Skocz do zawarto艣ci

Kt贸ry temat wybierasz? 368 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. Kt贸ry temat wybierasz?

• ... zabawki
      10
    • Grzech
      13
    • Kobieta idealna
      35
    • Maszyny bojowe
      99
    • Moment krytyczny
      68
    • Pojedynek tytan贸w
      59
    • Posta膰 z gry/filmu
      12
    • Scena bibilijna
      24
    • Twierdza
      23
    • Wreszcie wolni
      25

Aby zag艂osowa膰 w tej ankiecie, prosimy si臋 zalogowa膰 lub zarejestrowa膰.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych i zagladaj膮cych!

"Nadejszla wiekopomna chwila...".

Widniej膮 przed Wami tematy z kt贸rych mo偶ecie wybra膰 jeden.

B臋dzie on tematem r贸wnolegle rozgrywaj膮cej si臋 Bitwy zar贸wno 3D jak i 2D.

Wszystkie tu przedstawione propozycje s膮 Waszymi pomys艂ami.

Zosta艂y one u艂o偶one w kolejno艣ci alfabetycznej, ich interpretacj臋 pozostawiamy Wam.

Zaraz po zako艅czeniu sondy rozpoczyna si臋 Bitwa.

Zapraszamy zatem do oddania g艂osu i zatarcia r膮czej!

Nadchodzi kolejna Bitwa! :D

• Odpowiedzi 239
  • Wy艣wietle艅 33,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trudna decyzja zw艂aszcze 偶e temat贸w ma艂o do wyboru, prawde m贸wi膮c to liczy艂em 偶e znajdzie si臋 tu jeszcze troche innych.

Napisano

ja juz w sumie mam koncept i na maszyny bojowe i na moment krytyczny sasasaaa

tematy naprawde sliczne, wi臋c og贸lnie zadowolenie panuje, bo co nie wypadnie to i tak bedzie sweet ;]

Napisano

No i wybra艂em: Moment krytyczny

Wiem ma艂o orginalnie ale ju偶 mam koncept

Teraz tylko go dochowa膰 przez te 6 dni

Napisano

Ma艂o temat贸w ? "Popowi臋kszali si臋 i w dupach si臋 poprzewraca艂o" jak mawia艂 szyszkownik. Pomy艣l 偶e m贸g艂 by膰 jeden narzucony i bez 偶adnych dyskusji.

Napisano

"Wreszcie wolni" to chyba najg艂臋bszy temat z zaproponowanych, dlatego jestem za nim.

Napisano
  • Autor

Oooo Simple_man przykro mi :/ teraz Ci musimy m贸zg wypra膰...

Bardzo mnie to cieszy Panowie, 偶e jest ok :) Dzi臋ki za oddane ju偶 g艂osy!

Napisano

Wiedzia艂em 偶e tak b臋dzie z tym momentem krytycznym 偶e dacie si臋 ponie艣膰 zbiorowej halucynacji.

:) . Jak na pocz膮tek jest OK

Napisano

dobra starczy glosowania :P i tak juz wiemy ktory temat wygra wiec :]

ja juz sie nie moge doczekac uhh

Napisano
  • Autor

tweety -> jak najbardziej, to ju偶 by艂o ustalone z g贸ry przez (jak to Salvator okre艣li艂) gtw ;)

Napisano

poszed艂 g艂os na scen臋 biblijn膮. (mog艂e艣 jednak leru nie kroi膰 tak tego tematu)

Napisano

Sw贸j g艂os odda艂em na pojedynek tytan贸w - jak sesja i robota da, to si臋 pierwszy raz do bitwy w艂膮cz臋. Pozdr.

Napisano

No fajne tematy, az trudno sie zdecydowac, jednak pojedynek tytan贸w moze by膰 bardzo fajny.

Napisano

ja tam g艂osuje na Kobiete Idealna...juz dawno powinna byc bitwa na 艂adne laski:)

Napisano

Pojedynek Tytan贸w, Moment Krytyczny i Maszyny bojowe :) . Mozna serio ladne arty wykombinowac :)

Napisano

Bior膮c pod uwag臋, 偶e to bedzie takze temat Bitwy 2D to 'maszyny bojowe' mnie nie kreca.

Napisano

ja jestem za tytanami, dobre tematy, ah bitwa na wakacje mmmmm tego potrzeba, senks panowie moderatorowie, pozdr

Napisano

ej nie no panowie podbijajcie 'pojedynek tytan贸w' :/ bo spada nam powoli ;)

Napisano

Posta膰 z gry/filmu jakos tak proponowalem to do poprzedniej odslony ;p

Napisano

maszyny bojowe mnie 3d pasuja... 2d mi pasuje pojedynek tytanow (mozna brac udzial w 2 bitwach nie?;P). Czyli po dlugim namysle stawiam na maszyny bojowe

Napisano

Hehe widz臋, 偶e trafi艂em z tematem pojedynku :) Dla tych, kt贸rych przera偶a organika - zawsze mo偶na zrobi膰 walcz膮ce roboty (i macie co艣 z maszyn bojowych wtedy).

G艂osujcie na pojedynek tytan贸w! (eh ta propaganda ;) )

Napisano

r贸wnie dobrze pojedynek tytan贸w mo偶e by膰 w maszynach bojowych :P

g艂osujcie na MASZYNY ! duuuu偶e pole do popisu, wi臋ksze ni偶 w tytanach! haha LOL!:D

Napisano

jeee!!! Maszyny gora. :D

Juz mam pomysl na maszynke, oby tak zostalo. :)

Napisano

Temat "moment krytyczny" wg mnie jest bardzo szeroki, mozna go wyrazic na wiele sposobow dlatego glosuje za. A maszyny wojenne to jak dla mnie troche dretwy temat, bo co wystarczy wyszukac jakies obrazy katapulty i wymodelowac. Na boga przeciez jestemy artystami, poglowkujcie troche :)

Napisano

Ja odda艂em sw贸j g艂os na MASZYNY BOJOWE . Mam fajny pomys艂 i mam nadzieje 偶e wreszcie b臋de m贸g艂 si臋 wykaza膰 :) Pozdrawiam !!

Napisano

Ludziska tylko i wy艂膮cznie pojedynek tytan贸w. Jak kto艣 szuka g艂臋bi to niech se studnie znajdzie. To ma by膰 totalna rozpierducha, rozwa艂ka jakiej 艣wiat nie widzia艂, Ogie艅 krew flaki i takie tam inne. O ludzie zadyma na masakr臋 dwie olbrzymie postacie zwieraj膮ce si臋 w walce o byt a w tle b艂yska... Aparat reportera z wyborczej :)

Napisano

ehhh no jak juz ktos napisal maloambitnie z pozoru, moment krytyczny, nie mam tego poukladanego jeszcze w glowie, ale baaaardzo mi sie podobaja mozliwosci jakie daje temat,... jezsczcze 1 blagam o czas pracy minimum do wrzesnia, wakacje to trodny okres i wbrwe pozorom malo czasu: ]

a tak apropo 'pojedynek' moze sie zawierac w 'momencie'... np upadania: ]

kolejne apropo 'maszyny' tez da sie wciepac do tematu 'moment'... juz widze ta eksplozje glownego reaktora ktory z powodu przegrzania rdzenia xenonowego wypala dziure wielkosci boiska do rugby: ]

Napisano

And my vote goes for ... Posta膰 z gry/filmu

Uh ah, ale byloby fajnie, gdyby ten wygral :).

Napisano
Ludziska tylko i wy艂膮cznie pojedynek tytan贸w. Jak kto艣 szuka g艂臋bi to niech se studnie znajdzie. To ma by膰 totalna rozpierducha, rozwa艂ka jakiej 艣wiat nie widzia艂, Ogie艅 krew flaki i takie tam inne. O ludzie zadyma na masakr臋 dwie olbrzymie postacie zwieraj膮ce si臋 w walce o byt a w tle b艂yska... Aparat reportera z wyborczej :)

Hmm imo niekoniecznie musza byc flaki i krew : o. Przeciez mozna to inaczej przedstawic :P

EDIT:

Sry za post pod postem, ale za pozno zauwazylem :/.

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci