eh ta propaganda ;) )

Napisano

równie dobrze pojedynek tytanów może być w maszynach bojowych :P

głosujcie na MASZYNY ! duuuuże pole do popisu, większe niż w tytanach! haha LOL!:D

Napisano

jeee!!! Maszyny gora. :D

Juz mam pomysl na maszynke, oby tak zostalo. :)

Napisano

Temat "moment krytyczny" wg mnie jest bardzo szeroki, mozna go wyrazic na wiele sposobow dlatego glosuje za. A maszyny wojenne to jak dla mnie troche dretwy temat, bo co wystarczy wyszukac jakies obrazy katapulty i wymodelowac. Na boga przeciez jestemy artystami, poglowkujcie troche :)

Napisano

Ja oddałem swój głos na MASZYNY BOJOWE . Mam fajny pomysł i mam nadzieje że wreszcie będe mógł się wykazać :) Pozdrawiam !!

Napisano

Ludziska tylko i wyłącznie pojedynek tytanów. Jak ktoś szuka głębi to niech se studnie znajdzie. To ma być totalna rozpierducha, rozwałka jakiej świat nie widział, Ogień krew flaki i takie tam inne. O ludzie zadyma na masakrę dwie olbrzymie postacie zwierające się w walce o byt a w tle błyska... Aparat reportera z wyborczej :)

Napisano

ehhh no jak juz ktos napisal maloambitnie z pozoru, moment krytyczny, nie mam tego poukladanego jeszcze w glowie, ale baaaardzo mi sie podobaja mozliwosci jakie daje temat,... jezsczcze 1 blagam o czas pracy minimum do wrzesnia, wakacje to trodny okres i wbrwe pozorom malo czasu: ]

a tak apropo 'pojedynek' moze sie zawierac w 'momencie'... np upadania: ]

kolejne apropo 'maszyny' tez da sie wciepac do tematu 'moment'... juz widze ta eksplozje glownego reaktora ktory z powodu przegrzania rdzenia xenonowego wypala dziure wielkosci boiska do rugby: ]

Napisano

And my vote goes for ... Postać z gry/filmu

Uh ah, ale byloby fajnie, gdyby ten wygral :).

Napisano
Ludziska tylko i wyłącznie pojedynek tytanów. Jak ktoś szuka głębi to niech se studnie znajdzie. To ma być totalna rozpierducha, rozwałka jakiej świat nie widział, Ogień krew flaki i takie tam inne. O ludzie zadyma na masakrę dwie olbrzymie postacie zwierające się w walce o byt a w tle błyska... Aparat reportera z wyborczej :)

Hmm imo niekoniecznie musza byc flaki i krew : o. Przeciez mozna to inaczej przedstawic :P

EDIT:

Sry za post pod postem, ale za pozno zauwazylem :/.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności