Napisano 28 Czerwiec 200519 l Tradycyjnie najpierw concept art (zaznaczam ze nie moj ) aa no i dodam jeszcze ze bardzo luznie sie czymalem tego CcA - zalezalo mi na takim slodkim wygladzie - wiedz nie obrazcie sie ze jest troche ze tak powiem wykastrowany :) TX TX Na dzisiaj to wszystko :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l wow ! tylko tyle powiem :D niema sie do czego przyczepic !! po prostu pieknie !!
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Model wyśmienity!!! Będzie jeszcze jakaś pojechana scenka z nim w roli głównej?
Napisano 28 Czerwiec 200519 l no bardzo fajne wyszło... ale ciekaw jest jak by to bez tej siatki wyglądało a swoją drogą mogleś dorobuć mu troche kudłów tak jak na concepcie, mimo to i tak zajefajne... aj bym takiego nie zrobił :P
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Autor chveti -> Stanowczo za duzo - wiec robie powoli wersje LOW poly (tak do 8000 trisow - coby mozna bylo zaanimowac tego misiaczka ) MOTHMAN -> tak :) (czesc jest juz nawet skonczona) Ufol -> prawie tak samo bedzie wygladalo :) poniewaz siateczka jest bardzo cieniutka :) Co do wloskow to niestarczylo mi czasu a musialem ta pracke miec skonczona na dzisiaj.
Napisano 28 Czerwiec 200519 l zawsze prosi się siatkę, ale czy można prosic o postać bez siateczki ? pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz ;)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l naprawde świetne i wogóle wypas, miodzio, masakra i zabiłeś nie i spadłem z krzesła... tylko że nic nie widze :/:( wrzuć linki peace
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Ja wrzuce linki mam nadzieje ze Barton sie nie obrazi jezeli cos nie bedzie pasowalo pisz odrazu usune :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l juz napisałem że mi sie podoba i to bardzo ale mam pare pytań: 1. pewnie głupio na tym wyjde ale jak zrobić właśnie taki render jak ten żeby było widać siatkę? 2. czy tak jak inni - możesz pokazać renderka bez tej siatki? troche psuje wrażenie przestrzeni i prawie bumpa nie widać 3. jakiego shadera użyłeś? 4. czemu te czaszki na lasce są tak dziwnie jakoś zamocowane? pozdr
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Ufol siatke widac prawdopodobnie daltego bo jest na mapie ktora takze jest zamieszczona wiec widac. Co do samego projekciku, bardzo fajny = ladny model i texturki (poza textura czaszki ktorj czegos brakuje bo model jest bardzo fajny jednak z texturami duzoo traci ) pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200519 l no tera to jo uwidział i naprawde mi trampki spadły ;) jest taki słodki..... :D peace
Napisano 29 Czerwiec 200519 l i to jest to co mi sie podoba :] normalnie 5stars for me ;) powinienes wykorzystac to w bitwie :P w czym textura deep/body paint ? gratulacje ukonczonej pracki - nadodatek na takim poziomie :]
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Bardzo fajnie sie prezentuje :) Czekam na jakąś scenkę z tym pasibrzuchem. Troche (ale tylko troszkę!) taki zbyt bajkowy mi sie wydaje, przez te teksturki chyba. Sa takie jaskrawe... Ja bym dodał jakies krostki gdzieniegdzie i ze dwie blizny i by było good. Pozdrawiam, Maciek. EDIT: Aha, no i czym robiłeś teksturki?
Napisano 29 Czerwiec 200519 l a ja powiem ze teksturka nie jest jakas rewelka, jakiej wlasciwie rozdz ? wg mnie z teksturki wiecej mozna wyciagnac, ale model to juz jest rewelka :D , a kto robil koncept ? tez bardzo ladny pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200519 l fajne wykonanie, tylko miesnie ci sie cos pomylily. Calkiem wymyslone ;]
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Nie no bomba zarówno model jak i texturki ale przyłączm się do prośby o render bez siatencji;)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Modelowanie miodzio. Co do tekstur to moim zdaniem nie trafles z kolorami, kojaza sie dropsami albo cukierkami i orenzada;)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Konkrecik! Oj chcialbym takie ladne teksturki robic i w ogole takie przyjemne rzeczy "konstruowac"... bardzo fajne, to teraz jeszcze jakies otoczenie i bedzie piekna scena...
Napisano 30 Czerwiec 200519 l mam nadzieje że zabierzesz się za zrobienie jakiegoś owłosienia ;) nieno tak pozatym jest git może nie tak jak oryginał ale daje rade
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Zelazniak masz racje tekstury technicznie bez zastrzezen ale te kolory..... bleeeeeee
Napisano 4 Lipiec 200519 l Jep!. Dopiero teraz zauwazylem ten watek. :/ TO jest przesliczne. Jestes moim teksturkowym mistrzem. ave! pozdrawiam
Napisano 6 Lipiec 200519 l niom fajnie i kolorowo bardzo ladne, czaszka juz gorsza te wloski to widac ze juz zadlugo nie walczyles z nimi :) ale ogrom pracy powala!
Napisano 7 Lipiec 200519 l super praca, bardzo mi się podoba, dobrze wymodelowane i nie ma się do czego przyczepić, pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200519 l Barton - moje uznanie! Podziel się z nami jakiego sposobu użyłeś do oteksturowania (standardowy texporter+PS?)