Napisano 4 Maj 200618 l no, tak mi sie wydawalo ze bedziesz jechal w poly(bez booleana) :D siateczka super bardzo czysta (mimo ze na siatach sie nie znam) a nawet moglaby bycbardziej pokrecona gdyz wszystko dzieje sie na plaskiej powierzchni ;) SUPER QBA jestes wielki polymodelarz :D
Napisano 4 Maj 200618 l Autor pamiętajcie moi mili, dawniej bez booleana żyli :D ok biore sie za zacisk, zyczcie mi powodzenia :P
Napisano 4 Maj 200618 l tylko czemu nie zrobiłeś jednego fragmentu żeby go skopiować potem i pracy mniej i oczy zdrowsze ;) ale i tak poly pimp sie z Ciebie robi :)
Napisano 4 Maj 200618 l Autor tylko czemu nie zrobiłeś jednego fragmentu żeby go skopiować potem i pracy mniej i oczy zdrowsze ;) wydaje sie ... byloby wiecej zabawy niz moim sposobem ... robilem ją ok 30 min takze za duzo czasu nie zabrala
Napisano 4 Maj 200618 l każdy ma swoje sposoby :) ja jestem za bardziej matematycznym podejściem ;) zrób wreszcie ten próg i daj ładne renderki z lakierem to zobaczymy czy jest równo ;]
Napisano 4 Maj 200618 l Dlugo sie zastanawialem czy to napisac...w sumie to widzialem ta siatke zaraz jak ja zamiesciles, ale... no dobra powiem... wymiekam :) Ponoc w zyciu najfajniejsze sa mile niespodzianki ale ta mnie wpedzila naprawde w kompleksy :)
Napisano 4 Maj 200618 l qba jestes dla mnuie jak pussik :D hehe piekna robota juz sie nie moge doczekac konca :)
Napisano 4 Maj 200618 l qba jestes dla mnuie jak pussik :D hehe piekna robota juz sie nie moge doczekac konca :) wole sobie nie wyobrazac co to moze oznaczac ;) [joke] zobaczymy jak ci zaciski wyjda, ja jeszcze nigdy nie robilem :)
Napisano 4 Maj 200618 l Autor hehe rowr dobre dobre :) sikham przyjdzie i czas na lakier ;), pokolei Konras przesaaadzasz ;) nielot ... oto i zaciski wersja beta 1.0 na razie nie dopracowane ale juz nie mam siły dzis ;) na 2gim renderze brakuje 2go klocka hamulcowego bo wylaczylo mi sie symmetry przez przypadek :P i cos sie wysypalo na tym 1 klocku a na viewporcie jest dobrze, ale poprawie jutro pozdrawiam, dobranoc
Napisano 5 Maj 200618 l bardzo dobrze ci to idzie Tośku ;) - tylko ten przewód cy co to jest co tak wychodzi z tego elementu powinno mic chyba wiecej poly bo troche za kanciato jest - wiem że z modelem całym tego nei będzie tak widać ale jako osobny render mozna by przestawic :) tak czy innaczej - kozacka robota stary.
Napisano 5 Maj 200618 l a to będzie wogóle widoczne w finalnych renderach ?:D Modele świetne, możesz być zegarmistrzem ;] Pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200618 l Autor dzięki wszystkim za komenty :) mrkrzysiek kto wie, moze bedzie jakies zblizenie na samo kolo ;) hindus dzieki bro :) Vorek nie zostane zegarmistrzem bo mi sie lapy trzęsą :D no i nowy updacik, brejk in da rim PZDR
Napisano 5 Maj 200618 l to pokaż jeszcze od frontu i będzie git - chce zobaczyc jak masz te szpary porobione - te takie malutki zagięcia na koncach :]
Napisano 5 Maj 200618 l Ahhh, cudownie się to ogląda. Ale zbliżenia będziesz musiał zrobić, albo nawet rendery bez kół... wóz na pieńkach. :] pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200618 l no zajebi*** robota !! zacisk mega hiper super :D ile go robiles?? pochwal sie siatka :) piekna robota......tylko zazdroscic umiejetnosci :) pozdro
Napisano 5 Maj 200618 l świr ;) Pięknie kubo , po prostu świetnie! :) Pozdrawiam. [+] za dwa posty będziesz policjantem (997) ;] rowr - nie załapali o co chodzi ;>
Napisano 5 Maj 200618 l świr ;) Pięknie kubo , po prostu świetnie! :) Pozdrawiam. [+] za dwa posty będziesz policjantem (997) ;] rowr - nie załapali o co chodzi ;> Ach ta Carrera ;) Qba pieknie :) Super modeling i super efekt :) Koncz szybko bo przez Ciebie Ludziki nowych autek nie wystawiaja do WIp'a ;)
Napisano 5 Maj 200618 l rowr - nie załapali o co chodzi ;> zalapali zalapali :) fajna siateczka zacisku :)
Napisano 5 Maj 200618 l Autor brykło mi 1000 lat :) dzieki wszystkim :) siatka srednia bo na szybko pzdr
Napisano 9 Maj 200618 l Ladnie to tak? :) Odpuscic sobie znow?:p Do pracy do pracy bo ci rdza zje blache i bedziesz mial:p
Napisano 9 Maj 200618 l Świetnie Ci idzie qba ! Mam pytanie. W jaki sposob rozplanowałeś rozmieszczenie tych otworów w tarczy hamuloczwej ? I jak je wykonałeś ? :P Bardzo mi sie podoba. Jesli nie chcesz pisać prosze o PM lub na gg: 4095225 ;) Pozdrawiam
Napisano 9 Maj 200618 l Autor W jaki sposob rozplanowałeś rozmieszczenie tych otworów w tarczy hamuloczwej ? I jak je wykonałeś ? :P Pozdrawiam 3x cylinder potem potem przez array obrot tych cylindrow wokol 360*, nastepnie wycinanie ręcznie cutem dzieki za komenty, za niedlugo wracam, na razie zdaje na prawko i mam jazdy :) jak znajde wolny czas to przysiąde, pozdro !
Napisano 9 Maj 200618 l jestem swieżo po obejrzeniu całego watku... i powiem tyle: Qba!!! za korepetycje z modelowania zostane twoim najniższym sługą!...o wikt i opierunek sie nie martw sam sobie kupie:D
Napisano 9 Maj 200618 l To jest po prostu niemoralne! Ja pierdykam, po prostu brak słów... jak dla mnie przecudnie. pozdro
Napisano 9 Maj 200618 l A co jest niemoralne Kajzer ...to ze Qba jest mistrz czy to ze mrkrzysiek tez mnie chce na ucznia?:D Zgadzam sie ze przecudnie.....
Napisano 10 Maj 200618 l kliment źle mnie zrozumiałeś razem powinniśmy się uczyć od Qby Qba jak nie modelujesz to zrób, jakiś ładny render przodu i tyłu :D
Napisano 10 Maj 200618 l Niemoralne jest to że te modele są tak genialne że szukam szczęki przez 3 godziny :D
Napisano 25 Sierpień 200618 l powitać, strasznie jesteś niekonsekwentny, hebelki zrobiłeś że mucha nie siada, a wentylka nie ma w kole - kiszka ;p Nie przeginasz troche jak to jest w zaga tego modelu ? Na ilu to polygonach toczsz te walkę ? z czystej babskiej zapytję :]
Napisano 25 Sierpień 200618 l No klamusia miodzik :) P.S. A podobno to ja sie wleke z modellingiem... ;P Koncz Lancera i rob inna fure :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l No Krzychu słyszałem juz wiele widziałem nie jedno, ale "seksowna klameczka" ty sie chłopie lecz, zorganizujmy zrzutke jakaś jemu trzeba pomóc
Napisano 25 Sierpień 200618 l A rowek między drzwiami, a tylną blachą nie jest za wąski? :) Klamka superowa, ale tych tłoczeń między blachą a klamką właściwą praktycznie nie będzie widać. :) pozdrawiam
Napisano 25 Sierpień 200618 l Nareszcie jakiś update, super jest dajesz dalej a mógłbyś pokazać siateczke klamki??
Napisano 25 Sierpień 200618 l Widac czy nie widac sadze ze warto zmagac sie z czyms co trudne :) Gdyby jej nie zrobil porzadnie gryzloby go tlyko sumienie, nie moglby spac po nocach itd ^^'. Milo ze wruciles z tym wip'em i nie waz sie go znow porzucac XDD