Lucas Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Wchodze dzisiaj na forum i od razu widzę, że coś jst nie tak - jakoś inaczej. Patrzę dalej i widzę, że nie ma miniaturek, załączniki się psują, dziwny układ graficzny i w ogóle. Ale najgorsze jest to, że jak wejdę w jakikolwiek temat to od razu antyvir wywala komunikat o virusie (w pliku vbulletin.texedit czy coś takiego) i jezcze na shouta nie mogę się zalogować. Co się w ogóle dzieje? Jakieś zmiany, awaria, czy po prostu ja już mam tak popsuty system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Bez paniki, Adek chyba wgrywa nowego vB. Jeśli się mylę można popaść w histerię;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 No dobra, ale czemu cały czas dostaję wirusy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ale widze ze z kazda chwila jest coraz lepiej ;) w porownaniu do tego co bylo 30 minut temu to jest super chociaz mozna bylo powiadomic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a co to za ikonki obok temat danego postu ?? Chyba jakies nowosci sie szykuja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Adek przyszykował na dziś niespodziankę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 spozniony dzien chlopca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Zgadza sie. Dosc duzy upgrade vB. Wiekszosc opcji bede jeszcze ustawial przez jakis dluzszy czas :/ To nie wirus tylko funkcja vB ktora pozawala na edycje i pisanie watkow w locie. Wyczyscie rowniez cookie bo zmienily sie jak widac. Shout - tego nie przewidzialem. Zaraz musze napisac od nowa funkcje do logowania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Zreszta zobaczcie jak wyglada w tej chwili dodawanie nowych postów - nie ma reloadu stron :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ale wodotryski - fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 chat tez sie nie laduje przynajniej mi. to tylko tak jakbys nie wiedzial ;) i tak cie kochamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 załączniki powinny już grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Nooo, wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Łoł mala rewolucja ;) Mi sie Avatary nie laduja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Z avatarami jest problem :/ ale pracuje nad tym właśnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 To jak się już wszyscy skarżą, to ja powiem, że menu "Narzędzia Forum" nie działa - tak gwoli ścisłości, na wypadek, gdyby zostało to przeoczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 A ten plik z funkcją vb to już tak zawsze będzie? Bo trochę irytujące jest, jak mi co kliknięcie okno z ostrzrżeniem wyskakuje. Edit: Chyba avatary zaczynają działać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Avatary powinny już grać. Gdyby coś gdzieś jeszcze wyglądało nei tak dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Avatary smigają jak złoto, Avast nie wykrywa żadnego wirusa, załączniki wskakują bez oporu... Lucas, a jakiego masz antyvira? PS: co to za ikonki karteczek obok postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 te karteczki znikną, w tej chwili pisze od nowa skrypty do logowania i do shout. Zmienili wszystko :( Ale juz logowanie do shout'a udalo mi sie zrobic. W tej chwili komentarze jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !! TAK JAK TO SOBIE WYOBRAŻAŁEM !!! tylko zapomnieliście mi zmienic MEMBER na MODERATOR ale to przy okazji już;) Jeszcze raz WIELKIE piwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 bardzo fajnie :) normalnie dodawanie postow bez realoadu strony wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 testing :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jakie dodawanie ? test :] edit -> o cholera działa wysmienicie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 lol, w tym watku mozna legalnie nabic posty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mnie tylko dziwi po co jest zmiana koloru czcionki w szybkiej odp jak i tak jest tylko tam czarny kolor? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Deus - jak piszesz na shoucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Komentarze juz tez dzialaja. Co do koloru w szybkiej odpowiedzi. Kliknij na tym przyciku koloru po prawej to otworzy Ci sie okienko z wyborem koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a czy wrócą miniaturki prac obok postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !! U mnie w panelu szybkiej odpowiedzi nie ma teraz zadnych dodatkowych przyciskow :/ chyba ze macie na mysli opcje zaawansowane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mintrill - nie rozumiem Twojego posta :P Archangel - w profilu ustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No poprostu nie mogę się zalogować - pewnie Adek dał mi gratisowego bana na shouta :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;) kome chciał powiedziec żeby mi go przypisać ;) Odrazu możecie zrobić albo Member | pkt. 5 albo Moderator ;) bez pkt. :] Kliknij na tym przyciku koloru po prawej to otworzy Ci sie okienko z wyborem koloru nie działa - ale sie poprawi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 nie działa - ale sie poprawi :] co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wiem jak wygląda strzałka tylko jak klikam to sie nie pokazuje :P a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 następny sobie posty nabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p mintrill nie dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mintrill nie dziala... Chyba Ci... :p Jaką macie przeglądarkę? - może to od tego zależy a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ? mi działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Witam!! forum nie dziala na operze :( ale na ie dziala hhmmmmm jak wszyscy robia testy to ja tez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mi na operze śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 tak?? a mi nie pisze takie cos "Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.5 format. Please convert your config file via the new config.php.new." (odrazu mowie ze nie czytalem co tam pisze) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 kolejny test :> Adek, jest laczenie podwojnych postow? (2 posty pod soba napisane przez tego samego uzytkownika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Teraz miast ikonki napis "Domyślnie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Deus jaki masz ustawiony Interfejs edytora postów ? Standardowy edytor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hmm.. w Operze pewnie nie dziala edytor i pisanie postów WYSIWYG. Niestety Opera nie obsluguje wielu rzeczy. Na Firefoxie i IE jest dobrze. Ale prawde mowiac z Opera tez nie powinno byc problemu. PIerwsze co zrobcie zeby dobrze wszystko dzialalo to usuncie cache, cookie etc ... i zalogujcie sie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Co to oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hmmm a czemu sie nie moge wylogowac?? z tym ze mialem juz tak kiedys :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mintrill - to chyba sortowanie rosnąco/malejąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a mnie ciekawią dwie rzeczy : co to jest ten przycisk w panely szybkiej odpowiedzi (pierwszy z lewej) ? i o co Deusowi chodzi z tym łączeniem postów ? aha i co sie dzieje z mianiaturami ? będą czy już raczej odpadną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi