Bobby_digital Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Taka vizke na probe zrobilem ... chcialbym uslyszec wasze komentarze. tam niby modele podeslali mebli ale i tak prawie wszystko od poczatku wymodelowalem, nawet w skali nie byly ! pozatym mi sie nie podobaly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 fajnie, oświetlenie i cały render bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 wow bardzo fajne jak dla mnie kafelki mogły by bardziej odbijać ale i tak jest git ja bym jeszcze dodał kase fiskalną na tej ladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Czuje że rekoma wisi w powietrzu ;) Ogólnie pozytywnie, tylko pare mniejszych bugów. Trzeci render prawie fotoreal - prawie bo ten blat na dole kwadratowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 bardzo ładne, aż za ładne na tak brzydki temat ;) mała uwaga: w sklepach zazwyczaj stosuje się gres na podłodze a ten ma szlifowane krawędzie z bardzo małą fazą i fugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 a z czym to miał byc sklep, z bielizną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.arc.in Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 fe! paskudna lada... czasem żałuję że klienci kupują ładne obrazki, a nie dobre projekty cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ja też muszę pochwalić za światełko i renderek w sumie to do modeli też nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.arc.in Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 a SansS. ma rację, jak gres to to nie wyglada pozdrowionka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 za darmo dostali te obrazki a lada mi sie tez niepodoba. a to mial byc gres faktycznie :) no coz, sie poprawie na nastepny raz moze:) dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Mi sie podoba (fajne zaslonki) Good joB pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ładne , ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 fajnie, ładny render, dobre oświetlenie i teksturki, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 bardzo ladne z tym ze nastepnym razem znajdz sobie ladniejszy temat do swoich umiejetnosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 wow, bardzo ładnie to wszystko wyszło, wieszaczki wymiatają ! brawo, brawo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Nice :). Teraz dodaj jakies modelik w bieliznie Triumph'a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 hmm jeszcze jedna rzecz aby zobaczyć się w lustrze musiał bym wyjśc z przebieralni a jeśli to jest sklep z bielizną to musiał bym wyjśc w samych gatkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Świetne oświetlenie i render, cieszą oko miłe i ciepłe kolorki :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 cwieq tak byl opisany rzut tego pomieszczenia, nie wnikalem w sens tego bo to na probe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wiesz podejrzewałem, ale swoją drogą nieźle to spaprali;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wieszak na 3 renderze ma za mało faceów w podstawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bardzo ladnie, ale rzucilo mi sie w oczy odrazu to samo co Masterowi. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wieszak na 3 renderze ma za mało faceów w podstawie... To + łaczenie tego stojaka z podstawą tekże nie za dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 z ciekawosci w czym modelowales? ;) fajne testowe vizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 a moge sie zapytać w czym i ile renderenowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ukradli bielizne ;( Swietne rendery, pogratulowac! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.arc.in Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 za darmo dostali te obrazki a lada mi sie tez niepodoba. a to mial byc gres faktycznie :) no coz, sie poprawie na nastepny raz moze:) dzieki za komentarze z darmo... no to rzeczywiscie masz wytłumaczenie co do lady ;/ wieszaczki pieeeeeękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 w 3dsmax-poly vray, dlugo, bardzo dlugo po 6, 8, 10 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 gratuluje wspaniała robota teraz widze swoje błedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 bardzo przyjemne, też to rysowałem ale przy tym to blato to moje wygląda pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 a jakie byly rozdzialki renderow? i jakie gi? fotony, lc, qmc? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Arthi pokaz :) rozdz takie ja kwidzisz... irradience + LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Już bym wrzucił ale na kilka dni wyjechałem z domu i niestety nie mam jak, ale na pewno to zrobię. A tak poza tym śmiesznie się patrzy na takie coś jak ktoś inny to samo rysuje. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Swietne, naprawde swietne oswietlenie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi