Leleń Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 moze zycie z oczu cpuna^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 hehehe dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 [..] jak ja nie cierpie isc na latwizne !!!!!Ale wlasnie idziesz na latwizne wymyslajac temat, ktory jest prawie gotowym pomyslem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no to wychodzi tak, ze jeden temat jaki sobie chcecie, a drogi to projekt+wizka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Dobrze gada, dac mu wafla. :) I zeby bylo jasne, Kuciel, ja do twojej propozycji tematu nic nie mam, bo sam chetnie bym jakas elektrownie zrobil. ;) Ale cos tak czuje, ze ten temat nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ja się zgodze na wszytsko byle nie było organiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 organika musi byc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Reaktor to może i jest pomysł do wykoniania ale ogólnie jak na pomysł to do kitu. Ja nadal jestem za Fabryką. Albo coś z animacją, bo widać że ludzie nie rozwijają się w tym kierunku, a można by przedstawić może jakiś przelot po krajobrazie. Fabryka albo, Bazar, Jarmark coś takiego. Jak najbardziej jestem za rzeką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Zbliża się dzień zmarłych i pomyślałem sobie, że temat nowej bitwy mógł by dotyczyć właśnie Hallowen, jakieś duszki, wampirki..opuszczone zamczysko...coś tego typu. Dokładnego pomysłu nie mam. Co prawda nowa bitwa może byc za kilka miechów dopiero ale co tam... ...cmentarz jakiś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Szpoko RA ja poprostu podchodze do tego tak ze nawet prosty temat trzeba przemyslec aby go ladnie pokazac a nie poprostu zwykle zdjecie i zero pomyslowosci nie to zebym sie czepial czy cus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 hmmm, temat, moze by, moze by...rozwalke, czyli jakies zniszczenie, demolka, degradacja i destrukcja, piekny temat, i mnustwo mnustwo ciekawych rzeczy mozna zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jp Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 A ja wciąż proponuję: 1. Koniec poszukiwań 2. Klatka z filmu. 3. Miejsce pracy. Ktoś jeszcze za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 a moze bohater filmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Vetis - prezydent nie może być tematem bitwy ;) a może : 1. IV Rzeczpospolita - wizja przyszłości :D 2. 1 dama z łasiczką (albo z kaczuszką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 może jakaś animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Jp ma bardzo dobry pomysł z tym końcem poszukiwań,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Cruzh3r, ten pomysł z walk trhough bardzo mi pasi. Tylko to musiałby być bonus do 3d albo wręcz odrębny konkurs. Organika jakas musi być w jednym chociaz temacie. Jak już temat przemysłowy, to fabryka daje wiekszą nieco dowolnośc, niz elektrownia, ale nadal wymusza przemyslaną pracę. I nadal można zrobic to z dużym rozmachem. Poza tym, Kuciel, jak inni odwalą kiszkę, to łatwiej będzie wygrac tym, którzy sie przyłożą. Ja tez nie lubię czegoś robić połowicznie. Poza tym uwazam, że niezaleznie który temat wygra, to nalezy sie skupic na pracy własnej, a nie cudzej, wówczas łatwiej sie osiąga dobre efekty. Poza tym temat Fabryka pasuje mi bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Fabryka kaczorow to bylo by cos lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Mi się spodobał pomysł z karykatura...może być fajnie, czasem śmiesznie. Gotyk też wydaje się ciekawy ale to chyba o architekture wtedy chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 a może taki temat: "siła/bezsilność" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 CzAk1 - czy ja wiem czy gotyk to tylko arch. Popatzr ktoś robi scene: Gotycka katedra, strzelista i smukła. Jej wnętrze rozświetlone miękkim i ciepłym swiatłem świec. Na zewnątrz szaleje posepna burza która pozbawia barw brutalny świat. Na kamiennym ołtażu nakrytym purpurowym obrusem z starannie zrobionymi, wprawną ręką mnicha złotymi zdobieniami, lezy trumna. Trumna jak kazda inna, ciemna, wylozona aksamitem lecz w niej piękna kobieta o prostych czarnych włosach, bladej nawet jak na zwłoki skórze i czarnych wargach. Na jej szyi swobodnie wisi naszyjnik z odwróconym krzyżem a na piersi widnieje wypalone znamie w kształcie odwróconego pentagramu. Widzisz gotyk to nie tylko arch, to tylko jedden z wielu przykładów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ...a w tle gra kapella złożona z dziwnych ludzi mających brody zaplecione w warkocze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Gotycka katedra, strzelista i smukła. Jej wnętrze rozświetlone miękkim i ciepłym swiatłem świec. Na zewnątrz szaleje posepna burza która pozbawia barw brutalny świat. Na kamiennym ołtażu nakrytym purpurowym obrusem z starannie zrobionymi, wprawną ręką mnicha złotymi zdobieniami, lezy trumna. Trumna jak kazda inna, ciemna, wylozona aksamitem lecz w niej piękna kobieta o prostych czarnych włosach, bladej nawet jak na zwłoki skórze i czarnych wargach. Na jej szyi swobodnie wisi naszyjnik z odwróconym krzyżem a na piersi widnieje wypalone znamie w kształcie odwróconego pentagramu.Ja juz sie boje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Gotycka katedra, strzelista i smukła. Jej wnętrze rozświetlone miękkim i ciepłym swiatłem świec. Na zewnątrz szaleje posepna burza która pozbawia barw brutalny świat... Czyli, że co?:) Jasne, że weim. Trzeba pamiętac takrze, że gotyk rozwinął się w średniowieczu więc tworząc prace o gotyku mozna np. stworzyć scenę ee...życię w średniowiecznej Francuskiej mieścinie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 owszem, podałem temat mocno z pogranicza fantasy ale jak najbardzoej mozna chyba robić wszystko co gotyckie, na upartego kolekcje ubrań gotyckich na nowiczesnym wybiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 A ja wciąż proponuję: 1. Koniec poszukiwań 2. Klatka z filmu. 3. Miejsce pracy. Ktoś jeszcze za? Koniec poszukiwań! - jestem za!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 "proste & piekne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Piękno zycia, Piękno świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Piękno zycia, Piękno świata nie za bardzo s-f? :P a tak na serio to nie wiem jak by to przedstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ja nadal sie upieram przy demolce, musi dziac sie jakas akcja, neiwiem bitwa, wypadek coolwiek byle by bylo maxymalnie naladowane akcja, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Rok 2055 :) Ot wpadlem. Ogolnie postep swiata za 50 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 illy jestem za nawet kurde bardzo :D ten temat musi byc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 AGmakonts nie wazne. Tak tylko sobie pieprze trzy po trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 CzAk1 - nie no looz tak tylko joke'owałem A tu taka mała lista tematów które mi się najbardziej podobaja i kilku nowych: Fabryka Gotyk Koniec poszukiwań Wizja przysłości Miasto duchów Samobójstwo Krypta dawnych władców Wspomnienia Pogrzeb Drago śmierci/ Droga umarłych Noc chwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ...."inni".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 avenger'z top three :) Koniec Poszukiwań Siła Żywiołu Wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oli Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ogulnie wam powiem ze dopuscimy maszyny do najwiekszego zrodla wiedzy i wytna nas w pien! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Witam na forum, Oli. :) Pomysł z miastem duchów świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YacieK Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Railways/Koleje Sztorm Rok 2112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Oo miasto duchow to by bylo cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 super bohaterowie in akszyn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Może "Prosta historia", lub "Bohaterowie naszej wyobraźni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 klicek dobrze prawi ! super bohaterowie in ekszyn rulezzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Ano prawda, bohaterowie w akcji sa calkiem. Nawet mi pod kopulka jakis pomysl sie telepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 "siła/bezsilność" "inny świat" "upadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 "Life after Death" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 DraB - a może Piece of mind albo somwhere in time;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 A mi sie i tak karykatura podoba...ale to ciężki temat...ciężko postac dobrą wymodelować a karykature to juz wogóle:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireHunter Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 hmm biorac pod uwage to co sie dzieje ostatnio na forum to proponjue jakis temat z heros w tle bo zauwazylem ze straszna popularnosc ma watek Heroes Battle co chyba sie przelozy na jakosc a przedewszystkim popularnosc tej edycji bityw.Oczywiscie, o ile nie bedzie to temat odtworczy ale mysle ze to sia da jakos latwo wymanipulowac. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 rok 2055 (ktos juz podawal ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi