KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 KLICEK - znudzi Ci się kiedyś modelowanie? :P[...] oj nawet nie masz pojecia co przezywam jak mysle ze bede musial jeszcze robic kilka postaci ... juz wolal bym robic wazoniki :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Ten actimel ma jakis domieszki? wunderba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Asfalton musisz zapytac Jarka bo to on dostarcza te magiczne buteleczki :D mini apd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 asfalton - przede wszystkim żywe kultury bakterii !! oraz L.acidophilus i Bifidobacterium, mleko ,skrobia modyfikowana itp ;) ale Klickowi dosypuję trochę amfy na poprawienie prędkości modelowania ale widze że muszę zmniejszyć dawkę bo się chłopina zajedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 actimel :D jeeee. da sie jakos do waszej parti aktimela wstapic ? :D modelik fajnie wychodzi. koles bedzie lysy czy dasz mu jakies male hair ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Zibi_PL koles prawdopodobnie bedzie lysy , co do naszej parti nie nie mam pojecia czy sie da czy nie :))) i kolejny apdejt cala bryla juz zakonczona pozostalo mi do zrobienia laska, jakis roznaniec i cos tam jeszcze prawdopodobnie poprawie material dodam jakis pas i cos tam jeszcze ;) i moze podetajluje jeszcze naszego pana ale musze sie dogadac z Jarasem gdzie on bedzie stal i ile z tego co robie teraz bedzie widoczne . Wiec prawdopodobnie go zostawiam teraz tak jak jest ... i lece robic inne gowienka :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 klicek opanuj się!! zbyt szybki modelowanie grozi na starość zwyrodnieniem kości i o 60% zwiększa ryzyko raka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Stary! czy Ty w ogóle sypiasz?? Świetna robota, ŚWIETNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 tylko czy te gatki mu przypadkiem nie spadną ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Master masz racje one ida w pierwszej kolejnosci do poprawki bo wygladaja na bardzo ciezkie :) Thenk ju :) ArTooRo oj zdaza sie od czasu do czasu zmrozyc oko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 niezly ten dziadzio, popraw mu ten worek na kartofle i bedzie ok (jest za ciezki i prawie mu jajca widac). do zBrusha bedziesz go pozniej wrzucal ;)? pozdro dla druzyny aktimela ! Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 klicek...nie wiem co on ci dosypuje do tego actimela ale rzuć to gówno!:) zajedziesz sie! póki co jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dzieki chlopaki :) :* Pionier nie nie bedziemy go raczej wrzucac do zbrusha, watpie ze jaki kolwiek model wrzucimy do niego, ale wszystko bedzie jasne jak powstanie glowny koncept wtedy bedziemy wiedzieli na co mozemy sobie pozwolic :) Kliment Woroszyłow hehe odpoczalem juz sobie chwilke i jestem gotow do dalszej pracy :) ok wiec wrzucam mini apdejt z poprawionym "workiem" poprostu zapomnialem go przeskalowac i bardziej dopasowac do ciala, teraz powinno byc znacznie lepiej, ale jeszcze to sie poprawi :) Dokonczylem laske , dodalem jeszcze jeden material przez ramie i poprawilem jeszcze tam kilka mniej waznych rzeczy :) Robic mu pas z tkaniny do okola ? ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 teraz jest raczej ok, imo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Ciesze sie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 nudzilem sie troche a ze oblesnie wygladaja te scriny z wingsa to zrobilem renderek szybciutki zeby sie lepiej ogladalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 poprostu SuperB !!! :D danone powinien placic za reklame :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 dobrze ze wszyscy tak nie pedza bo bitwa by sie skonczyla za tydzien a zaloga zdechla by z przecpania:D zastopuj z tym aktimelem bo w MONARze nic nie zdzialasz z ta bitwa:) leru powinien banowac za doping...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 klasa ;), tak trzymac chlopaki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Swietna robota, naprawdę. Klasa sama w sobie. Powodzenia dalej :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dzieki chlopaki !! bardzo sie ciesze ze wam przypadl do gustu :D mini apd. Wrzucam jeszcze zdjecie siatki i mapping :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 ok i ostatni na dzisiaj z mojej strony mini apdejt :) Wzialem sie za robienie glownej bohaterki, co nie bedzie juz takie latwe :/ Narazie sa zaznaczone proporcje i ogolna bryla ktora jutro bede poprawial i zobaczymy czy bedzie sie nadawala do detalowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 dzięki Leru mamy również 2 głównego bohatera - złowrogiego kapłana :eek: Klicek - prosiłem Cię żebyś odstawił actimel na 2 dni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 tak więc poza dziadunia/kapłana jest już ustawiona i będzie z tej strony kadru. Postaram sie niebawem zamieścić układ całej sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 dopiero wstalem, jeszcze mam "spioszki" w oczach i znowu Wy !:D i co, tak po prostu tego dziadzia zriggowaliscie ? ot tak po prostu ?...:| ale na powaznie, dlonie wygladaja bardzo dziwnie, lewa lapka (palce) jakies dziwnie dlugie i jakby to nie byly palce czlowieka...;) w okolicach lokci tez cos dziwnego sie chyba dzieje, to tyle jezeli chodzi o to co mi sie nie podoba. cala reszta jest bardzo OK, wyraz twarzy super ! edit: moze jeszcze laske troche powyginac? pozdro chlopaki ! Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Ok Pionier dzieki Jarek juz sie tym zajmuje :) ja z koleji zrobilem male testy bumpow ktore sa jeszcze dopracowywane i caly czas staramy sie brnac do przodu :) Mapa przeswietlen jeszcze nie narysowana wiec to narazie taki ogolny SSS , i difiusa narazie oczywiscie tez nie ma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Pionier - wszystkie Twoje uwagi są bardzo trafne - te rzeczy które wymieniłeś są na liście poprawek. Co do rigu to to co tu widzisz to prosty bipedzik z bonesami podpiętymi tak na szybkensa żeby tylko ułożyc pozę. Z prawdziwym rigiem to ma niewiele wspólnego :) pozdro i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V_wASkI_V Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Oj chłopaki gratuluje pomysłu i jakości pracy . Klicek niesamowite tempo i chęci modelowania SZOK . Życze powodzenia i pozdrawiam Grupę Actimela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 IMHO te długie palce wyglądają całkiem dobrze :) dodają chudości postaci, a i tak pewnie ich nie będzie wiele widać w scenie co ? a tak btw macie już jakieś poprawki w ustawieniach kamery ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 ale złośliwiec ;) TAK MAMY POPRAWKI - niedługo wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 kupuje dzis 10pak aktimela... pierdziele... bez niego nieda sie pracowac.... pozrdr. i powodzenia... fajna szyja nie wiem co wy biezecie ale powinniscie sie nazywac amfatimel group :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 "Drużyna Actimela" - Do dzieła i działania, spoko klimacik, podzielam słowa ttaaddeekk'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 ja mam pytanie co do szaty http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=20100 tutaj widac jakby ta szmatka doszyta, przynajmniej takie mam wrazenie jakby byla tu druga, jest przyszyta? moze lepiejby bylo jakby ona swobodnie zwisala? bo tak to dziwnie moim zdaniem wyglada poza tym modelik cudny, niezle Ci to wyszlo, aczkolwiek skora chyba zanadto czerwona, moze lepsza by byla jakas taka wyplowiala? :) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Dzieki chlopaki jeszcze raz :) Co do skory to jeszcze nie ma mapy diffiusa i mapy przezroczystosci , jest wlaczone ogolne sss i text bumpa dlatego tak czerwono to wyglada :) Reszta uwag jak nabardziej trafna i juz to wszystko jest poprawiane :) Dzieki Wesoledi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 rozwalacie mnie chlopaki ... bardzo fajnie sie to oglada ... KLICEK - wings po prostu opanowales niesamowicie ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 takie male pytanko: bump na nosie bedzie poprawiony? bo mi sie za duzy wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 dareg - noseczek jest troszke poprawiony, ale mniej wiecej taki zostanie :) Siegmar - Thenx :) ok troche podmalowalem mapke przezroczystosci nad ktora caly czas pracuje ale jestem juz blisko :) lece porobic specty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 strasznie sie spalil/opalil i ma bardzo "nasycony" kolor :), ale spoko - jak mowisz ze jeszcze nad tym pracujesz to na razie sie nie czepiam... pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 kurde no pieknie:) moglibyscie pokazac siatke tego pana chodzi o cialo bo glowki siatke widzialem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Pionier dziex chociaz jeden we mnie wierzy :D Nielot007 prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 heh no co tu napisac - NIESAMOWITE! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Nie myslcie nawet ze my przestalismy pracowac , albo ze zwolnilismy tempo nic z tych rzeczy panowie ! :P Poprostu borykamy sie ze sprawami organizacyjnymi zeby kazdy z nas byl zadowolony swoim wkladem w prace :) Juz za niedlugo Jarek wrzuci koncept nad ktorym pracuje w pocie czola juz od kilku dni :) Ja poprawilem troche bryle naszej pani, i zaczynam wchodzic w mniej znaczacy detal poniewaz jeszcze do konca nie jest wszystko okreslone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 mini apd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 ok, pora na obiecany koncept - jak sama nazwa obrazka wskazuje (koncept9b.jpg) jest to dziewiąta wersja konceptu i to na dodatek z literką "b" ;) mam nadzieję że się spodoba ? poszerzę jeszcze tylko minimalnie stopnie ale tak ogólnie to myślę że zbliżamy się do ostatecznego ustawienia sceny. Dzięki za komentarze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 end de łiner is... *chowa głowę w piasek ze wstydu* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 hehe - czuje tutaj jarasowe zapomniane miejsca w wydaniu egipskim ;) Jak ustawicie dobre oświetlenie będzie ładnie. Bez tego ciezko bedzie wyczuc ten moment krytyczny. Przynajmniej tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Przy takim poziomie zaczynam się zastanawiać, czy jest sens, by reszta uczestników męczyła sie całymi godzinami jak i tak wiadomo kto wygra...:P Dobry koncept. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 kurde - no kozioo zauważył :) a już myślałem że nikt się nie zorientuje ;) a poważnie to będzie tam lekki volumer ale taki subtelny od góry - tu klimat będą dawać pochodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Dzieki chlopaki :)) caly czas myslimi naszymi szarymi komorkami (od myslenia o ... mamy ich malo ;) )nad konceptem i pewnie nie raz cos sie tam zmieni w detalkach ale ogol napewno jest ustalony :) Falcrum cieszymy sie ze w nas wierzysz, ale jak to bywa w bitwie niekiedy jest tak ze faworyci zajmuja ostatnie miejsce wiec wolimy byc ostrozni :)) Dzieki chlopaki az milo sie bedzie spalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Stłasznie fajne modele. Stłasznie mnie stłamsiły :) Stłasznie głatułuję wygłanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi