nielot007 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no, tak mi sie wydawalo ze bedziesz jechal w poly(bez booleana) :D siateczka super bardzo czysta (mimo ze na siatach sie nie znam) a nawet moglaby bycbardziej pokrecona gdyz wszystko dzieje sie na plaskiej powierzchni ;) SUPER QBA jestes wielki polymodelarz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 pamiętajcie moi mili, dawniej bez booleana żyli :D ok biore sie za zacisk, zyczcie mi powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 nie życze ci powodzenia :P możesz pkazać drugą strone tarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 tylko czemu nie zrobiłeś jednego fragmentu żeby go skopiować potem i pracy mniej i oczy zdrowsze ;) ale i tak poly pimp sie z Ciebie robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 tylko czemu nie zrobiłeś jednego fragmentu żeby go skopiować potem i pracy mniej i oczy zdrowsze ;) wydaje sie ... byloby wiecej zabawy niz moim sposobem ... robilem ją ok 30 min takze za duzo czasu nie zabrala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 każdy ma swoje sposoby :) ja jestem za bardziej matematycznym podejściem ;) zrób wreszcie ten próg i daj ładne renderki z lakierem to zobaczymy czy jest równo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Dlugo sie zastanawialem czy to napisac...w sumie to widzialem ta siatke zaraz jak ja zamiesciles, ale... no dobra powiem... wymiekam :) Ponoc w zyciu najfajniejsze sa mile niespodzianki ale ta mnie wpedzila naprawde w kompleksy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 qba jestes dla mnuie jak pussik :D hehe piekna robota juz sie nie moge doczekac konca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 qba jestes dla mnuie jak pussik :D hehe piekna robota juz sie nie moge doczekac konca :) wole sobie nie wyobrazac co to moze oznaczac ;) [joke] zobaczymy jak ci zaciski wyjda, ja jeszcze nigdy nie robilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 hehe rowr dobre dobre :) sikham przyjdzie i czas na lakier ;), pokolei Konras przesaaadzasz ;) nielot ... oto i zaciski wersja beta 1.0 na razie nie dopracowane ale juz nie mam siły dzis ;) na 2gim renderze brakuje 2go klocka hamulcowego bo wylaczylo mi sie symmetry przez przypadek :P i cos sie wysypalo na tym 1 klocku a na viewporcie jest dobrze, ale poprawie jutro pozdrawiam, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ładnie ładnie tym bardziej ze i tak mało go będzie widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 bardzo dobrze ci to idzie Tośku ;) - tylko ten przewód cy co to jest co tak wychodzi z tego elementu powinno mic chyba wiecej poly bo troche za kanciato jest - wiem że z modelem całym tego nei będzie tak widać ale jako osobny render mozna by przestawic :) tak czy innaczej - kozacka robota stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 a to będzie wogóle widoczne w finalnych renderach ?:D Modele świetne, możesz być zegarmistrzem ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 dzięki wszystkim za komenty :) mrkrzysiek kto wie, moze bedzie jakies zblizenie na samo kolo ;) hindus dzieki bro :) Vorek nie zostane zegarmistrzem bo mi sie lapy trzęsą :D no i nowy updacik, brejk in da rim PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Great :o możesz pokazac siatke bieżnika bez benda ?? peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 WOW nieźle to wygląda no pokaż siatki pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 Jeszcze 2 inne widoki + siatka bieznika bez benda dla hindusa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 respekt :) super Ci to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 to pokaż jeszcze od frontu i będzie git - chce zobaczyc jak masz te szpary porobione - te takie malutki zagięcia na koncach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Ahhh, cudownie się to ogląda. Ale zbliżenia będziesz musiał zrobić, albo nawet rendery bez kół... wóz na pieńkach. :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 no zajebi*** robota !! zacisk mega hiper super :D ile go robiles?? pochwal sie siatka :) piekna robota......tylko zazdroscic umiejetnosci :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 robilem go ok 2h siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 świr ;) Pięknie kubo , po prostu świetnie! :) Pozdrawiam. [+] za dwa posty będziesz policjantem (997) ;] rowr - nie załapali o co chodzi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 świr ;) Pięknie kubo , po prostu świetnie! :) Pozdrawiam. [+] za dwa posty będziesz policjantem (997) ;] rowr - nie załapali o co chodzi ;> Ach ta Carrera ;) Qba pieknie :) Super modeling i super efekt :) Koncz szybko bo przez Ciebie Ludziki nowych autek nie wystawiaja do WIp'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 rowr - nie załapali o co chodzi ;> zalapali zalapali :) fajna siateczka zacisku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 brykło mi 1000 lat :) dzieki wszystkim :) siatka srednia bo na szybko pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Zacisk elegancki a tarcza to nie przypadkiem troszke za mała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 sa rozne wielkosci ratcz hamulcowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Ladnie to tak? :) Odpuscic sobie znow?:p Do pracy do pracy bo ci rdza zje blache i bedziesz mial:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Świetnie Ci idzie qba ! Mam pytanie. W jaki sposob rozplanowałeś rozmieszczenie tych otworów w tarczy hamuloczwej ? I jak je wykonałeś ? :P Bardzo mi sie podoba. Jesli nie chcesz pisać prosze o PM lub na gg: 4095225 ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 szaleniec! rzadzisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Maj 2006 Autor Share Napisano 9 Maj 2006 W jaki sposob rozplanowałeś rozmieszczenie tych otworów w tarczy hamuloczwej ? I jak je wykonałeś ? :P Pozdrawiam 3x cylinder potem potem przez array obrot tych cylindrow wokol 360*, nastepnie wycinanie ręcznie cutem dzieki za komenty, za niedlugo wracam, na razie zdaje na prawko i mam jazdy :) jak znajde wolny czas to przysiąde, pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 jestem swieżo po obejrzeniu całego watku... i powiem tyle: Qba!!! za korepetycje z modelowania zostane twoim najniższym sługą!...o wikt i opierunek sie nie martw sam sobie kupie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 kliment ja też się chętnie przyłączę do tych korepetycji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajzer Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 To jest po prostu niemoralne! Ja pierdykam, po prostu brak słów... jak dla mnie przecudnie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 A co jest niemoralne Kajzer ...to ze Qba jest mistrz czy to ze mrkrzysiek tez mnie chce na ucznia?:D Zgadzam sie ze przecudnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 kliment źle mnie zrozumiałeś razem powinniśmy się uczyć od Qby Qba jak nie modelujesz to zrób, jakiś ładny render przodu i tyłu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajzer Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Niemoralne jest to że te modele są tak genialne że szukam szczęki przez 3 godziny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 ok pora wrócic do Was na poczatek klameczka ;) Witam ponownie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Porażasz dokładnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g:j:r Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Rewelasją... Powrot mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 powitać, strasznie jesteś niekonsekwentny, hebelki zrobiłeś że mucha nie siada, a wentylka nie ma w kole - kiszka ;p Nie przeginasz troche jak to jest w zaga tego modelu ? Na ilu to polygonach toczsz te walkę ? z czystej babskiej zapytję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 no bardzo sexowna ta klameczka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 No klamusia miodzik :) P.S. A podobno to ja sie wleke z modellingiem... ;P Koncz Lancera i rob inna fure :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 No Krzychu słyszałem juz wiele widziałem nie jedno, ale "seksowna klameczka" ty sie chłopie lecz, zorganizujmy zrzutke jakaś jemu trzeba pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 hehe Krzychu tak od wczoraj cos podejrzany jest... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 hehehe qba wie o co chodzi :P Wiktor to przez ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 A rowek między drzwiami, a tylną blachą nie jest za wąski? :) Klamka superowa, ale tych tłoczeń między blachą a klamką właściwą praktycznie nie będzie widać. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Nareszcie jakiś update, super jest dajesz dalej a mógłbyś pokazać siateczke klamki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Widac czy nie widac sadze ze warto zmagac sie z czyms co trudne :) Gdyby jej nie zrobil porzadnie gryzloby go tlyko sumienie, nie moglby spac po nocach itd ^^'. Milo ze wruciles z tym wip'em i nie waz sie go znow porzucac XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi