Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wchodze dzisiaj na forum i od razu widzę, że coś jst nie tak - jakoś inaczej. Patrzę dalej i widzę, że nie ma miniaturek, załączniki się psują, dziwny układ graficzny i w ogóle. Ale najgorsze jest to, że jak wejdę w jakikolwiek temat to od razu antyvir wywala komunikat o virusie (w pliku vbulletin.texedit czy coś takiego) i jezcze na shouta nie mogę się zalogować.

Co się w ogóle dzieje? Jakieś zmiany, awaria, czy po prostu ja już mam tak popsuty system?

• Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 20,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bez paniki, Adek chyba wgrywa nowego vB. Jeśli się mylę można popaść w histerię;)

Napisano

ale widze ze z kazda chwila jest coraz lepiej ;) w porownaniu do tego co bylo 30 minut temu to jest super

chociaz mozna bylo powiadomic :D

Napisano

Zgadza sie. Dosc duzy upgrade vB. Wiekszosc opcji bede jeszcze ustawial przez jakis dluzszy czas :/

To nie wirus tylko funkcja vB ktora pozawala na edycje i pisanie watkow w locie. Wyczyscie rowniez cookie bo zmienily sie jak widac. Shout - tego nie przewidzialem. Zaraz musze napisac od nowa funkcje do logowania :/

Napisano

chat tez sie nie laduje przynajniej mi. to tylko tak jakbys nie wiedzial ;)

i tak cie kochamy!

Napisano

To jak się już wszyscy skarżą, to ja powiem, że menu "Narzędzia Forum" nie działa - tak gwoli ścisłości, na wypadek, gdyby zostało to przeoczone.

Napisano
  • Autor

A ten plik z funkcją vb to już tak zawsze będzie? Bo trochę irytujące jest, jak mi co kliknięcie okno z ostrzrżeniem wyskakuje.

Edit: Chyba avatary zaczynają działać:)

Napisano

Avatary smigają jak złoto, Avast nie wykrywa żadnego wirusa, załączniki wskakują bez oporu... Lucas, a jakiego masz antyvira?

PS: co to za ikonki karteczek obok postów?

Napisano

te karteczki znikną, w tej chwili pisze od nowa skrypty do logowania i do shout. Zmienili wszystko :(

Ale juz logowanie do shout'a udalo mi sie zrobic. W tej chwili komentarze jeszcze ...

Napisano

ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !! TAK JAK TO SOBIE WYOBRAŻAŁEM !!!

tylko zapomnieliście mi zmienic MEMBER na MODERATOR ale to przy okazji już;)

Jeszcze raz WIELKIE piwo :]

Napisano

jakie dodawanie ? test :]

edit -> o cholera działa wysmienicie :]

Napisano

mnie tylko dziwi po co jest zmiana koloru czcionki w szybkiej odp jak i tak jest tylko tam czarny kolor? :P

Napisano

Komentarze juz tez dzialaja.

Co do koloru w szybkiej odpowiedzi. Kliknij na tym przyciku koloru po prawej to otworzy Ci sie okienko z wyborem koloru.

Napisano
ADEK NORMALNIE WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA DODATKOWE PRZYCISKI W PANELU SZYBKIEJ ODPOWIEDZI !!

U mnie w panelu szybkiej odpowiedzi nie ma teraz zadnych dodatkowych przyciskow :/

chyba ze macie na mysli opcje zaawansowane....

Napisano

ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;)

Napisano

No poprostu nie mogę się zalogować - pewnie Adek dał mi gratisowego bana na shouta :|

Napisano
ja tak przy okazji jakbys mial chwile, od pol roku dopominam sie przez Leru o usuniecie punktow z mojego usera (Member | pkt.1) ;)
kome chciał powiedziec żeby mi go przypisać ;)

Odrazu możecie zrobić albo Member | pkt. 5 albo Moderator ;) bez pkt. :]

Kliknij na tym przyciku koloru po prawej to otworzy Ci sie okienko z wyborem koloru
nie działa - ale sie poprawi :]
Napisano

nie działa - ale sie poprawi :]

co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p

Napisano

wiem jak wygląda strzałka tylko jak klikam to sie nie pokazuje :P

a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ?

Napisano
co Ty mówisz? Muszisz kliknąć na tą strzałkę - wszystko działa :p

mintrill nie dziala...

Napisano

mintrill nie dziala...

Chyba Ci... :p

Jaką macie przeglądarkę? - może to od tego zależy

a i dziwne ze jak likam na max3d.pl/forum odnosnik do ostatniego postu to nei idzie do ostatniej strony ale nie pamietam jak było ?

mi działa :)

Napisano

Witam!!

forum nie dziala na operze :(

ale na ie dziala

hhmmmmm jak wszyscy robia testy to ja tez :D

Napisano

tak?? a mi nie pisze takie cos

"Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.5 format. Please convert your config file via the new config.php.new." (odrazu mowie ze nie czytalem co tam pisze) :D

Napisano

kolejny test :>

Adek, jest laczenie podwojnych postow? (2 posty pod soba napisane przez tego samego uzytkownika)

Napisano

hmm.. w Operze pewnie nie dziala edytor i pisanie postów WYSIWYG. Niestety Opera nie obsluguje wielu rzeczy.

Na Firefoxie i IE jest dobrze. Ale prawde mowiac z Opera tez nie powinno byc problemu. PIerwsze co zrobcie zeby dobrze wszystko dzialalo to usuncie cache, cookie etc ...

i zalogujcie sie jeszcze raz

Napisano

a mnie ciekawią dwie rzeczy :

co to jest ten przycisk w panely szybkiej odpowiedzi (pierwszy z lewej) ?

i o co Deusowi chodzi z tym łączeniem postów ?

aha i co sie dzieje z mianiaturami ? będą czy już raczej odpadną ?