Napisano 31 Sierpień 200519 l Taka vizke na probe zrobilem ... chcialbym uslyszec wasze komentarze. tam niby modele podeslali mebli ale i tak prawie wszystko od poczatku wymodelowalem, nawet w skali nie byly ! pozatym mi sie nie podobaly :)
Napisano 31 Sierpień 200519 l wow bardzo fajne jak dla mnie kafelki mogły by bardziej odbijać ale i tak jest git ja bym jeszcze dodał kase fiskalną na tej ladzie
Napisano 31 Sierpień 200519 l Czuje że rekoma wisi w powietrzu ;) Ogólnie pozytywnie, tylko pare mniejszych bugów. Trzeci render prawie fotoreal - prawie bo ten blat na dole kwadratowy :P
Napisano 31 Sierpień 200519 l bardzo ładne, aż za ładne na tak brzydki temat ;) mała uwaga: w sklepach zazwyczaj stosuje się gres na podłodze a ten ma szlifowane krawędzie z bardzo małą fazą i fugą.
Napisano 31 Sierpień 200519 l fe! paskudna lada... czasem żałuję że klienci kupują ładne obrazki, a nie dobre projekty cóż...
Napisano 31 Sierpień 200519 l ja też muszę pochwalić za światełko i renderek w sumie to do modeli też nie mam zastrzeżeń
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor za darmo dostali te obrazki a lada mi sie tez niepodoba. a to mial byc gres faktycznie :) no coz, sie poprawie na nastepny raz moze:) dzieki za komentarze
Napisano 31 Sierpień 200519 l bardzo ladne z tym ze nastepnym razem znajdz sobie ladniejszy temat do swoich umiejetnosci ;)
Napisano 31 Sierpień 200519 l wow, bardzo ładnie to wszystko wyszło, wieszaczki wymiatają ! brawo, brawo !!
Napisano 31 Sierpień 200519 l hmm jeszcze jedna rzecz aby zobaczyć się w lustrze musiał bym wyjśc z przebieralni a jeśli to jest sklep z bielizną to musiał bym wyjśc w samych gatkach
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Świetne oświetlenie i render, cieszą oko miłe i ciepłe kolorki :) Pozdrawiam
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Autor cwieq tak byl opisany rzut tego pomieszczenia, nie wnikalem w sens tego bo to na probe :)
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Bardzo ladnie, ale rzucilo mi sie w oczy odrazu to samo co Masterowi. :) pozdrawiam
Napisano 1 Wrzesień 200519 l wieszak na 3 renderze ma za mało faceów w podstawie... To + łaczenie tego stojaka z podstawą tekże nie za dobrze wygląda
Napisano 1 Wrzesień 200519 l za darmo dostali te obrazki a lada mi sie tez niepodoba. a to mial byc gres faktycznie :) no coz, sie poprawie na nastepny raz moze:) dzieki za komentarze z darmo... no to rzeczywiscie masz wytłumaczenie co do lady ;/ wieszaczki pieeeeeękne :)
Napisano 2 Wrzesień 200519 l bardzo przyjemne, też to rysowałem ale przy tym to blato to moje wygląda pozdr
Napisano 3 Wrzesień 200519 l a jakie byly rozdzialki renderow? i jakie gi? fotony, lc, qmc? pozdrawiam
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Już bym wrzucił ale na kilka dni wyjechałem z domu i niestety nie mam jak, ale na pewno to zrobię. A tak poza tym śmiesznie się patrzy na takie coś jak ktoś inny to samo rysuje. Pozdr