Skocz do zawartości

Który temat wybierasz?  

368 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który temat wybierasz?

• ... zabawki
      10
    • Grzech
      13
    • Kobieta idealna
      35
    • Maszyny bojowe
      99
    • Moment krytyczny
      68
    • Pojedynek tytanów
      59
    • Postać z gry/filmu
      12
    • Scena bibilijna
      24
    • Twierdza
      23
    • Wreszcie wolni
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ludzie glosujcie na moment krytyczny bo na bitwie beda same czolgi,samoloty i okrety ;(

pierdoły, czy maszyny bojowe muszą mieć tylko takie znamiona :P

Użyjcie fantazji:P

Nie ważnie jaki tema tędzie wybrany ja tam z prewnoscią wezmę udział w bitwie :P

Pozdr

girgione

Napisano

Może ja się za bardzo nieznam w temacie ale bardzo chętnie bym sobie pooglądał pracki z tematu mement krytyczny :) a co do maszyn bojowych to pewnie prace by były dosyć podobne do siebie a moment krytyczny hmmm chyba w sumie też mogą być podobne. ale co tam wybrałem moment krytyczny :P

Napisano

wiem wiem grzech się raczej nie przebije ale jak by popatrzeć na to z szerszej perspektywy to w temacie można upchnąć wszystko

Kobieta idealna

Maszyny bojowe

Moment krytyczny

Pojedynek tytanów

Napisano

felav --> jak już zostało napisane każdy temat ma takie możliwości jak głęboka twoja wyobraźnia, w niektórych poprostu trudbiej się idzie na dól tej wyobraźni

PS: rocznica mojej rejestracji pokrywa sę z data rozpoczęcia bitwy, to musi cos znaczyć:)

Napisano
Knysha --> Marne szans eże ten temat się podniesie ale zawsze możesz przecierz skoczyć do kafei i pare kont założyć:D

A tam. Malo kolegow ma neostrade i zmienne ip ;)?

Napisano

Cóż... już raczej wiadomo, który temat wygra :/ Mam alternatywny pomysł na te "maszyny", ale boję się żeby nie znadinterpretować tematu. Maszyny bojowe to IMO dość ograniczony temat - jeśli zaczniemy za bardzo wydziwiać to odejdziemy od tematu.

Napisano

eh te maszyny .tylko wojna i wojna wam w głowach .Mało Wam jej.Bedzie pełno dziwnych robotów i pojazdów sf zywcem wzietych z gier komp.Wszedzie tego pełno:(

ps.głosowałem na moment krytyczny

Napisano

kozioo --> nie był by tego taki pewien, ja tam wieże w inwęcje i pomysłowośc uczestników. Tak jak napisał Leru może to mić amerykański żołnierz albo doberman jak równierz mech z matrixa.

Napisano

Inwencja inwencją, ale pierwszym skojarzeniem z "maszyna bojowa" jest mech/czołg, albo coś w tym rodzaju. A to wg mnie nie jest dobrze.

PS: matrixowy mech niezbyt mi pasuje na przykład nietuzinkowego potraktowania tematu ;)

Napisano

"pierwszym skojarzeniem z "maszyna bojowa" jest mech/czołg, albo coś w tym rodzaju. A to wg mnie nie jest dobrze."

Pierwsze skojarzenia nigdy nie sa dobre.

Kozioo, nie marudz;) Co bitwe jest to samo - jednym sie podoba, drugim nie, i kazdy chce przekonac druga strone do swoich racji. Cos to daje?

Z maszyn bojowych, jak z kazdego tematu, mozna wyciagnac duzo. Jak ktos jest marny, to i z super swietnego tematu niczego nie zrobi.

Napisano

Zgadzam sie z przedmowca i wlasnie zastanawiam sie nad oddaniem glosu. Bo narazie wynik wskazuje na te maszyny.. no ale nigdy nic nie wiadomo :D Z Kozieem tez sie zgodze, ..boje sie nawalu robotow. Dlatego poczekam i sie zastanowie co wybrac, choc wiem ze te bardziej "ambitne" tematy i tak nie dadza rady...

Napisano

Boze ale narzekacie.. sonda to nie jest głos jednej osoby, tylko użytkowników forum

skoro wyraźna większość opowiada się za maszynami, to znaczy ze im to odpowiada..

troche luzu..

Napisano

I to mi sie podoba. :)

Wreszcie jakies pozytywne odzewy.

BTW: Ja prawdopodobnie bede robil tez czolg przez duze C. :D

Nie bijcie prosze. ;)

pozdrawiam

Napisano

moim zdaniem troche kiepski czas zostal wybrany na ta bitwe bo....

ja mam jeszcze sesje, a raczej jej poczatek :(

gdyby nie to z checia wziąłbym udział.

jako nowicjusz..

a tak nici z balu:(

Napisano

Czas na bitwe bardzo dobry ... Ja mam całe wakacje wolne - i będe mógł się spokojnie zająć robotą w maxie :P Moze nawet uda mi się stworzyć coś " niezłego " - ZOBACZYMY

Napisano

a tak wogole jak wspomnialem jestem tu nowy i gdzie moge znalesc jakis regulamin bitwy? czy wogole cos takiego istnieje? ew na czym ona dokladnie polega...

z gory thx za odpowiedz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności